Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش حجت میرزایی برای پست شهرداری تهران نظرات خود را بیان کردند و حجت نظری به عنوان اولین عضو شورا درباره گزارش ارائه شده گفت: در مورد کاهش سن مدیران خود چه برنامه‌ای دارید؟ در مورد ساماندهی وضعیت ترافیکی تهران و آلودگی هوا چه برنامه‌ای دارید؟

وی با بیان اینکه شما صحبت از حیات شبانه تهران کردید اما این سبک زندگی موافقین و مخالفینی دارد،‌ گفت: برنامه‌ای برای احیای حیات شبانه دارید و سوال من این است که برای افزایش درآمدهای پایدار در شهر چه جایگزین و برنامه‌هایی دارید؟

نظری با بیان اینکه شهرداری به پیمانکاران زیادی مقروض است، گفت: همچنین نیروی مازاد در شهرداری تهران یکی از مشکلات است و باید عنوان کنید که چه برنامه‌ای برای ساماندهی این مسئله دارید؟

در ادامه سالاری دیگر عضو شورای شهر تهران نیز به بیان سوالات خود پرداخت و گفت: شما آقای میرزایی هشت ماه است که با ما همکاری می‌کنید اما شما نظراتتان بیشتر بر اساس مبانی نظری بود و نظرات شما بیشتر برنامه‌های بلندمدت بود اما ما سه سال پیش روی خود داریم و به ما بگویید که در این سه سال با توجه به مشکلات فعلی چه کار می‌خواهید بکنید؟

در ادامه حسن رسولی نیز با بیان اینکه من از شهروندان تهران بابت تحمیل هزینه جابجایی شهردار عذر می‌خواهم، گفت: میرزایی به درستی اهمیت شهر تهران و مشکلات آن را بیان کرد؛ اما جای سوال است که تا کنون چند سازمان در حد و اندازه تهران اداره کردید؟

وی خطاب به میرزایی ادامه داد: با توجه به مطالبات عمدتا ناحقی که متوجه شهرداری است و یکی از علل استعفای نجفی بود تا چه میزان آمادگی ایستادگی دارید و چگونه در جایگاه مدیریت شهری که کمترین حمایت را از سوی سران قوا دارد می‌خواهید 200 هزار میلیارد تومان بدون گران کردن شهر، منابع را تامین کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهربانو امانی نیز خطاب به کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه جای خالی اهداف کمی شما مشهود است و ما نمی‌دانیم از کجا به کجا می‌خواهید بروید؟ گفت: باید درآمدهای پایدار شهر را جدی گرفت و به تعاملات بین بخشی توجه ویژه‌ای کرد.

وی با بیان اینکه زنان در شفاف سازی و سالم سازی سازمان‌ها نقش بسزایی دارند، گفت: آقای میرزایی اگر شما شهردار شدید به چه میزان از حضور و ظرفیت زنان استفاده می‌کنید و اگر شهردار نشدید آیا حاضرید که در مدیریت شهردار منتخب کار کنید؟

در ادامه مرتضی الویری هم با بیان اینکه یکی از مسائل مهم این روزهای شهرداری تهران نیروی انسانی مازاد است، گفت: به ازای هر پست در شهرداری تهران چهار نفر نیرو وجود دارد و چگونه می‌خواهید این مسئله را حل کنید؟

وی با بیان اینکه آیا در کنار کسب منابع جدید به برون سپاری و جذب مشارکت‌ها اعتقاد دارید؟ گفت: تعامل شما با مراکزی همچون مجلس، دولت و ... که بر روی عملکرد شما اثرگذار هستند، چیست؟

به گزارش ایسنا، در ادامه میرلوحی نیز به طرح سوالاتی پرداخت و گفت: راه حل‌های شما مرا قانع نکرد و بگویید که در چند سال آینده چه کار می‌خواهید انجام دهیم؟ در حالیکه دوستان ما نازک نارنجی هستند و چگونه می‌خواهید بگویید در شهرداری 6000 نیروی زیر دیپلم داریم و چهار برابر نیروی مازاد حقوق می‌گیرند.

مسجدجامعی نیز با بیان اینکه چگونه می‌توان نظام مالیه شهرداری را بدون به هم خوردن عدالت اصلاح کرد، گفت: در حوزه فرهنگ و هنر نیز تهران مرکز خلاقیت است و چگونه می‌توان این مرجعیت را حفظ کرد و برایم جای سوال است که چرا در برنامه‌های شما جای محله محوری خالی است در حالیکه هر محله تهران ویژگی‌های خاصی برای سرمایه گذاری دارد.

در ادامه فراهانی نیز با بیان اینکه اولین چالش اصلی تهرانی‌ها ترافیک است، گفت: تهرانی‌ها 20 میلیون ساعت خود را در ترافیک از دست می‌دهند و همچنین آلودگی هوا بلای جان تهران شده به گونه‌ای که بابت آلودگی هوا در تهران با اندازه یک بوئینگ 500 نفره تلفات می‌دهیم و مشخصا برنامه عملیاتی شما برای کاهش این مشکلات در سه سال آینده چیست؟

همچنین فخاری نیز از میرزایی سوال پرسید که برای زیست بهتر زنان، جوانان و ... چه برنامه مشخصی دارید؟

ناهید خداکرمی نیز با طرح این سوال که چه برنامه‌ای برای استفاده از پتانسیل تهران در حوزه اجتماعی و تاریخی دارید؟ گفت: با توجه به برنامه مدیریت یکپارچه شهری شما باید در جلسات هیات دولت حضور داشته باشید. آیا این توان را در خود می‌بینید که با اعضای دولت ارتباط موثری داشته باشید.

وی با بیان اینکه شما هفت ماه است که در شهرداری مشغول به کار هستید، گفت: در این مدت چند نفر که نمی‌شناختید و از حلقه اطراف شما نبودند را تنها به علت ایده خلاقانه جذب کردید.

همچنین علیخانی نیز خطاب به میرزایی گفت: آیا رویکرد شما در مواجهه و همراهی با شورا به مانند نجفی است؟ و آیا شما مشکل عدم ارتباط اتوماسیونی اعضا با شهردار را حل می‌کنید.

به گزارش ایسنا، محسن هاشمی نیز در واکنش به سوالات زیاد اعضای شورای شهر گفت: قرار بود هر عضو تنها سه دقیقه سوال بپرسد اما این زمان از سوی اعضا رعایت نمی‌شود و به همین دلیل کاندیدای مورد نظر نمی‌تواند به علت ضیق وقت نمی‌تواند به همه سوالات پاسخ دهد. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود از آنجایی که روز سه شنبه دو کاندیدای نهایی مشخص می‌شوند، کاندیداها سوالات خود را به صورت تلفنی یا مکتوب به اعضای شورا پاسخ دهند.

راه حل‌های جدی برای حل مشکلات دارم

حجت میرزایی نیز در بخش دوم سخنان خود و در پاسخ به سوالات اعضای شورای شهر تهران، گفت: به شدت به توان جوانان در اداره امور باور دارم و در تیم مدیریت خود در معاونت برنامه ریزی از جوانانی که نمی‌شناختم اما رزومه خوبی داشتند استفاده کردم و در صورتی که به عنوان شهردار تهران انتخاب شوم این مسئله را یعنی استفاده از توان جوانان را سرلوحه کار خود قرار می‌دهم اما باید بگویم تا الان نگذاشتند از ظرفیت جوانان در کشور به خوبی استفاده کنیم.

وی اضافه کرد که  70 درصد شهرداران دنیا زیر 60 سال دارند اما در نظام مدیریت ما موضوع برعکس است.

میرزایی با بیان اینکه راه حل‌های جدی برای حل مشکلات دارم،‌ گفت: جزو اولین معاونینی بودم که یک زن را به عنوان معاون خود انتخاب کرده و در همه مناطق نیز از ظرفیت زنان به درستی استفاده کردیم و معتقدم باید زنان در همه حیطه‌ها وارد عمل شوند. نه اینکه تشکیلات خاصی بسازیم که زنان صرفا در آن فعال باشند.

وی با بیان اینکه ایده‌های خلاقانه‌ای برای اداره شهر وجود دارد،‌ تصریح کرد: اما چشم‌مان را بسته‌ایم و می‌خواهیم در نظام بروکراسی فعلی قدم بزنیم.

این کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه با نیروی مازاد در شهرداری تهران مواجه هستیم اما بخشی از آنها بازنشسته هستند و بخشی از آنها را می‌توان با تشویق به بازنشستگی و بخشی را نیز با ترازبندی درست کارکنان، اصلاح کرد،‌ گفت: بخش بزرگی از مشکلات با هوشمندسازی و توسط ایده‌های خلاقانه جوانان حل می‌شود که باید به آنها اعتماد کنیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۶۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد