Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: پروژه ای به نام انتقال پساب تصفیه خانه شمال اصفهان به منطقه سجزی داشتیم که این کار با احداث ۱۵ کیلومتر کانال خاکی انجام و از استفاده این پساب برای کشت گیاهان جلوگیری شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ احسان اله رضاپور دقایقی پیش در نشست خبری که به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی برگزار شده بود بیان کرد: در سال 1379 با تدبیر و دستور مقام معظم رهبری و در پی انحلال جهاد سازندگی، سازمان بسیج سازندگی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان گونه رهبری می فرمایند، بسیج سازندگی خودش یک شعبه عظیم است و ما در زمینه های مختلف محرومیت زدایی، خدمت رسانی و اقتصاد مقاومتی وارد کار می شویم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان افزود: سال 1386 بنا بر مصوبه مجلس شورای اسلامی، بسیج سازندگی به طور رسمی به عنوان یک دستگاه اجرایی شناخته شد و در قانون این سازمان هم آمده است که در پروژه های عام المنفعه و غیر انتفاعی ورود پیدا کند.

* اعزام 30 هزار نیروی جهادی به مناطق محروم

رضاپور با اشاره به اینکه بسیج در پروژه ها به دنبال سود نیست،خاطر نشان کرد: پروژه هایی را انجام می دهیم که محرومیت از نقطه ای برطرف شود و جایی ورود پیدا می کنیم که از توان بخش خصوصی خارج باشد.

وی گفت: سال گذشته با اعزام حدود 30 هزار نفر در قالب 400 گروه جهادی به سراسر کشور اقدامات قابل توجهی در زمینه محرومیت زدایی توسط بسیج سازندگی اصفهان انجام شد که برآورد تلاش این نیروها، اجرای پروژه های کوچک به میزان سه میلیارد تومان بود.

به گفته رضاپور، بسیج سازندگی در 19 عرصه اعم از پرورش شترمرغ، ماکیان، بوقلمون، پرورش بلدرچین، پرورش ماهی، تولید کود ورمی کمپوست، پرورش زنبور عسل، ایجاد گلخانه، کشت علوفه هیدروپونیک، دام سنگین، دام سبک، صنایع تبدیلی و صنایع دستی وارد می شود و در این زمینه ها در سال گذشته هفت میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الزمان(عج) خبر از اشتغال یک هزار و 100 نفر داد و تصریح کرد: سال 96 توانستیم 128 پروژه محرومیت زدایی از محل اعتبارات قرارگاه خاتم الانبیا(س) در سراسر استان اجرا کنیم و همچنین تفاهم نامه هایی با دستگاه های مختلف به منظور اجرای پروژه منعقد کردیم و در چهار سال اخیر نزدیک به 12 میلیارد تومان پروژه اجرا شده است.

* ورود جدی بسیج سازندگی در مقوله بیابان زدایی

این مقام مسئول بیان کرد: تمامی پروژه های عمرانی با کیفیت بسیار مطلوب برگزار می شود و این موضوع به تایید تمامی دستگاه ها رسیده است.

وی ابراز کرد: بیابان زدایی یکی دیگر از موضوعاتی که بسیج سازندگی در آن ورود پیدا کرده که برای مثال 10 هزار هکتار از اراضی در شرق اصفهان با کاشت دو میلیون اصله نهال بیایان زدایی شد و استان اصفهان در زمینه بیایان زدایی رتبه اول کشوری را کسب کرد.

رضاپور ادامه داد: پروژه ای به نام انتقال پساب تصفیه خانه شمال اصفهان به منطقه سجزی داشتیم که این کار با احداث 15 کیلومتر کانال خاکی انجام و از استفاده این پساب برای کشت گیاهان جلوگیری شد.

وی گفت: آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان یکی دیگر از مواردی بود که بسیج با پنج هزار و 685 نفر روز در 11 نقطه آلوده با جدیت وارد عمل شد و این افراد آموزش لازم در این زمینه را هم کسب کردند.

* کمک اصفهان به شهر سر پل ذهاب

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان در تشریح اقدامات این سازمان در زلزله کرمانشاه خاطر نشان کرد: سه روستا با 400 خانوار و یک هزار و 500 نفر جمعیت به این استان واگذار شد و به سرعت اسکان اضطراری و سپس اسکان موقت در دستور کار قرار گرفت و کانکس ها به این مردم تحویل داده شد.

رضا پور افزود: همچنین پیشنهاد ساخت 120 واحد مسکونی مددجویان بهزیستی را دادیم که متاسفانه هنوز در بروکراسی اداری شهر سر پل ذهاب مانده ایم؛ به همین خاطر به عنوان استان معین ورود پیدا کردیم و با پرداخت مبالغی از کمک های مردمی کار را به سپاه کرمانشاه واگذار کردیم.

این مسئول خبر از تغییر رویکرد بسیج سازندگی داد و بیان کرد: جغرافیای هدف موضوعی است که برای آن سیاست گذاری می کنیم و در در طول سال در آن نقطه هدف از سه تا پنج سال تحت پوشش خدمات می قرار می گیرد و وقتی مشکلات روستا کاملا برطرف شد، به روستای دیگری می رویم.

وی خاطر نشان کرد: گروه های جهادی هم دارای سطح بندی هستند که سطوح آن به ویژه، فعال و عادی تقسیم می شود.

وی در پایان گفت: به دنبال آن هستیم فروشگاه های دولتی و انقلابی را مجاب کنیم که از محصولات داخلی و تولیدات اقتصاد مقاومتی برای عرضه کالاهای خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، سید مرتضی احتشامی گفت: در بیشتر شهر‌های کشور از جمله شهر‌های شمالی تصفیه‌خانه‌های بسیار خوبی وجود دارد و فاضلاب به این نقاط هدایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به ارزشی که فاضلاب پیدا کرده است، شرکت‌های آب و فاضلاب به سمت فروش پساب به صنایع رفته‌اند و سرازیرشدن فاضلاب به دریا نمی‌تواند کار درستی باشد.

سرپرست نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب آبفای کشور ادامه داد: در موضوع فاضلاب و فروش پساب کار‌های مهم و مؤثری انجام شده که در آینده‌ای نزدیک ثمرات آن را با پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای که در این بخش انجام شده است شاهد خواهیم بود.

احتشامی با اشاره به اینکه نظارت بر استاندارد‌های کیفی و بهداشتی فاضلاب در مجتمع‌های صنعتی بر عهده سازمان محیط‌زیست است، افزود: شرکت‌های آب و فاضلاب در این مورد نمی‌توانند دخالتی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در جمع‌آوری آب‌های سطحی و سیلاب‌ها سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری موظف‌اند تا این مشکل را برطرف سازند، گفت: این در حالی است که در بحران‌ها شرایط فرق می‌کند و باتوجه به مسئولیت اجتماعی، کمک‌رسانی به دستگاه‌های مربوطه برای برطرف‌کردن مشکل از نکات مهمی است که در شرکت‌های آب و فاضلاب موردتوجه قرار دارد.

پیش از این مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفته بود هدف‌گذاری این است که سالانه تأمین پساب به‌ویژه برای صنایع آب‌بر حداقل ۳۵۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

مسعود باقرزاده کریمی درباره آخرین اقدام‌های انجام شده برای ورود پساب به بورس افزوده بود، در حال حاضر تعدادی از استان‌ها فرایند عرضه پساب در بورس را انجام داده و مجوز‌های لازم را اخذ کرده‌اند. حداقل ۵ استان آمادگی عرضه پساب در بورس را دارند که امسال فعال می‌شوند و استان‌های دیگر هم در سال جاری به آنها می‌پیوندند و این فرایند با سرعت ادامه پیدا خواهد کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه آبفای کشور در باره اینکه عرضه پساب در بورس می‌تواند به واقعی شدن قیمت آب کمک کند، گفت: از این لحاظ باید به این موضوع نگاه کرد که پساب یک آب مجدد است و تأمین آب از طریق جمع‌آوری آب‌های سطحی، ایجاد سد‌ها و حفر چاه‌ها صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • بارش‌های رگباری و آب‌گرفتگی در شمال و شرق استان اصفهان + عکس
  • درختان محور قزوین به اقبالیه جابه جا می‌شوند
  • هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود
  • رفع شکستگی خط انتقال آب در شمال شهر نیشابور
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی