Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@03:08:55 GMT

دومین همایش ملی خیرماندگار برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۱۸۲۲

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد آلاء، دکتر محمدصالح طیب‌نیا؛ مدیرعامل بنیاد آلاء گفت: دومین «همایش ملی خیر ماندگار با تمرکز بر مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران» با رویکرد میان رشته ای، به همت بنیاد آلاء در روزهای پنجم و ششم دی ماه در شهر تهران برگزار می شود.
مدیرعامل بنیاد آلاء با اشاره به قدمت فعالیت‌های خیر و نوع‌دوستانه در کشور و فرهنگی ایرانی اسلامی اظهار کرد: فعالیت‌های خیر و نوع دوستانه همواره با اثرات بزرگی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی همراه بوده‌اند اما کمتر پژوهشگران برای تحقیق و پژوهش‌های علمی به این حوزه‌ها ورود پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طیب‌نیا افزود: بنیاد خیریه راهبری آلاء علاوه بر فعالیت در حوزه‌های مختلف امور خیر، هدف اصلی خود را تولید و ترویج دانش و فرهنگ‌سازی در حوزه امر خیر قرار داده است؛ سعی بر آن دارد تا با تولید و به‌کارگیری دانش در حوزه امر خیر، منابع محدود خیریه‌ها و خیرین، عالمانه و بهینه هزینه شود و با فرهنگ‌سازی در این حوزه به‌جای آن‌که تنها تعداد معدودی از جامعه عنوان خیّر را به دوش کشند، «هر ایرانی یک نیکوکار» باشد؛ تا بتوان مشکلات و معضلات جامعه را بهتر و کارآتر برطرف کند.
رئیس دومین همایش ملی خیرماندگار با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی خیرماندگار با تمرکز بر مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران در اسفند ماه سال 1395 تصریح کرد: بنیاد آلاء با توجه به رسالت خود یعنی پرداختن به امور خیر اولویت دار بر زمین مانده از یک سو و از سوی دیگر با توجه به حجم عظیمی از منابع خیر (مالی و غیرمالی) که هرساله در حوزه‌های مختلف اجتماعی هزینه می‌شود، برگزاری همایش‌ ملی خیرماندگار را به منظور پژوهش در این زمینه برای بررسی، آسیب‌شناسی، اولویت‌بندی و بهبود استفاده از منابع خیر کشور، به صورت دوسالانه در دستور کار خود قرار داد.
وی بیان داشت: با توجه به تجارب به دست آمده از نخستین همایش ملی خیرماندگار، بنیاد آلاء با مشارکت تعدادی از دانشگاه‌ها،‌ مراکز علمی، موسسات خیریه و دستگاه‌های اجرایی،‌ دومین «همایش خیرماندگار مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران» را با ویژگی‌های استاندارد یک همایش علمی و پژوهشی در دی ماه امسال در شهر تهران و برگزار می‌کند.
طیب‌نیا تقویت و ارتقاء جایگاه پژوهش و نوآوری و تولید علم نافع در حوزه امر خیر را یکی از اهداف اصلی برگزاری همایش ملی خیر ماندگار عنوان کرد و بیان داشت: ایجاد فرصت تجمع و گفتگوی عالمان و پژوهشگران در حوزه امر خیر، زمینه‌سازی استقرار نظام جامع پژوهش و نوآوری در حوزه امر خیر، شناسایی امور خیر الویت‌دار بر زمین مانده و سوق فعالیت‌های خیریه به آنها، تلاش برای ایجاد ساختارهای رسمی راهبری امر خیر در ایران و جلب توجه سیاستگذاران حوزه عمومی به امر خیر و نقش آن در حیات اجتماعی از جمله اهداف برگزاری همایش علمی خیر ماندگار است.
وی در ادامه اصلاح و افزایش محورهای دومین همایش علمی خیر ماندگار با توجه به تجارب به دست آمده از همایش اول اشاره کرد و تصریح کرد: مبانی و مفاهیم، آموزش، اقتصاد و مدیریت، جامعه و فرهنگ، فلسفه و روانشناسی، تاریخ، ارتباطات، رسانه و فضای مجازی، هنر و ادبیات، فقه و اخلاق و حقوق و سیاست از جمله محورهای اصلی این همایش دوروزه است.
رئیس دومین همایش ملی خیرماندگار از آغاز به کار رسمی دبیرخانه این همایش خبر داد و بیان داشت: دبیرخانه دومین همایش علمی خیرماندگار تا 15 مهرماه آماده دریافت چکیده مقالات خواهد بود.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب‌سایت دومین همایش ملی خیرماندگار به نشانی ww.alaconf.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 86015336 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • نشست نکوداشت شرف‌الاسلام ابن بطریق حلی برگزار می شود
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • ‌چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • همایش «حوزه انقلابی حوزه منتظر» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس در هشت حوزه به صورت الکترونیکی