Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، در راستای سلسله جلسات «دولت سایه» دو نشست تخصصی بررسی وضعیت ارز با حضور سعید جلیلی و جمعی از مسئولان سابق بانک مرکزی و کارشناسان اقتصادی طی دو نشست برگزار شد.

در این دو نشست محمود بهمنی رییس سابق بانک مرکزی، سرکار خانم مینو کیانی راد معاون ارزی سابق بانک مرکزی، مسعود موحدی معاون اسبق وزیر بازرگانی، مجید کریمی ‌ریزی کارشناس مسایل بانکی، یونس سلمانی کارشناس اقتصادی، مجید شاکری کارشناس مسایل تحریم و ارز، آصفی کارشناس گمرک و نبی زاده کارشناس اقتصادی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این جلسه سعید جلیلی گفت: هدف از تشکیل این جلسه بررسی مشکلات موجود در بازار ارز و ارائه راهکار های تخصصی و عملیاتی به مسئولین جهت حل مشکل بازار ارز است.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام تاکید کرد: کسانی که به برکت مسئولیت های مختلف در نظام تجارب مختلف کسب کرده اند این تجارب را باید برای اخذ تصمیم درست در اختیار مسئولین فعلی بگذارند.

وی افزود: از آنجایی که کشور در یک «جنگ اقتصادی» است لذا باید برای هر سناریوی دشمن یک برنامه از پیش فکر شده داشت.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: به نظر می رسد ترامپ می خواهد با استفاده از ظرفیت های برجام و غیر برجام، ابزارهای اعمال فشار بر ایران را زیاد کند و به همین خاطر باید برای چنین فضایی حداکثر پیش بینی و آمادگی را داشت.

وی افزود: ۶ سال قبل نیز مانند امروز کشور با مشکل ارز مواجه بود که در آن زمان مجموعه تدابیری اندیشیده شد که با روی کار آمدن دولت یازدهم، بسیاری از این تجارب و تدابیر کنار گذاشته شد. البته این حق هر دولتی است که یک تدبیر قبل را کنار بگذارد اما متاسفانه جایگزین شایسته ای هم برای این تدابیر ارائه نشد.

جلیلی ادامه داد: امروز پس از ۵ سال از آغاز کار دولت یازدهم نه تنها شاهد ارائه راهکار جدیدی برای حل مشکلات این حوزه نیستیم بلکه شاهد بازگشت دیرهنگام و ناقص به برخی تدابیر گذشته هستیم.

وی تاکید کرد: با شناسایی دقیق مشکلات فعلی باید تلاش کرد تا در آینده شبیه این مشکلات در بازار ارز تکرار نشود. نباید یک تصمیم به ظاهر اقتصادی در یک کشور کوچک، بازار ارز در ایران را دچار نوسان کند. باید آماده باشیم تا اثر این قبیل اقدامات را بر اقتصاد کشور در آینده به صفر برسانیم نه آنکه غافلگیر شویم.

جلیلی گفت: امیدواریم با پیش بینی موارد مشابه در آینده، اقتصاد کشور مجددا غافلگیر نشود.

وی افزود: اخیرا به نقل از یکی از مسئولین بیان شد که ۸ ماه است جلسات ستاد ویژه اقتصادی را تشکیل نداده اند! و حالا مجددا قصد برگزاری این جلسات را دارند که این نشان می دهد تحلیل های نادرست و خوش بینی های نابجا درباره رفتار دشمن تا چه اندازه غلبه داشته است. برخی تحلیل های فلج کننده باعث می شود تا برخی مسئولین نسبت به آینده پیش بینی درست نداشته باشند و کشور به لحاظ اقتصادی آسیب پذیر شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: مرداد ماه سال گذشته در یک نشست تخصصی که پیرامون تحریم های جدید امریکا علیه ایران تحت عنوان «کاتسا» تصویب شد، آثار این تحریم ها را در آینده بر اقتصاد کشور بیان کردم مگر آنکه مسئولان نسبت به آینده پیش بینی درست و اقدام لازم را از هم اکنون اتخاذ کنند اما متاسفانه در همان برهه برخی گفتند کاتسا اصلا تحریم جدیدی محسوب نمی شود و اثر خاصی هم بر اقتصاد ما نخواهد داشت! کاش آن حرفهایشان درست بود اما همانها چند ماه بعد حرف خود را پس گرفتند و متوجه شدند.

جلیلی ادامه داد: دشمن دائم علیه ما در حال فعالیت است لذا بهترین کار این است تا یک توصیف صحیح و واقع بینانه از رفتارهای دشمن داشته باشیم و آن را صادقانه برای مردم نیز توضیح دهیم.

وی افزود: اگر درک صحیح از جنگ اقتصادی علیه خود نداشته باشیم در آینده موفق نخواهیم شد، لذا باید همچون دوران دفاع مقدس یک تصویر واقعی از حجم رفتارهای دشمن علیه خود به مردم ارائه دهیم تا با کمک ملت و تقسیم کار بین آحاد مردم بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: علاوه بر فهم درست رفتارهای دشمن و لزوم پیش بینی صحیح از آینده باید موانع داخلی و سوء مدیریت ها را نیز برطرف کنیم و در عرصه اقتصاد یک هم آهنگی و اتحاد کامل بین بخش های مختلف اقتصادی کشور وجود داشته باشد تا بتوان بر مشکلات غلبه کرد.

در ادامه این نشست نیز کارشناسان به بیان نکات و نقطه نظرات تخصصی خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است: برای سیاست گذاری در بازار ارز باید به هر دو محور عرضه و تقاضای ارز توجه شود.

منبع: مهر

302

جلیلی مجمع تشخیص مصلحت نظام دشمن دولت سایه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه زنجان با بیان اینکه امروز در عرصه‌ای قرار داریم که باید بیش از پیش مراقب هجمه دشمنان به ویژه در حوزه فرهنگی باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم در این جنگ‌نرم به عنوان پیروز، از میدان سربلند خارج شویم، باید موضوع بصیرت‌افزایی را سرلوحه برنامه‌ها قرار دهیم. وی با بیان اینکه بصیرت‌افزایی این مهم را فراهم می‌کند که بتوانیم دوست را از دشمن تشخیص دهیم و این موضوع در شرایط کنونی از اهمیت زیادی برخوردار است، افزود: بی‌تردید اگر به واسطه بصیرت‌افزایی بتوانیم دوست را از دشمن تشخیص دهیم، در آن صورت قادر خواهیم بود موضوع‌گیری درست و بهنگامی در برابر هجمه دشمنان داشته باشیم. خطیب نماز جمعه زنجان با اشاره به اینکه دشمنان در شرایط کنونی با همه توان و ابزارهایی که در اختیار دارد، وارد جنگ فرهنگی با ایران شده است، اظهار کرد: بر همین اساس بود که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی طی سال‌های گذشته تاکید زیادی نسبت به افزایش بصیرت سیاسی داشتند؛ چرا که ایشان معتقد بودند که شناخت دشمن همواره در امور نتیجه‌بخش خواهد بود. امام جمعه زنجان با یادآوری اینکه دشمن امروز به جنگ فرهنگی روی آورده است، خاطرنشان کرد: دلیل این امر نیز آن است که در طول سال‌های گذشته همه برنامه‌های خود اعم از جنگ سرد و نیز تحریم‌های مختلف اقتصادی را به اجرا گذاشته و چون در رسیدن به اهداف شوم خود علیه ملت ایران ناکام مانده، روی به جنگ فرهنگ آورده است. آیت‌الله خاتمی در ادامه یکی از موضوعات مهم در شرایط کنونی جامعه را مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی عنوان کرد و گفت: اهمیت مبارزه با مفاسد اقتصادی به حدی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۰ و در فرمان ۸ ماده‌ای مبارزه با فساد را به صورت جامع اعلام کردند که بی‌تردید اگر این قوانین به صورت کامل و دقیق اجرا شود، نتایج و برکات زیادی به دنبال خواهد داشت. وی از روز ۱۱ اردیبهشت‌ماه به عنوان روز جهانی کار و کارگر یاد کرد و با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری مطالب جامعی را در هفته جاری و در جمع کثیری از کارگران کشور بیان کردند، افزود: به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی، کارگران رزمندگان عرصه جهاد اقتصادی هستند، به همین خاطر ارتقای وضعیت زندگی کارگران به ارتقای وضعیت کشور منجر خواهد شد. کد خبر 6089078

دیگر خبرها

  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • توصیف جالب سوگل طهماسبی از مردم اهواز (فیلم)
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • دشمن با نشانه رفتن حجاب قصد ضربه به روح و روان جامعه را دارد
  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد
  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان