Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@00:19:58 GMT

پروبیوتیک ها را بیشتر بشناسیم

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۲۰۷۰

پروبیوتیک ها را بیشتر بشناسیم

میکروب‌ها همیشه هم خطرناک نیستند. تحقیقات ثابت کرده برخی از میکروب‌هایی که در اندام‌های مختلف بدن ما وجود دارند نه تنها باعث بیماری نمی‌شوند بلکه در حفظ سلامتی انسان نیز مؤثرند. از این‌رو فعالیت‌های بسیاری در بازسازی این میکروب‌های مفید صورت گرفته که حاصل آن تولید پروبیوتیک‌ها هستند. پرستو رفیعی خبرنگار

ایران آنلاین /برای آشنایی بیشتر با مواد پروبیوتیک با دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی رئیس ششمین سمپوزیوم بین‌المللی باکتری‌های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک به گفت‌و‌گو نشسته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر تاج آبادی ابراهیمی می‌گوید: در بدن هریک از ما گروهی از باکتری‌ها و میکروبها وجود دارند که مانند سدی دفاعی مانع از رشد میکروب‌های بیماری زا می‌شوند. در واقع این میکروب‌ها وظیفه حفاظت از ارگان‌های مختلف بدن را داشته و سیستم ایمنی بدن را شکل می‌دهند. در گام بعدی روی فعالیت‌های فیزیولوژی، متابولیکی و حتی فعالیت‌های رفتاری ما اثر می‌گذارند.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند می‌افزاید میکروب‌های مفید نخستین هدیه‌ای است که مادر از طریق شیر به فرزند خود می‌دهد. این میکروب‌های مفید کمک می‌کنند فلور میکروبی (اجتماع باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های بدن) کودک شکل بگیرد. بعد از دو سال که سیستم ایمنی بدن شکل گرفت، بدن از طریق فرآورده‌های تخمیری که مصرف می‌کنیم این میکروب‌ها را دریافت می‌کند.به‌گفته دکتر تاج آبادی مصرف مواد غیرطبیعی حاصل از زندگی صنعتی از یک سو و مصرف آنتی بیوتیک‌ها از سوی دیگر باعث از بین رفتن میکروب‌های مفید بدن می‌شود. استرس، استعمال دخانیات، رژیم غذایی ناکافی و ناسالم، بیماری‌ها و مسمومیت‌های مختلف نیز دلایل دیگری برای تضعیف و از بین رفتن این میکروب‌ها و اختلال در عملکرد آنها به شمار می‌آیند.وی تأکید می‌کند: امروزه محققان تلاش کرده‌اند با کارآزمایی‌های بالینی این میکروب‌ها را تهیه کرده و به غذاها اضافه کنند تا از این طریق سلامتی به‌خطر افتاده بشر نسل امروز را حفظ کنند. پروبیوتیک‌ها حاصل این تلاش است. در حقیقت پروبیوتیک‌ها محصولات حاوی میکرو ارگانیسم‌های زنده، معین و به تعداد مشخصی است که در صورتی که به اندازه کافی مصرف شود سلامت میزبان را ارتقا خواهند داد.به عبارت ساده‌تر پروبیوتیک‌ها همان میکروب‌های طبیعی هستند که در فرآورده‌های تخمیری وجود دارند و با تولید اسیدهای عالی و مواد ضدمیکروبی مانع رشد میکروب‌ها و باکتری‌های بیماری زا می‌شوند.رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند می‌گوید: لبنیات‌های حاوی پروبیوتیک، قرص‌ها و پودرهای پروبیوتیک که در حال حاضر در دسترس عموم قرار دارند تلاشی برای حفظ و تقویت فلور میکروبی بدن است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند