Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: با توجه به حجم فعالیت‌های شورای عالی معادن، ممکن بود بیش از یکسال طول بکشد موضوعی در این شورا مطرح و بررسی شود اما با توجه به تفویض اختیارات به شوراهای استانی، امیدواریم با تشکیل این شورا موضوعات سریعتر تعیین تکلیف شوند.

به گزارش ایسنا، بیژن پناهی‌زاده در حاشیه جلسه شورای معادن استان که امروز، 15 اردیبهشت‌ماه در محل استانداری خوزستان برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برخی اختیارات شورای عالی معادن به شورای معادن استانی واگذار شده است که به استناد آن نیز امروز جلسه شورای معادن خوزستان با حضور مسئولان مربوطه در اهواز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در جلسه امروز شورای معادن مسایل تعدادی از معادن استان مطرح شد و پرونده تعدادی از واحدها که به تعهدات خود شامل عدم پرداخت حقوق دولتی، فعالیت نداشتن یا فعالیت خارج از محدوده تعریف شده و یا به اتمام رسیدن مدت پروانه عمل نکرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت شورا برای برخی واحدها دستور سلب صلاحیت داد تا این معادن به افراد دیگر واگذار شوند.

پناهی‌زاده تصریح کرد: با توجه به این‌که دلیل توقف فعالیت معدن در برخی از واحدها، خارج از اختیارات بهره‌برداران بوده است یا برخی واحدها مشکلاتی داشتند که قابل حل بودند، شورا تصمیم گرفت به تعدادی از این بهره‌برداران معدنی جهت عمل به تعهدات مهلت دو یا سه ماهه بدهد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم فعالیت‌های شورای عالی معادن، ممکن بود بیش از یکسال طول بکشد موضوعی در این شورا مطرح شود. با توجه به تفویض اختیارات به شوراهای استانی، امیدواریم با تشکیل این شوراها موضوعات سریعتر تعیین تکلیف شوند.

پناهی‌زاده خاطرنشان ‌کرد: سال گذشته در شورای عالی معادن تصویب شد پیمانکاران پروژه‌های عمرانی برای انجام فعالیت‌ها باید از تولیدات معادن همجوار خود استفاده کنند و اگر تا شعاع 25 کیلومتری آن‌ها معدن و صنایع معدنی وجود دارد، حق ندارند برای انجام کارهای خود، از معدن دیگری استفاده کنند. هدف این مصوبه این بود که معدن‌هایی که همجوار این پروژه‌ها هستند فعالیت کرده و ایجاد شغل کنند.

معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: این رای شورا قطعی و لازم الاجرا است و تمام ادارات و ارگان‌ها باید آن را رعایت کنند. امیدوارم این مصوبه در خوزستان نیز رعایت شود. براساس این مصوبه هرگونه معرفی برای اخذ معدن برای پیمانکاران عمرانی در جایی که در شعاع 25 کیلومتری آن‌ها معدن وجود دارد، ممنوع شده و امیدوارم با رعایت این مصوبه موجب فعال سازی واحدهای معدنی شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران بر تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تاکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران در سال 1403 با حضور عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری و لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه‌ریزی درآمدی سال 1403 مناطق 22 گانه بر ضرورت تحقق برنامه‌ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تاکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق 22 گانه خبر داد و اظهار کرد: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان‌بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف‌گذاری برای سال پیش رو با در نظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش‌بینی شده است که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

شعبانی حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق 22 گانه را اولویت 2 ماه ابتدایی سال 1403 دانست و افزود: باید این موارد در راس همه موضوعات قرار بگرد تا همه موضوعات مربوط به مناطق 22 گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون های ماده 5، 7 و ماده 100 برای روزهای پایانی سال 1403 تعیین تکلیف و برطرف شود.

حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق 22 گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه در سال 1402 افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه‌جانبه مناطق، سال 1402 را با تحقق اهداف پیش‌بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ضمن تقدیر از عملکرد مناطق 22 گانه در سال 1402 گفت: هر منطقه باید یک بسته اطلاع‌رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثرگذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق 22 گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان؛ مدیرکل برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

در پایان این نشست شهرداران مناطق 22،21،2،1،3،15،13به بیان چالش‌ها و پیشنهادات در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش‌بینی شده برای مناطق در سال 1403 پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر