Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایکنا؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی و احیای جایگاه رفیع مسجد در مناسبات فرهنگی و اجتماعی کشورمان، دهه پایانی ماه شعبان، دهه «تکریم و غبارروبی مساجد» نامگذاری شد؛ همه ساله رسم بر این بود که مومنان خداجو در این ایام با غبارروبی از مساجد، خانه خدا را مهیای پذیرایی از نمازگزاران در ماه رمضان می‌کنند اما پس از طرح شعار: «مسجد، پایگاه همه کارهای نیک» از سوی رهبر معظم انقلاب، تکریم مساجد معنای وسیع‌تری پیدا کرد و امروز دیگر تلاش برای بازتعریف نسبت مساجد با مقولاتی همچون: خانواده، مدرسه، دانشگاه، فعالیت‌های خیریه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... از مصادیق این تکریم به شمار می‌رود، زیرا قرار است مسجد به عنوان پایگاه همه کارهای نیک تثبیت شود و بنظر می‌رسد دهه «تکریم و غبارروبی مساجد» بهترین ایام برای طرح این موضوعات باشد. از این روی، در آستانه هفته تکریم و غبارروبی مساجد، خبرنگار ایکنا، نظر رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی را درباره نقش مساجد در رشد اجتماعی اعضای جامعه اسلامی جویا شد.

جمشید جعفرپور، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در خصوص جایگاه مسجد در رشد فرهنگ عمومی و تقویت خانواده گفت: مسجد یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های ایجاد و تقویت نگرش و باورهای اصیل دینی است، مسجد یکی از اماکنی است که انسان را در جنبه‌های عبادی و درونی تقویت می‌کند و سبب رشد و تقویت جنبه‌ها و وظایف اجتماعی مسلمانان می‌شود.

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر چقدر مساجد فارغ از سیاست‌زدگی‌های مرسوم، تقویت و مسائل اصیل دینی و بنیادی توسط ائمه جماعات نهادینه شود، بهترین پایگاه برای رشد ایجاد می‌شود؛ فعالیت در موضوعات اعتقادی و اخلاقی مساجد نیازمند تقویت است، به نظر می‌رسد مباحث استدلالی فارغ از شعارزدگی می‌تواند نسل جوان و تحصیل‌ کرده را اقناع کند، اما این مباحث در مساجد امروز ما کم رنگ شده است.

جعفرپور ادامه داد: شور و نشاط در مساجد بعد از نهادینه شدن فضای استدلالی و فارغ از شعارزدگی به وجود می‌آید زیرا بروز شور و هیجان به تنهایی موقتی بوده و سریع فرو می‌نشیند. شور و نشاط‌های لازم برای حمایت و حفاظت از انقلاب باید مبتنی بر باور و استدلال باشد، ائمه جماعات و نهادهای درون مسجد چون کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید با نگاه مشترک در این جنبه کمک کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نباید فراموش کنیم که نهضت مردمی ما در انقلاب اسلامی از مساجد شروع شد لذا حفظ و تداوم آن نیازمند اتکاء به مساجد هست.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ابراز همدردی با دانشجویان آمریکا در حمایت از مردم غزه، اظهار کرد: در برابر فعالیت های رژیم صهیونیستی، این دانشجویان می ایستند و مقابله می کنند و اینکه این اقدام جهانی شده باید آن را بزرگ دانست.

وی با بیان اینکه روز شوراها روزی برای تبریک نیست بلکه بهانه ای برای این که شان شوراهای شهرها و روستاها یادآوری شوند، خاطرنشان کرد: مردم سالاری دینی باید در طول سال جاری و ساری باشد. امروز شورای محلات آغاز به کار می کنند و اقدامات متراکم ستاد مشارکت محله ای قابل تقدیر است.

نادعلی افزود: اعتقاد ما این است که جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات باعث اجرای بهتر امور در این سطح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم