Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@16:39:42 GMT

ناشران تا حالا کم تخلف بوده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۸۴۳۵

ناشران تا حالا کم تخلف بوده‌اند

به گزارش پارس نیوز، 

محمدجواد مرادی نیا مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کارگروه نظارت بر نشر داخلی در سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت فعالیت این کارگروه در نمایشگاه گفت: کارگروه نظارت بر نشر داخلی بر حسن اجرای مقررات عرضه کتابها در بخش داخلی نمایشگاه کتاب تهران، نظارت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از جمله وظایف این کارگروه، نظارت بر این مسئله است که کتابهای ارائه شده در نمایشگاه محدودیت زمانی تعیین شده برای عرضه را رعایت کرده باشند؛ به عبارتی دیگر کتابهای این بخش می بایست در ۵ سال اخیر منتشر شده باشند.

مرادی نیا ادامه داد: نکته دیگر که کارشناسان ما در کارگروه بر آن نظارت می کنند، این موضوع است که هر ناشری می بایست تنها کتابهای خودش را عرضه کند و نه کتابهای ناشران دیگر را. موضوع دیگر جلوگیری از عرضه کتابهای غیرمجاز و قاچاق و همچنین رسیدگی به اعتراضات و شکایات نویسندگان، مترجمان، ناشران و غرفه داران در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران است.

مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس گفت: درباره میزان رعایت ضوابط مربوطه از سوی ناشران هم گفت: در سه روز نخست نمایشگاه کتاب تهران، تخلفاتی درهر سه بند یاد شده از سوی کارشناسان کارگروه مشاهده شد اما تعداد آنها خیلی کم بوده است ودر مجموع می توان گفت که بیشتر ناشران به وظایف قانونی خود از این حیث آشنا و به آنها پایبند هستند و همکاری لازم را با کارگروه دارند.

مرادی نیا اضافه کرد: موارد جزئی از تخلفات مشاهده شده که با آنها نیزبه دو صورت برخورد شد؛ در درجه نخست، کارشناسان ما به متخلفین تذکر شفاهی داده اند تا تخلف یاد شده را اصلاح کند. در درجه دوم هم، موارد یاد شده برای بررسی و تصمیم گیری، به هیئت رسیدگی به تخلفات ناشران ارجاه شده است.

به گفته رئیس کارگروه نظارت بر نشر داخلی نمایشگاه امسال کتاب تهران، تخلفات صورت گرفته در بخش ناشران داخلی نمایشگاه امسال تاکنون به منجر به صدور دو رای از سوی هیئت رسیدگی به تخلفات شده و غرفه داران مذکور موظف به رفع و حل ایراد مذکور شده اند.

مرادی نیا با بیان اینکه ما سعی کرده ایم که این قبیل مشکلات را با گفتگو و دادن تذکر حل کنیم، ادامه داد: خوشبختانه تعامل ناشران با کارگروه خوب بوده است و به جز یکی دو مورد، پافشاری از سوی متخلفین مشاهده نشده است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا تخلفات نمایشگاهی در بخش ناشران داخلی تاکنون منجر به جمع آوری کتاب از غرفه های آنها نیز شده است یا خیر؟ گفت: کارشناسان ما به تعداد بسیار کمی از کتابهایی که بدون مجوز منتشر شده اند، در نمایشگاه برخورد کرده اند و در این زمینه به ناشران و غرفه داران، تذکرات لازم را داده اند.

مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که چند ماهی عهده دار این مسئولیت شده است، همچنین از انجام برخی اصلاحات ساختاری در این دفتر با هدف تسهیل در صدور مجوز کتاب و جلوگیری از طولانی شدن معطلی ناشران خبر داد و گفت: نتایج این اصلاحات قابل مشاهده است و ما شاهد تسریع در صدور مجوز کتابها هستیم.

وی افزود: ما همچنین باب گفتگو با ناشران، نویسندگان و مترجمان را توسعه داده ایم تا این گونه نباشد که فقط ما یک طرفه حرف بزنیم و رأی صادر کنیم.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد نمایشگاه کتاب قاچاق فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکلات وزارت فرهنگ و ارشاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پارس پارس نیوز نمایشگاه کتاب تهران کارگروه نظارت بر نشر داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم