Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@11:35:49 GMT

برای تولید محصولات پروبیوتیک مشکلی نداریم

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۵۶۴۴

برای تولید محصولات پروبیوتیک مشکلی نداریم

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با بیان اینکه ایران در زمینه علم پروبیوتیک‌ها در منطقه رتبه نخست را کسب کرده است، بیان کرد: استانداردهای لازم در زمینه محصولات پروبیوتیک در سازمان غذا و دارو تدوین شده‌ است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ششمین سمپوزیم بین‌المللی فدراسیون انجمن‌های آسیایی باکتری‌های اسید لاکتیک و چهارمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند درباره پروبیوتیک‌ها اظهار کرد: خوشبختانه صنعت پروبیوتیک در کشور شکل گرفته است و ما هیچ مشکلی از نظر تولید این محصولات نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: استانداردهای لازم در زمینه محصولات پروبیوتیک در سازمان غذا و دارو تدوین شده‌ است، بنابراین مردم باید اطمینان داشته باشند محصولاتی که با اسم پروبیوتیک به فروش می‌رسند به معنای واقعی پروبیوتیک هم هستند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی افزود: در ستاد زیست فناوری تلاش می‌کنیم بسیاری از آنتی‌بیوتیک‌ها را با پروبیوتیک‌ها جایگزین کنیم؛ محصولات پروبیوتیک ضمن اینکه سلامتی افراد را بالاتر می‌برد بهره‌وری را هم افزایش می‌دهد.

قانعی تاکید کرد: در گذشته بسیاری از بیماری‌های روده‌ای کودکان با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شد ولی اکنون متخصصان اطفال برای بهبود این مشکلات از پروبیوتیک‌ها استفاده می‌کنند.

وی درباره حمایت‌های سازمان زیست فناوری معاونت علمی از محصولات پروبیوتیک گفت: از 2 سال پیش تاکنون از همه شرکت‌های دانش‌بنیانی که بتوانند پروبیوتیک جدیدی را تولید کنند، حمایت می‌کنیم؛ حمایت ما به این شکل است که اگر این شرکت‌ها به نتیجه برسند با آنها وارد کار اقتصادی می‌شویم ولی اگر شکست‌ بخورند نمی‌توانیم با آنها همکاری کنیم.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی تصریح کرد: صندوق حمایت از زیست فناوری هم حمایت‌های مالی از شرکت‌هایی که تولید نیمه صنعتی دارند، می‌کنند.

قانعی با اشاره به نقش پروبیوتیک‌ها در درمان بیماری‌ها اظهار کرد: بسیاری از بیماری‌هایی که ما در پزشکی درمان خوبی برای آنها نداشتیم مانند بیماری‌های سوءهاضمه، اعصاب و روان مانند اضطراب و افسردگی و اختلالات خواب با کمک پروبیوتیک‌ها بهبود پیدا می‌کند؛ ما باید مردم را با محصولات پروبیوتیک که ضامن سلامتی افراد هستند، آشنا کنیم.

وی بیان کرد: از نظر علم پروبیوتیک‌ها در منطقه اول هستیم و در زمینه تولید محصولات پروبیوتیک هم رتبه نخست را داریم، اما دانش ما در زمینه محصولات پروبیوتیک در فازهای انسان، دام و آبزیان باید رشد کند.

قانعی یادآور شد: انسان‌ها در گذشته با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها به مقابله با باکتری های روده می‌رفتند ولی اکنون به این نتیجه رسیدند که نباید با این خلقت الهی مبارزه کنند؛ زیرا رشد و سلامت ما به علت باکتری های روده است؛ علم پروبیوتیک حوزه وسیعی است به طوری که اگر همه باکتریولوژیست‌ها هم 24 ساعته عمرشان را صرف پروبیوتیک‌ها کنند باز هم به پایان خط نمی‌رسند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!

ایتنا - شرکت های مخابراتی و فناوری ژاپن در حال آزمایش نسل جدید اینترنت پرسرعت موسوم به 6G هستند که گفته می شود می تواند ۵۰۰ برابر سریع‌تر از اینترنت 5G باشد.
اپراتور مخابراتی ان.تی.تی و شرکت های دوکومو، ان.ای.سی و فوجیتسو با همکاری یکدیگر، موفق به توسعه یک دستگاه آزمایشی 6G شده‌اند که می‌تواند داده‌ها را با سرعت باور نکردنی ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه انتقال دهد.

این سرعت نزدیک به ۱۰ برابر اوج سرعت نسل پنجم اینترنت یا 5G و حدود ۵۰۰ برابر سریع تر از متوسط سرعت دریافتی یک گوشی هوشمند 5G است.

به طور مثال، با این سرعت می توان معادل ۸ تا ۹ فیلم سینمایی با کیفیت متوسط نتفلیکس را در هر ثانیه دریافت یا ارسال کرد!

تیم تحقیقاتی ژاپنی برای دستیابی به این موفقیت، از باندهای فرکانس بسیار بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتزی استفاده کرده‌اند. این امر باعث افزایش چشمگیر ظرفیت و پهنای باند در مقایسه با نسل‌های قبلی اینترنت شده است.

کارشناسان معتقدند چنین سرعت انتقال داده باورنکردنی می تواند در زمینه های مختلفی از جمله دریافت ویدیوهای با کیفیت بالا، مدیریت ارتباطات بین خودروهای خودران و حتی برقراری ارتباط با دستگاه های فضایی موثر واقع شود.

 

سرعت ۱۰۰ گیگابیتی 6G نه تنها دستاورد شگفت‌انگیزی در زمینه انتقال داده است، بلکه از نظر افزایش ظرفیت شبکه نیز یک گام به جلو محسوب می شود. این بدان معنا است که تعداد بیشتری دستگاه می‌توانند همزمان به اینترنت متصل شوند.

البته باید توجه داشت که سرعت های گزارش شده حداکثری هستند و رسیدن به چنین سرعت هایی در محیط‌های واقعی نیازمند زیرساخت های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری است.

اما به گفته متخصصان، با گذشت زمان و توسعه فناوری، ابعاد و هزینه های فناوری 6G نیز کاهش خواهد یافت و استفاده گسترده از آن امکان پذیر می شود.

دیگر خبرها

  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!