Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@03:52:46 GMT

"روسيه" توليد اس.400 براي ترکيه را کليد زد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۹۲۷۱

'روسيه' توليد اس.400 براي ترکيه را کليد زد

خبرگزاري آريا - "روسيه" توليد سامانه دفاع موشکي اس.400 را براي ترکيه آغاز کرد و طبق قرارداد موشک هاي ساخت شده تابستان سال آينده ميلادي تحويل دولت آنکارا خواهد شد.

به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري ميزان، وبسايت خبر.7 ترکيه اعلام کرد: رجب طيب اردوغان رييس جمهوري ترکيه در سفر دو روزه ولاديمير پوتين رييس جمهوري روسيه به آنکارا که در روزهاي 14 و 15 فروردين ماه امسال صورت گرفت، از همتاي روس خود خواستار تحويل زودتر اين سامانه موشکي شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش اين رسانه، الکساندر ميخيف مدير ارشد شرکت `روسوبورن اکسپورت` شرکت توليد کننده موشک اس.400 اعلام کرده است که روسيه به قرارداد خود با ترکيه پايبند بوده و تمامي مفاد اين قرارداد را اجرايي خواهد کرد و توليد دو سامانه موشکي اس.400 براي تحويل به دولت ترکيه آغاز شده است.
همچنين خبر.7 به نقل از ديميتري شوگايف رييس سازمان همکاري هاي فني ـ نظامي روسيه نيز اعلام کرد که براي محافظت از باتري هاي سامانه موشکي اس.400، سامانه `پانتسير` پيشنهاد شده است.
بر اساس اين گزارش، شوگايف با بيان اين که روسيه سامانه موشکي اس.400 را به موقع به ترکيه تحويل خواهد داد و
در اختيار گذاشتن سامانه پانتسير قدم بعدي در همکاري هاي دفاعي ترکيه و روسيه خواهد بود، اعلام کرد: سيستم موشکي پانتسير قابليت هدف قرار دادن هواپيماهايي با قابليت پرواز در ارتفاع پايين، بالگردها و پهپادها را دارد.
پيش از اين ولاديمير کوژين دستيار رييس جمهوري روسيه در امور همکاري هاي فني ـ نظامي از اجرايي شدن قرارداد اس.400 در سال 2020 ميلادي خبر داده بود.
ترکيه بنا دارد براي تقويت سيستم دفاعي موشکي خود تا پيش از توليد سامانه موشکي `دژ ملي` خود، از سامانه اس.400 روسي بهره ببرد.
اين کشور که از سال 1952 عضو سازمان پيمان آتلانتيک شمالي(ناتو) است، از سامانه هاي پدافند هوايي اين سازمان براي پوشش هوايي خود استفاده مي کرد، اما با خروج جنگ افزارهاي دفاع هوايي پاتريوت آمريکا و آلمان از ترکيه در سال 2015، آنکارا خريد سامانه هاي پدافند موشکي اس.400 را در اولويت قرار داد.
اس.400 با پوشش راداري گسترده و توان شليک همزمان 80 موشک و نابودي اهداف تاکتيکي و بالستيکي از پنج تا 60 کيلومتر فاصله و 2 تا 27 کيلومتر ارتفاع از پيشرفته ترين سامانه هاي دفاعي در جهان به شمار مي رود.
اين سامانه متحرک زمين به هوا که در طول هشت دقيقه از حرکت به حالت استقرار و آماده باش شليک مي رسد، براي نابودي انواع اهداف هوايي دشمن مانند هواپيماهاي پارازيت انداز، شناسايي و جاسوسي، راهبردي، بمب افکن و جنگنده هاي شکاري، موشک هاي بالستيک تاکتيکي و تاکتيکي-عملياتي، موشک هاي بالستيک ميان برد، اهداف هوايي مافوق صوت و ديگر جنگ افزارهاي پيشرفته کاربرد دارد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها

به گزارش آنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.
اوجی با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • روسیه ۶ موشک «اتکمز» ساخت آمریکا را سرنگون کرد
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران