Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:16:33 GMT

دین باید بزرگترین نقش را در زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۵۰۶۱

دین باید بزرگترین نقش را در زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشد

تهران- ایرنا- دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقلیتهای دینی و مذهبی با اشاره به تهدید طبیعت توسط انسانها و گسترش فساد در زمین و دریا گفت: ادیان باید بزرگترین نقش را در حفظ محیط زیست و زندگی مسالمت آمیز داشته باشند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حجت الاسلام علی یونسی عصر شنبه در یازدهمین دور گفتگوی ادیان و فرهنگ ها و کلیسای ارتدکس روسیه با عنوان «ادیان و محیط زیست»، مهمترین چالش بشر امروز را مساله محیط زیست عنوان کرد و گفت: امروز متاسفانه انسانها به اشتباه محیط زیست را به جهنم تبدیل کرده و یا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بزرگترین نعمت بشر را نعمت حیات دانست و گفت: مهمترین مشکل امروز و آینده بشر پاسداری از محیط زیست و نعمت حیات است.
یونسی ادامه داد: بشر با دست اندازی بر طبیعت و محیط زیست، بیشترین آسیب را به آنها وارد کرده است.
وی تصریح کرد: آنجایی که انسان از خداوند و دین احساس بی نیازی کرده، با علم و فناوری و تکنولوژی جهنمی را برای خود آفریده است.
دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقلیتهای دینی و مذهبی تاکید کرد: تجربه برخی کشورها ثابت کرده که بشر در جنگ با طبیعت همواره دچار شکست شده است.
وی یادآور شد: امروز امنیت انسانها از طریق خشم طبیعت تهدید می شود چراکه به عنوان مثال آلودگی هوا و موارد مشابه سلامت انسانها را به خطر می اندازد.
یونسی، مهار همه تهدیدها و ناامنی های محیط زیست و طبیعت را نیازمند همکاری همه جانبه دانست و گفت: اگر زمانی فکر می کردند به تنهایی می توان تهدیدی را علیه محیط زیست مهار کرد، امروز به این نتیجه رسیده اند که تهدیدات محیط زیست و طبیعت، تهدید برای همه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: امروز زمین کوچک شده و انسانها باید با همه تفاوتهایی که دارند، یکدیگر را بپذیرند لذا ادیان نقش بی بدیلی در زندگی مسالمت آمیز ایفا می کنند.
یازدهمین نشست مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها و کلیسای ارتدکس روسیه با عنوان «ادیان و محیط زیست» با حضور هیات 9 نفره روسی به رهبری فیو فان مترو پلیت قازان و تاتارستان و آرشیماندریت الکساندر زرکاشف اسقف کلیسای جامع نیکو لایوسکی روسیه در سالن کنفرانس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درحال برگزاری است.
جمعی از مسئولان ایرانی از جمله عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت از محیط زیست، آیت الله محمدعلی تسخیری رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی نیز از دیگر حاضران در این نشست تخصصی هستند.
این کنفرانس به مدت دو روز در تهران ادامه دارد، سفر به قم و دیدار با علما و شخصیت های دینی، بازدید از اماکن مختلف تهران، و زیارت مرقد مطر حضرت فاطمه معصومه (س) از جمله دیگر برنامه های هیات روسی به ایران است.
فراهنگ** ۱۳۵۵**1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی اقلیتهای دینی یونسی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد

 اصغر بلکی‌وند در مراسم روز زمین پاک که در مجموعه تفریحی باغ فدک بروجرد برگزار شد افزود: ۳ هزار کیسه پارچه‌ای به مناسبت هفته زمین پاک در نانوایی‌های شهرستان بروجرد توزیع می‌شود، جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای به جای کیسه‌های پلاستیکی گامی بزرگ در کاهش استفاده از پلاستیک است. 
وی اظهار داشت: طبق گزارش سازمان ملل، سالانه ۴۳۰ میلیون تن پلاستیک تولید می‌کنیم، با توجه به اینکه بازیافت پلاستیک سخت است مشکلاتی برای زمین ایجاد می‌کند. 
رییس اداره محیط زیست بروجرد گفت: متاسفانه در کشور‌های پیشرفته بازیافت پلاستیک‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد است و ۹۰ درصد وارد طبیعت می‌شوند، پلاستیک‌ها ۵۰۰ سال طول می‌کشد تا تجزیه شوند. 
بلکی‌وند با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شاهد بیماری‌های مختلف در اثر‌ها ساختن پلاستیک‌ها در طبیعت خواهیم بود افزود: استفاده کمتر از پلاستیک‌ها تاثیر بسزایی در جلوگیری از آلودگی محیط زیست و طبیعت دارد، یکی از راهکار‌های مهم برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست آموزش کودکان در مدارس است. 
وی اظهار داشت: مسئولان نیز وظیفه دارند قوانینی مصوب کنند تا از پلاستیک در تولیدات کمتر استفاده شود، محصولات بسته بندی شده باعث تولید زباله بیشتر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!