Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو با اشاره به اینکه رئیس جمهور در تازه‌ترین جلسه خود در هیأت دولت تأکید کردند که تمام برنامه‌های تأمین آب نه برای امسال بلکه برای سال‌های پیش‌رو نیز انجام شود، گفت: مدیران آب و برق طی شش ماه آینده به طور کامل رصد و کیفیت کار آنها در تأمین آب و برق بررسی خواهد شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، رضا اردکانیان در سومین جشنواره و نمایشگاه توانمندی‌های بهره‌برداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب کشور با رویکرد ارتقای تاب‌آوری و سازگاری با کم‌آبی با اشاره به اینکه اگر منابع وسیع و نامحدود باشد که تحت هر شرایطی مصارف و تقاضا را پاسخ دهد مدیریت چندان حساسیت نخواهد داشت، گفت: ما مدیران زمانی کارمان موضوعیت پیدا می‌کند که عدم تعادل بین منابع و مصارف به وجود بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان‌گونه که رابطه‌ای بین تولید و مصرف است روابطی بین عرضه و تقاضا وجود دارد پس بحث مدیریت مصرف و تقاضا به شکل پررنگ‌تر به برکت کم‌بارشی‌ها در دستور کار قرار گرفته است که باید به مبانی تئوریک آنها توجه شود.

وزیر نیرو افزود: وقتی جمعیت رشد می‌کند و مصارف متنوع می‌شود یک تأمین‌کننده به تنهایی قادر به تنظیم آن رابطه نیست پس باید به این نکته توجه کنیم که علاوه بر مدیریت مصرف و تقاضا الگوی کشت به گونه‌ای تغییر کند و این تغییر الگو به گونه‌ای باشد که تقاضا برای آب در یک دشت از یک رقم به رقم دیگری تغییر کند.

اردکانیان افزود: ابزار قیمت می‌تواند کمک کند که پرمصرف‌ها را با این وسیله و ابزار متوجه افزایش مصرف کند و به آنها بگوید که کشوری کم‌آب و خشکی هستیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز امور اجتماعی صنایع آب و انرژی از امروز در وزارت نیرو، گفت: این مرکز امور اجتماعی با هدف مدیریت تقاضا از امروز فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وزیر نیرو با تأکید بر اینکه اخلاق آب باید در میان مدیران گسترش یابد، گفت: یک وزیر و یا یک مدیرعامل آب در استان‌ها و شهرستان‌ها بدون پایبندی به اخلاقیات نمی‌تواند دستورالعمل‌ها را پیاده کند پس سازگاری با کم‌آبی یکی از راهکارهای خاص موسوم به مقابله با خشکسالی است پس ما این کاهش بارش را یک فرصت می‌دانیم و از این منظر که مصرف‌کنندگان و متقاضیان ما را در پیاده کردن این برنامه‌ها همراهی کنند.

اردکانیان تصریح کرد: ما کشور کم‌آب هستیم و خواهیم بود و می‌توانیم با توجه به اهمیت موضوع آب و سایر منابع زیست محیطی با تکیه بر تجارب پیشینیان و منابع انسانی عظیم کشور و پشتیبانی مردم در سال‌های پیش‌رو برنامه‌های مناسبی پیاده کنیم.

وی در خصوص جلسه‌ای که با رئیس‌جمهور در هیأت دولت در هفته گذشته داشت اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور هفته گذشته که وزارت نیرو گزارش به هنگام آب شرب را ارائه کرد با تأکید زیاد اعلام کرد که این برنامه‌ها برای تأمین آب تنها برای سال جاری نباشد. بنابراین باید بر اساس سال‌های پیش‌رو هم که می‌دانیم بارش‌ها خوب نخواهد بود برنامه‌ریزی صورت گیرد.

وزیر نیرو تصریح کرد: از همین امروز باید برای سال آبی 97-98 (مهر ماه تا شهریور سال آینده) برنامه تأمین آب شرب مردم در کشور با نرخ قابل قبول رشد جمعیت و بر اساس بارش تا 10 درصد کمتر تدوین شود.

اردکانیان با اشاره به آغاز به کار کارگروه سازگاری با کم‌آبی از اسفند ماه سال گذشته با حضور 4 وزیر و رؤسای سازمان برنامه‌ریزی و صنایع و معادن، گفت: همکاری با نمایندگان دولت و استانداری‌ها برای پیشبرد برنامه‌های وضعیت بخش آب و سازگاری با وضعیت کنونی آب بسیار ضروری است که خوشبختانه با تشکیل این کارگروه موفق به این موضوع شده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه برای گفت‌وگو با مردم نیازمند تغییر شیوه و مفاهمه هستیم، گفت: بنابراین وقتی در عرصه برق قرار است 4 تا 5 هزار مگاوات مدیریت مصرف صورت گیرد نیازمند گفت‌وگو با مصرف‌کنندگان عمده هستیم و باید مردم را در جریان شیوه‌ها قرار دهیم.

به گفته وی نباید عرصه آب جولانگاه برخی رقابت‌های منطقه‌ای و سیاسی شود.

اردکانیان در خصوص تغییر مدیران آب و برق نیز گفت: سفارش می‌کنم که وظایف ما تأمین آب سالم و برق پایدار برای شهروندان است بنابراین از همین امروز به روش‌های مختلف نظاره‌گر کیفیت عملکرد مدیران آب و برق در 6 ماه نخست خواهیم بود. بنده از مدیران خواسته‌ام که سیستم ارزیابی را فعال کنند تا قدردان تلاش مدیران آب و برق باشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کم آبی رقابت سیاسی رضا اردکانیان مشترکان پرمصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف