Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@12:16:30 GMT

مشکلات زندگی تسلیم بانوی کارآفرین میلاجردی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۶۷۸۲

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، پروین سلیمانی، بانوی کارآفرین میلاجردی که کارگاه تولیدی لیوان یک‌بار مصرف را در شهر میلاجرد تأسیس کرده گفت: این کارگاه تولیدی مدت 7 ماه است که تأسیس‌ شده .
وی با اشاره به شرایط زندگی‌اش قبل از تأسیس کارگاه گفت: مدت سه سال است که همسرم زمین‌گیر شده و توانایی کار کردن ندارد و در شرایط بسیار سختی بودم با داشتن همسری زمین‌گیر و مبتلا به آلزایمر و فرزندان بیکار توانایی اداره زندگی برایم بسیار سخت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی با اشاره به اینکه معجزه در زندگی جز با تلاش اتفاق نمی‌افتد، افزود: با راهنمایی مشاوران اشتغال کمیته امداد و دریافت وام به مبلغ 20 میلیون تومان ابتدا یک دستگاه تولید لیوان یک‌بار مصرف خریداری و با کمک فرزندم کارگاه را دایر کردم، سپس به‌ صورت شراکتی با یکی از اقوام، مبلغ سرمایه را به 50 میلیون تومان افزایش داده و یک دستگاه دیگر نیز خریداری کردم.
وی در پاسخ به این سؤال که ظرفیت تولید روزانه این کارگاه چقدر است، گفت: روزانه 40 هزار عدد لیوان کاغذی یک‌بار مصرف با بسته‌بندی 20 الی 25 کارتن در این کارگاه تولید و به شهرهای قم، اراک، تهران و... فرستاده می‌شود.
این بانوی کارآفرین استفاده از طرح‌های مناسب و زیبای گرافیکی را نوعی خلاقیت در تولید ظروف کاغذی دانست و گفت: با ابتکار، نوآوری و استفاده از طرح‌های مناسب می‌توان به بازار مناسبی برای فروش و عرضه محصولات دست‌ یافت.
وی درباره مشکلات کارگاه گفت: بزرگ‌ترین مشکل ما در این کارگاه نبود برق صنعتی و استفاده از برق شهری است و دلیل آن این است که در شهر میلاجرد شهرک صنعتی وجود ندارد و مجوز برق صنعتی فقط به شهرک‌های صنعتی داده می‌شود.
بانوی کارآفرین میلاجردی با اشاره به اینکه نیازمند سرمایه بیشتر برای توسعه کارش است، گفت: با توجه به اینکه تولید ظروف یک‌بارمصرف دارای بازار خوبی است و تقاضای بازار برای این ظروف زیاد است در صورت دریافت تسهیلات بیشتر و افزایش سرمایه، امکان اینکه تعداد نفرات بیشتری در این کارگاه مشغول به کار شوند وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در زمینهٔ تولید ظروف یک‌بارمصرف می‌توان از روش‌های مختلف بازاریابی استفاده کرد، گفت: چاپ پوسترهای تبلیغاتی، چاپ بنر و مراجعه حضوری به مراکز فروش از روش‌های مناسب برای تبلیغ است.
وی در پایان با بیان اینکه از شغلش رضایت دارد، گفت: از زمانی که مشغول به کار شدم توانستم بر تمام محرومیت‌های زندگی‌ام غلبه کنم و به همه افرادی که در زندگی دچار مشکل هستند توصیه می‌کنم که تنها با کار و تلاش می‌توان به موفقیت رسید و کار است که به انسان عزت و شخصیت می‌دهد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۶۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی

استاندار زنجان گفت: پاداش افزایش تولید به کارگران واحدهای تولیدی باید پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و در حقیقت کارگران افسران جنگ اقتصادی هستند، اظهار کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل بی تدبیری سبب ادامه دار بودن مشکل کارگران می‌شود.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت پیگیری مطالبات کارگران تاکید کرد و افزود: طبقه بندی مشاغل یکی از این موارد است که باید اجرای آن در واحدهای تولیدی راستی آزمایی شود.

افشارچی بر لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: موضوع بهره‌وری هم باید مورد توجه باشد و رویکرد ما این است هر واحدی که بتواند اتفاق خاصی را در حوزه بهره‌وری و توجه به کارگران رقم بزند، در اولویت گره گشایی از مشکلات و مسائل قرار داده شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه نباید سودآوری تولید از محل سوبسیدهای انرژی باشد، خاطرنشان کرد: تحقق این موضوع باید از محل بهره‌وری رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم، اضافه کرد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل نبود تدبیر ادامه‌دار می‌شود.

کد خبر 750128

دیگر خبرها

  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • صهیونیست‌ها ناچارند تسلیم شوند
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد