Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:40:53 GMT

مالک فیس بوک مخفیانه ماهواره می‌سازد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۰۷۴۱

مالک فیس بوک مخفیانه ماهواره می‌سازد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ به تازگی خبر‌هایی در دنیا منتشر شده است مبنی براینکه مارک زاکربرگ مالک شبکه اجتماعی فیس بوک که به تازگی با رسوایی جنجالی افشای اطلاعات میلیون‌ها کاربر مواجهه شده است به شکل مخفیانه درحال ساخت ماهواره‌های ارائه دهنده اینترنت در مدار کره زمین است.
 
 
کارشناسان اعتقاد دارند زاکر برگ اجرای این طرح را برای رقابت با ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس ایکس انجام می‌دهد که درحال پیاده سازی طرح ارائه اینترنت فضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 
این طرح شامل راه اندازی ماهواره‌ای چند میلیون دلاری به نام آتنا است که می‌تواند دسترسی مردم به اینترنت را در مناطق مختلف دنیا حتی مناطق دور افتاده، محروم یا دچار بلایای طبیعی برقرار کند.
 
اجرای این طرح به وسیله شرکت (PointView Tech LLC) یکی از شرکت‌های تابعه فیس بوک دردست اجراست و درآن از ماهواره‌های LEO استفاده می‌شود که امکان دسترسی به پهنای باند را در مدار‌های پایینی کره زمین برای ساکنان سیاره آبی فراهم می‌کنند.
 
 
همچنین ساخت چندین ایستگاه زمینی برای پردازش داده‌های دریافتی از ماهواره آتنا نیز از دیگر طرح هاست.
 
مقام‌های PointView Tech LLC اعلام کرده‌اند که دربهترین حالت ماهواره آتنا درسال ۲۰۱۹ وارد فاز آزمایشی دوساله خود خواهد شد.
 
اجرای این پروژه تهدیدی بزرگ برای دو شرکت پیشرو در فناوری ارائه اینترنت فضایی، اسپیس ایکس به مالکیت ایلان ماسک و نیز یکی از شرکت‌های زیر مجموعه هواپیمایی ویرجین گالاکتیک به مالکیت ریچارد برانسون است.
 
Athena از سیگنال‌های رادیویی موج میله‌ای با فرکانس بالا استفاده می‌کند که سبب برقراری ارتباط شبکه‌های ارائه دهنده شبکه‌های نسل پنجم و فناوری پیشرفته تری به نسبت نمونه‌های مشابه است.شرکت ویرجین گالاکتیک طرح استفاده از ۷۰۰ ماهواره در فضای کره زمین را پیشنهاد داده است تا اینترنت را ارائه دهند.
 
شرکت ایلان ماسک که در طرحی مشابه فعالیت می‌کند هدف از ارائه اینترنت فضایی را امکان دسترسی آسان و ارزان به اینترنت برای سه میلیارد جمعیت کره زمین اعلام کرده است که دسترسی به اینترنت ندارند.
 
ماسک همچنین درادامه طرح‌های خود برای مسکونی کردن سیاره مریخ درنظر دارد، امکان استفاده ازاینترنت را به فضانوردانی که در آینده درمریخ زندگی خواهند کرد، بدهد.
 
با وجود اینکه درسال‌های قبل دو شرکت اسپیس ایکس و فیس بوک پروژه‌های مشترکی در زمینه‌های مخابراتی داشته‌اند، اما پس از چندین مورد انفجار سفینه‌های اسپیس ایکس و شکست‌های متعدد، به نظر می‌رسد زاکر برگ به اسپیس ایکس اعتماد ندارد ودر تلاش است طرح خود را یک جانبه اجرا کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دو ساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی ترین و بهینه ترین سخت افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو