Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@06:59:58 GMT

دبیر جشنواره فیلم مقاومت: سینمای سفارتی قطعاً وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۵۵۰۸

دبیر جشنواره فیلم مقاومت: سینمای سفارتی قطعاً وجود دارد

محمد ‌خزایی معتقد است که سینمای سفارتی وجود دارد و کسانی که از سفارتخانه‌ها پول می‌گیرند اگر یک روز متحول شوند، پشت پرده سینما را افشا می‌کنند. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، خزایی با بیان اینکه جریانِ سینمای اسلامی و سینمای انقلابی نه فقط در ایران بلکه در گستره جهانی، سیطره خواهد یافت، گفت: سینمای سالم، سینمای خانوادگی، سینمای اخلاق و این تغییر و تحولات پیش رو خواهد بود، همانطور که ما در عرصه جهانی تغییر و تحولاتِ اجتماعی نقش بزرگی خواهیم داشت، در عرصه سینما هم به سویه‌ای که عرض کردم خواهیم رفت، البته نترسیم که انگ بزنند، برای من اصلاً تفاوتی ندارد، من به نقدهایی که بعضی اوقات می‌شنوم، می‌خندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تهیه کننده قلاده‌های طلا با بیان اینکه بچه مسلمانی و بچه انقلاب بودن صرفاً به نماز خواندن نیست، خیلی از کارگردان‌های خوب داریم که نمازخوان هستند، تأکید کرد: در این عرصه اندیشه انقلابی مهم است. من معتقدم تمام کارگاه‌های آموزشی که برای فیلمسازی می‌گذارند یک جایش اشتباه است، شما کارگاه فیلمسازی می‌گذارید فقط کارگردانی یاد می‌دهید، نویسندگی و بازیگری یاد می‌دهید، چرا مبانی سینمای انقلاب را به دانشجویان یاد نمی‌دهید؟ وی ادامه داد: مبانی یعنی جهان‌بینی اسلامی، یعنی اخلاق، باید اینها را یاد بگیرند که وقتی وارد جامعه شدند، به بیراهه نروند. بدانند قرار است از سینما به عنوان یک رسانه تأ‌ثیرگذار که در اختیارشان قرار گرفته، چه استفاد‌‌ه‌ای بکنند. تلویزیون 500میلیون به یک کارگردان پول می‌دهد که یک سریال بسازد، بعد خروجی این سریال چیست؟ بعد با هزار خواهش و تمنا و جلسه گذاشتن با این کارگردان که فیلم‌های مختلفی ساخته و تمام آثارش هم معمولاً فیلم‌های خوبی نیستند، هزار منت هم سر مدیران صدا و سیما می‌گذارد. تهیه کننده به وقت شام، با انتقاد از برخی موضع‌گیری‌ها درباره سینمای انقلاب، گفت: تا سالگرد شهید آوینی می‌شود، همه از خاطرات شهید آوینی می‌گویند، اما سؤال اینجاست شما چرا نمی‌توانید شهید آوینی شوید؟ شهید آوینی چه شاخصه هایی داشته که اگر آنها را رعایت کنیم شما هم می‌توانید مانند او بشوید؟ از منافع تان می‌گذرید؟ ‌خزایی افزود: شهید آوینی تئوریسینِ خیلی خوبی در زمینه خودش بود، او هم مبنای فکری‌اش را کامل کرده بود، یعنی جریان سینما را می‌شناخت، فلسفه را می‌شناخت و از همه مهم‌تر به خودسازی پرداخته بود، همه اینها را مطالعه کرده بود بعد به یک شناخت کامل و وافی رسیده بود که می‌آمد مباحث جدیدی را مطرح می‌کرد و حرفی برای گفتن داشت. برخی مدعیان به دوستی با آوینی و کسانی که با نام بزرگ ایشان سلفی می‌گیرید، چهار خط تئوری در طول این سال‌ها تولید کرده‌اید؟ دبیر جشنواره بین‌المللی مقاومت با بیان اینکه سینما تأثیرِ عجیب و غریبی دارد، یعنی می‌تواند تمام عقاید و تفکرات یک ملت را نسبت به خودشان، نسبت به اطرافیان‌شان و نسبت به محیط اجتماعی‌شان تغییر دهد، تأکید کرد: حتی نسبت به آینده‌شان. ما چقدر حق داریم از سینما و تلویزیون استفاده کنیم برای القای ناامیدی به جامعه؟ چقدر حق داریم معضلات اجتماعی را که قبول داریم وجود دارد در سینما مطرح کنیم و مردم را دچار یأس و ناامیدی کنیم؟ در همه جوامع مشکلات وجود دارد، بزهکاری و مسائل اجتماعی وجود دارد، اما در همان جامعه‌ای که مشکلات اجتماعی وجود دارد لحظات خوشی هم هست. دبیر سایق جشنواره فیلم فجر با انتقاد از چند دستگی میان سینماگران متعهد سینمای ایران، گفت: سینماگران متعهد ما با هم متحد نیستند، و اِلا اگر از تفکرات همه بچه‌های سینما استفاده می‌شد و همه اینها برای خلق یک اثر جمع می‌شدند، من فکر می‌کنم در تولید آثار جهانی موفق می‌شدیم، چون پراکنده هستیم و حاضر نیستیم با هم کارِ گروهی انجام بدهیم، همیشه دچار مشکل هستیم و نمی‌توانیم از توانایی‌های هم بهره ببریم. ‌
خزایی با تأکید بر اینکه سینمای سفارتی قطعاً وجود دارد، گفت: یکسری کمپانی‌ها و شرکت‌هایی هستند که این مبالغ را کمک می‌کنند، مثلاً فرانسوی‌ها با مضامین مورد علاقه‌شان به صورت مشارکتی سرمایه‌گذار می‌شوند. اگر این دوستانی که امروز دارند پول می‌گیرند و یک روزی برگردند و متحول شوند و شروع کنند به گفتن حقایق شما متوجه می‌شوید چه اتفاقاتی دارد پشت پرده سینما رخ می‌دهد!

منبع: روزنامه جوان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R1359/P1359/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۵۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران

مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی با ۲۲ عنوان کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تازه‌ترین اثر تهیه شده توسط مرکز گسترش با عنوان «همبستگی علم و هنر در سینمای مستند» اثر احمد ضابطی جهرمی که در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» رونمایی شد، در نمایشگاه کتاب امسال، عرضه می‌شود. استاد ضابطی جهرمی روز جمعه 21 اردیبهشت ماه، از ساعت 16 تا 18 در غرفه مرکز در نمایشگاه حضور خواهد داشت.

کتاب‌های «هنر دقت (کلام و تصویر در مردم نگاری)» مایکل اوپیتس و احمد الستی و ترجمه محمد همتی، «صدای آینه‌ها» گفتگوی معصومه کیانی با منوچهر طیاب، خسرو سینمایی و محمدرضا اصلانی، «دوربین شخصی سینمای ذهنی و فیلم جستار» لائورا راسکارلی و ترجمه محمدرضا فرزاد و «پژوهش سینمایی (کشف سوالی درباره جهان و پرسشی درباره شکل برای فیلم مستند)» محمد تهامی‌نژاد از جمله عناوینی هستند که در غرفه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی عرضه خواهند شد.

تعدادی از آثار منتشر شده مرکز در یک سال گذشته در سایت فیدیبو عرضه شده و قابل دسترسی است. علاقه‌مندان به مطالعه آثار مربوط به سینمای مستند، در ایام برگزاری جشنواره هم می‌توانند 15 کتاب‌ از جمله «دگرخوانی سینمای مستند» اثر محمدرضا اصلانی را از فیدیبو تهیه کنند.

سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی