Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@14:15:41 GMT

بودجه ۹۷ سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تصویب شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۵۳۸۷

بودجه ۹۷ سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تصویب شد

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تصویب بودجه سال ۹۷ سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری، احداث بازار روز کوثر در مناطق ۹ و ۱۵ منوط به مطالعات و نیازسنجی دانستند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان لایحه پیشنهاد بودجه سال ۹۷ سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا نصر اصفهانی، نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان در ارتباط با اهداف شکل گیری بازارهای روز کوثر اظهار کرد: قرار بر این بود که این بازارها محصولات را با قیمت پایین‌تر و کیفیت بالاتر به شهروندان ارائه دهند و این اقدام به قدری در شهر موثر عمل کرده است که امروزه شاهد رشد و شکل گیری بازارهای روز دیگر به عناوین مختلف هستیم.

وی ادامه داد: ایجاد بازار روز کوثر در منطقه ۹ و ۱۵ نیز همواره از مطالبات شهروندان این مناطق بوده است که امیدواریم با تصویب اعضای شورا، این امر تحقق پیدا کند.

برنامه پنج ساله برای سازمان‌های شهرداری تدوین شود

عباسعلی جوادی، رییس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یکی از بزرگترین وظایف ما سازماندهی مسائل شهری است و سازمان‌های شهرداری بر اساس برنامه اصفهان ۱۴۰۰ اداره می‌شود که البته برنامه پنج ساله برای این سازمان ها شکل نگرفته است.

وی در خصوص موقعیت جغرافیایی بازارهای روز کوثر افزود: نباید تنها به مردم جنوب شهر توجه کرد زیرا شهروندانی هم در شمال شهر هستند که توان خرید کمتری دارند و این بازارها به خوبی توانسته نیازهای آنها را برطرف کند.

بازارهای روز کوثر به صورت متوازن در اصفهان راه‌اندازی شود

نصیر ملت، رییس کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز  با بیان اینکه آیا شهرداری تصمیم به مدیریت بازارهای روز کوثر دارد یا خیر، گفت: طرحی ارائه شده که مدیریت این بازارها واگذار شود، بنابراین باید به توسعه اقتصادی و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان توجه داشت و بر این اساس بضروری است که بازارهای روز کوثر در تمامی شهر به طور متوازن احداث شود البته بهتر است قبل از ایجاد آنها مطالعات و آسیب‌شناسی لازم برای آن انجام شود.

مهدی مقدری، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با اشاره به بازدید خود از تمامی بازارهای کوثر تصریح کرد: میزان فروش تمامی این بازارها با یک فروشگاه مدرن شهر برابری می‌کند و تمامی بهره برداران موجود از مشکلاتی از قبیل نبود پارکینک ابراز نارضایتی کرده و گره‌های ترافیکی در شهر ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: مدیریت شهری هنوز زمینه حضور نهادهای خصوصی را به خوبی فراهم نکرده است و با این شرایط می‌توان گفت که به مشکلات شهر با فعالیت بازارهای کوثر اضافه شده است.

مهدی مزروعی، دیگر عضو شورا، نیز در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر رویه مناسبی برای تصویب بودجه سازمان‌ها و زیر مجموعه های شهرداری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نگاه درستی به سازمان‌ها نشده و نظرات کارشناسی در ارتباط با آنها وجود ندارد بنابراین باید نسبت به پروژه‌ها و سازمان‌های کلان توجه بیشتری به خرج داد. البته من مخالفتی با فعالیت بازارهای کوثر ندارم اما بهتر است وضعیت آنها شفاف سازی شود.

بخش خصوصی کالای ارزان عرضه کند بازارهای کوثر را واگذار می‌کنیم

مرتضی طهرانی، معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان نیز در این بخش از جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید بررسی کرد که می‌خواهیم کالای ارزان قیمت به اقشار آسیب پذیر هستیم یا به دنبال سودآوری هستیم بنابراین اگر بخش خصوصی می‌تواند بهتر و ارزان تر این کالاها را به شهروندان ارائه کند این وظیفه از عهده شهرداری برداشته خواهد شد.

حیدر قاسمی، معاون خدمات شهری شهردار اصفهان اظهار کرد: اصفهان دارای بیشترین واحد صنفی را در کشور است و رقابت زیادی باهم دارند بنابراین وجود بارازهای کوثر با توجه به میزان عرضه و تقاضای بالای شهروندان ضروری به نظر می رسد.

وی افزود: باید رضایت مردم از این بازارها نیز درنظر گرفته شود زیرا امروز هم شاغلان و هم شهروندانی که به این بازارها مراجعه می کنند دارای آرامش خاصی هستند و می توان محصولات ارائه شده در  این بازارها را با قیمت کمتر و کیفیت بالاتر ارائه داد.

وظیفه بازارهای کوثر تنظیم بازار است

اصغر کشاورز، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: بند ۱۸ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها تاکید می‌کند که شهرداری اصفهان باید نسبت به بازارهای روز اقدام کند که در حال حاضر تنها ۱۳ بازار روز کوثر فعال داریم که وظیفه آن تنظیم بازار است و اگر می‌بینید سوپر مارکتی در سطح شهر قیمت خود را کاهش می‌دهد به علت وجود این بازارهاست.

وی خاطرنشان کرد: در سال های ۹۵ و ۹۶ مطالعات خوبی برای بررسی فعالیت بازارهای روز کوثر انجام شده که در حال حاضر موجود است البته مکان نمایی این بازارها نظیر بازار روز منطقه ۱۵ توسط شهرداری منطقه تعیین شده است.

در نهایت بودجه سال ۹۷ سازمان میوه و تره بار با ۱۳ رأی موافق به اتفاق آرا به تصویب رسید و احداث بازارهای روز کوثر در مناطق ۹ و ۱۵ شهرداری اصفهان به آسیب شناسی و نیاز سنجی لازم منوط شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق نرخنامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار قیمت انواع میوه اعلام شد.

قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار به شرح ذیل است؛

هرکیلوگرم آناناس طلایی ۱۱۳ هزار تومان

هرکیلوگرم ازگیل ژاپنی ۵۵ هزار تومان

هرکیلوگرم به ۲۸ هزار تومان

هرکیلوگرم پاپایا (تولید داخل) ۷۰ هزار تومان

هرکیلوگرم پرتقال آبگیری ۱۳ هزار تومان

هرکیلوگرم پرتقال تامسون شمال ۲۲ هزار تومان

هرکیلوگرم پرتقال توسرخ ۲۵ هزار تومان

هرکیلوگرم توت فرنگی ۹۲ هزار تومان

هرکیلوگرم جانا ۱۹ هزار تومان

هرکیلوگرم خرما خارک خوشه ای ۴۸ هزار تومان

هرکیلوگرم خیار گلخانه ای ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان

هرکیلوگرم زنجبیل تازه ۱۷۰ هزار تومان

هرکیلوگرم سیب زرد لبنان ۳۱ هزار تومان

هر کیلوگرم سیب قرمز لبنان ۳۱ هزار تومان

هرکیلوگرم گریپ فروت ۱۹ هزار تومان

هرکیلوگرم کیوی ۵۲ هزار تومان

هرکیلوگرم انواع طالبی ۱۹ هزار تومان

هرکیلوگرم لیموشیرین ۳۷ هزار تومان

هرکیلوگرم لیموترش ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان

هرکیلوگرم ملون و خربزه ۱۹ هزار تومان

هر کیلوگرم موز هر عدد بالای ۱۳۰ گرم ۶۳ هزار تومان

هرکیلوگرم موز هر عدد زیر ۱۳۰ گرم ۵۸ هزار تومان

هرکیلوگرم نارگیل ۶۲ هزار تومان

هرکیلوگرم نارنگی (خارو، انشو، پیج، کینو و..) ۳۵ هزار تومان

هر کیلوگرم هندوانه بالای ۴کیلوگرم ۹,۹۰۰ تومان

هرکیلوگرم هندوانه زیر ۴کیلوگرم ۶,۹۰۰ تومان

کد خبر 6092952

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول