Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:28:09 GMT

تولید گاز از فاز ١٤ پارس جنوبی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۸۸۱۴

تولید گاز از فاز ١٤ پارس جنوبی آغاز شد

بوشهر- ایرنا- مجری طرح توسعه فاز ١٤ پارس جنوبی گفت: با بهره برداری از سکوی ١٤A، روز گذشته برداشت گاز ترش از نخستین سکوی این طرح آغاز شد.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس روز یکشنبه به نقل از حمیدرضا مسعودی افزود: همزمان با آغاز برداشت اولیه گاز ترش سکوی ١٤A بهره برداری از این سکو پیش از موعد اعلام شده و با تلاش شبانه روزی تیم کارفرما و پیمانکاران طرح صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ظرفیت تولید گاز ترش سکوی ١٤A را ٥٠٠ میلیون فوت مکعب معادل ١٤،٢ میلیون متر مکعب در روز عنوان کرد و افزود: این میزان گاز ترش از طریق یک خط لوله ٣٢ اینچ به بخش خشکی انتقال می یابد.
مسعودی با اشاره به راه اندازی این خط لوله و خط انتقال میانی واحد دریافت گاز(U-100) فاز ١٤ و پالایشگاه نهم(فاز ١٢) بیان کرد: هم اکنون این خط لوله با تلاش کارفرما و شرکت های ایزوایکو، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (IDRO) به عنوان لیدر کنسرسیوم و پیمانکاران طرح در وضعیت عملیاتی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
مجری طرح توسعه فاز ١٤ پارس جنوبی، اولویت بهره برداری از بخش فراساحل طرح ها، ادامه فعالیت های اجرایی موجود در ساخت ردیف و واحدهای پالایشگاه فاز ١٤ و استفاده از ظرفیت های فراورشی موجود در فاز ١٢ را دلیل انتقال گاز ترش سکوی فاز ١٤ اعلام کرد.
وی افزود: توسعه بخش های باقیمانده در حوزه فراساحل فاز ١٤ پارس جنوبی مطابق برنامه دردست اجراست و فعالیت های توسعه ای در بخش خشکی هم اکنون در مسیر مناسبی پیش می رود.
طرح توسعه فاز ١٤ پارس جنوبی نخستین طرحی است که در آغاز سال جاری با بهره برداری از سکوی اصلی خود در بخش فراساحل به تولید گاز ترش می رسد.
بر اساس اعلام این مجری قرار است سکوی ١٤C به عنوان سکوی اقماری این فاز تا پایان شهریور ماه امسال به مرحله نصب و راه اندازی رسیده و فاز نخست این طرح مشتمل بر تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز ترش عملیاتی شود.
طرح توسعه فاز 14 پارس جنوبی به کارفرمایی شرکت نفت و گاز پارس با هدف تولید روزانه 56 میلیون و 600 هزار مترمکعب گاز ترش و 75 هزار بشکه میعانات گازی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در دست اجراست.
تولید سالانه بیش از یک میلیون گاز مایع، یک میلیون تن اتان مصرفی واحدهای پتروشیمی و تولید روزانه 400 تن گوگرد از دیگر تولیدات این فاز است.
6043**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد پارس جنوبي توليد گاز فاز14

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۸۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: باید در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی ایجاد کرد تا مردم با آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی کشور، در سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و آینده‌دار مشارکت کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های ایران به بازارهای جهانی و انعقاد قراردادهای تجاری با خریداران بین‌المللی فراهم کرد.

وی گفت: برگزاری رویدادهای بزرگی چون نمایشگاه اکسپو و حضور فعال شرکت‌های ایرانی و همچنین استقبال شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه، سهم ایران در بازارهای صادراتی را افزایش خواهد داد، که این موضوع می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور کمک بسیاری نماید.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورمان در حوزه‌های مختلف، به خصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران خارجی دارای جذابیت باشد، که بخشی از این قابلیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری در ایران، عرضه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از افزایش سهم اقتصاد ایران در تجارت بین‌الملل، گفت: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه عظیم پارس جنوبی واقع در عسلویه استان بوشهر ایجاد شده است، و حضور شرکت‌های فعال صنعتی منطقه پارس در این نمایشگاه، مورد استقبال سرمایه‌گذاران و تجار خارجی قرار گرفته است.

وی عسلویه و منطقه پارس جنوبی را یکی از منابع درآمدی و ارزآوری کشور برشمرد، و افزود: سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی منطقه پارس از فرصت‌های عرضه و معرفی خود در صنایع نمایشگاهی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی برای توسعه اقتصادی و تجاری خود بهره ببرند.

کد خبر 6096854

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام