Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-25@07:02:02 GMT

راهکارهای بسیار موثر طب سنتی برای زیبا شدن فرزند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۳۶۸۳

راهکارهای بسیار موثر طب سنتی برای زیبا شدن فرزند

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، یکی از دغدغه‌های مهم و بهتر بگوییم از جمله آرزو‌های همه والدین، به دنیا آوردن مولودی زیبا است هر چند، زیبایی فرزندان در گرو زیبایی والدین است، اما نکات مهمی هم وجود دارد که رعایت آن‌ها می‌تواند در زیباتر شدن مولود موثر باشد؛ رعایت این توصیه‌ها علاوه بر حصول این مهم، می‌تواند به زن باردار کمک کند تا دوران بارداری بسیار خوبی را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در زیبا شدن مولود، عوامل مهمی تاثیرگذار و دخیل هستند که مهمترین این عوامل شامل فصل، ماه، روز و حتی ساعت نطفه‌گذاری است؛ بهترین فصل برای نطفه‌گذاری، اواخر فصل زمستان و اوایل فصل بهار است.بهترین روزها، روز‌هایی است که ماه در بهترین وضعیت خود قرار دارد از نطفه گذاری در اول، وسط و آخر ماه قمری و طی روز‌هایی که ماه در برج عقرب قرار دارد، بپرهیزید؛ بهترین ساعت نطفه‌گذاری، صبح هنگام است، چون در این زمان غذا، مرحله هضم چهارم خود را در بدن طی کرده است.



والدین باید حداقل از شش تا ۹ ماه قبل از نطفه‌گذاری، اقدام به پاکسازی معده و روده‌ها، رحم و واژن، کبد و کلیه‌ها کنند؛ رحم در زن به مثابه کشتزار است؛ پاکسازی این قسمت، بسیار ضروری است و در صورت داشتن عفونت رحمی، پولیپ رحمی، کیست تخمدان، قبل از نطفه‌گذاری باید تحت نظر طبیب حاذق طب سنتی به درمان کامل این موارد پرداخت.



قبل از نطفه‌گذاری، ماءالجبن (آب پنیر)، ماءالشعیر، ماءالفواکه (آب میوه کاملا طبیعی)، ماءالاصول (جوشانده ریشه گیاهان) و مااللحم (آب گوشتها) را در برنامه پاکسازی و تغذیه‌ای خود بگنجانید؛ ماءالجبن را برای پاکسازی کبد، ماءالشعیر را برای پاکسازی کلیه‌ها، ماءالفواکه یا آب میوه را برایپاکسازی خون، ماءالاصول را برای پاکسازی رحم، ماءاللحم را برای تقویت بنیه بدنی میل کنید؛ برای جلوگیری از بیماری طی بارداری آب باران ماه نیسان بنوشید.



برای تولد مولود زیبا در ماه اول بارداری سوره اسراء، در ماه دوم بارداری سوره طارق، در ماه سوم بارداری سوره الحدید، در ماه چهارم سوره سوره الشمس و الضحی، در ماه پنجم سوره مریم، در ماه ششم سوره یوسف، در ماه هفتم سوره القمر، در ماه هشتم سوره محمد (ص)، در ماه نهم بارداری سوره یاسین را روزانه یک بار تلاوت کنید.



خوردن گیاه کاسنی در ماه اول بارداری، خوردن کاهو در ماه دوم بارداری، خوردن کنجد و نخود در ماه سوم بارداری، خوردن خربزه در ماه چهارم، خوردن میوه گلابی در ماه پنجم، خوردن میوه به در ماه ششم، نوشیدن شیر گاو در ماه هفتم، جویدن کندر در ماه هشتم (هفته‌ای یک نخود کندر)، خوردن خرما در ماه نهم بارداری در زیبایی مولود بسیار بسیار موثر است.



میوه آناناس، صدای بچه را زیبا می‌کند؛ پرتقال، قد بچه را بلند می‌کند؛ مربای شقاقل دراستخوان‌بندی بهتر جنین موثر است؛ سبزی خرفه خام یا پخته، جنین را گیسو بلند و پر‌مو می‌کند؛ گلابی فرزندتان را بردبار می‌کند؛ هویج ایرانی چشمان کودکتان را زیبا می‌کند.



زن باردار در ماه آخر بارداری ۵ روز قبل از زایمان، ۱۴ عدد خرما را در دستان خود قرار داده و سوره مریم را تلاوت کند؛ ۱۳ عدد از آن خرما را سه ساعت قبل از زایمان و یک عدد خرمای باقیمانده را بعد از زایمان میل کند؛ انجام این کار در جلوگیری از درد و تسهیل در امر زایمان بسیار بسیار موثر است.

 

میزان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: نطفه گذاری زیبا شدن فرزند گوناگون طب سنتی آناناس جام نیوز بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مجاز در دوران بارداری

به گزارش خبرآنلاین ؛مصرف برخی از داروهای ضد درد و مسکن مانند استامینوفن (که با نام‌های تجاری مانند تیلنول عرضه می‌شوند) در دوران بارداری به طور کلی بی‌خطر شمرده می‌شود. در مقابل برخی داروهای مسکن دیگر مانند «داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی» (NSAIDs) در صورت مصرف در دوران بارداری می‌توانند مشکلاتی ایجاد کنند. همچنین ممکن است درباره اینکه چه شکلی از داروها را مصرف کنید، سوالاتی داشته باشید.

همشهری در خبری نوشت:گرچه همیشه باید با پزشکتان درباره مصرف داروها در دوران بارداری مشورت کنید، اما این راهنمایی‌های کلی درباره مصرف داروهای مسکن بدون نسخه یا OTC در دوران بارداری را هم در نظر داشته باشید.

توجه داشته باشید که دسترسی به یک دارو بدون نسخه به این معنا نیست که این دارو برای همه افراد بی‌خطر است.هنگامی که باردار هستید، می‌خواهید مطمئن شوید که دارو برای شما و جنین بی خطر است.

استامینوفن (با نام‌های تجاری تیلنول و...) به طور کلی در دوران بارداری بی خطر در نظر گرفته می‌شود. اکثر پزشکان پیش از سایر گزینه‌ها، این داروی بی‌نسخه را برای درد یا تب در زنان باردار توصیه می‌کنند. البته آن‌ها معمولاً توصیه می‌کنند که این دارو با کمترین مقدار برای کوتاه‌ترین دوره مصرف شود.

البته توجه داشته باشید که استامینوفن یک جزء مورد استفاده در بسیاری از داروهای ترکیبی است و این داروهای ترکیبی ممکن است حاوی مواد اضافی هم باشند که برای دوران بارداری بی‌خطر نیستند.

البته حتی در مورد مصرف استامینوفن هم باید با پزشکتان مشورت کنید.

ممکن است به گوشتان خورده باشد که برخی از بررسی نشان داده‌اند که مصرف استامینوفن در دوران بارداری خطرناک است، اما «انجمن متخصصان زنان و زایمان آمریکا» (ACOG) می‌گوید بررسی‌ها هیچ ارتباطی استامینوفن و مشکلات رشد جنین نیافته‌اند.

اما این انجمن مصرف استامینوفن را در دوران بارداری فقط پس از مشورت با پزشک و آن هم در حد معتدل توصیه می‌کند.

از چه مسکن‌های بی‌نسخه‌ای در بارداری باید پرهیز کرد؟


داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) دسته‌ای از داروها هستند که برای درمان درد، تب و التهاب مصرف می‌شوند. این داروها هم به دو صورت نسخه‌ای و هم بدون نسخه در دسترس هستند.

از جمله داروهای NSAID بی‌نسخه می‌توان به این داروها اشاره کرد:

ایبوپروفن (با نام‌های تجاری مانند ادویل، موترین) (ایبوپروفن)
ناپروکسن (با نام تجاری آلو)
آسپیرین
مصرف داروهای NSAID در هفته ۲۰ بارداری و پس از آن توصیه نمی‌شود، چرا که ممکن است این داروها باعث مشکلات جدی کلیوی در جنین شوند و به دنبال آن کاهش میزان مایع آمنیونی رخ می‌دهد. مایع آمنیونی جنین را در دوران بارداری احاطه کرده و از آن محافظت می‌کند.

علاوه بر این، مصرف داروهای NSAID در سه ماهه سوم بارداری می‌تواند مشکلات عروقی ایجاد کند که ممکن است منجر به فشارخون بالا در ریه‌های نوزاد شود. بنابراین، شما نباید در هفته ۲۰ بارداری یا بعد از آن داروهای NSAID مصرف کنید، مگر اینکه این دارو بوسیله پزشک تجویز شده باشد.

همچنین برخی از بررسی‌ها هم ارتباط احتمالی بین مصرف ایبوپروفن در اوائل بارداری و مشکلات روده در نوزاد را نشان داده‌اند، اما نتایج سایر بررسی‌ها متناقض بوده‌اند.

بررسی‌های دیگر نشان داده‌اند که مصرف ایبوپروفن در اوایل بارداری ممکن است باعث سقط جنین یا مشکلات قلبی جنین شود، اما در این بررسی‌ها دلیل استفاده از ایبوپروفن بوسیله زنان باردار را مشخص نشده بود. تعیین نوع بیماری که مصرف این دارو را ضروری کرده است، مهم است، چرا که خود این بیماری ممکن است باعث سقط جنین یا مشکلات قلبی شود.

از آنجایی که اطلاعات کافی برای اطلاع از ایمن بودن مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی یا NSAID در اوایل بارداری وجود ندارد، همیشه باید با پزشک مشورت کنید و ممکن است استامینوفن گزینه بهتری باشد.

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی مانند آسپیرین و ایبوپروفن نیز ممکن است به عنوان یک جزء در داروهای ترکیبی به کار روند، بنابراین همیشه برچسب داروها را بررسی کنید و از داروسازتان بخواهید در انتخاب داروی بدون نسخه به شما کمک کند.

آسپیرین با دوز پایین در بارداری

اگرچه مصرف آسپیرین چه با دوز معمولی (۳۲۵ میلی گرم و چه با دوز بالای (۵۰۰ میلی‌گرم) به عنوان یک داروی NSAID همانطور که گفتیم در بارداری توصیه نمی‌شود، برخی از زنان باردار آسپیرین با دوز پایین (معمولاً ۸۱ میلی گرم در روز) برای جلوگیری از لخته شدن خون یا پره‌اکلامپسی (فشار خون بالای خطرناک در بارداری) مصرف می‌کنند.

این مورد خاص مصرف آسپیرین در رده مصرف دوزهای بالاتر آسپیرین برای درد یا تب نیست. انتظار نمی‌رود که آسپیرین با دوز پایین باعث سقط جنین، نقایص مادرزادی یا سایر مشکلات مرتبط با بارداری شود.

اگر آسپیرین با دوز پایین مصرف می‌کنید، در مورد توصیه‌های مربوط به مصرف آن در دوران بارداری با پزشکتان مشورت کنید.

استفاده از مسکن‌های موضعی در دوران بارداری

داروهای موضعی، مانند کرم‌ها یا برچسب‌های پوستی برای تسکین درد در ناحیه آسیب دیده به کار می‌روند.

با این حال، حتی این داروهای موضعی همچنان تاحدی در جریان خون جذب می‌شوند، اگرچه به میزان کمتری از داروهای خوراکی. بنابراین در هنگام مصرف این داروها هم باید با پزشکتان مشورت کنید.

داروی ولتارن حاوی دیکلوفناک سدیم (یک داروی NSAID) که برای تسکین درد ناشی آرتریت (التهاب مفاصل) مصرف می‌شود، همان ممنوعیت ذکرشده NSAID در بارداری را دارد. نباید از این دارو در هفته ۲۰ بارداری یا بعد از آن استفاده کنید. مصرف این دارو در پیش از هفته ۲۰ بارداری هم باید با مشاوره پزشک باشد.

مصرف داروهای مسکن موضعی حاوی موادی مانند منتول، لیدوکائین یا کپسایسین ممکن است بی خطر باشند. بررسی‌های حیوانی این داروها آسیبی به جنین را نشان نداده‌اند، اما بررسی‌های انسانی محدودی در این باره وجود دارد. در این مورد هم پیش از مصرف دارو با پزشکتان مشورت کنید.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898758

دیگر خبرها

  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • دعا برای زیاد شدن نور چشم | دستورالعمل برای زیاد شدن نور چشم
  • دعای دفع حشرات؛ مفید برای از بین بردن مورچه، ملخ، موش و…
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • نمایی زیبا از چالکندی دزفول + فیلم
  • ببینید | راهکارهای ساده برای افزایش احتمال باروری
  • انتشارات سوره مهر با تمرکز بر ۲ کتاب در نمایشگاه کتاب حاضر خواهد شد