Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-06@12:33:45 GMT

دستان شما راهی برای تشخیص بیماری‌هایتان است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۸۳۳۸

دستان شما راهی برای تشخیص بیماری‌هایتان است

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، گاهی اوقات شما می‌توانید تنها با نگاه کردن به دستانتان سرنخ‌هایی از بیماری‌ها را پیدا کنید.کف دست، بافت پوست، ناخن‌ها، غدد عرق و رنگدانه‌ها به پیش‌بینی بیماری و کمبودهای بدن کمک می‌کند. در اینجا با نشانه‌هایی از بیماری‌هایی که می‌توان با مشاهده دست به آن پی برد، آشنا می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

1-عملکرد تیروئید

انگشتان متورم و دستان سرد می‌تواند نشانه‌هایی از «هیپو تیروئیدی (کم‌کاری تیروئید)» باشد. همچنین «هیپرتیروئیدیسم (پرکاری تیروئید)» منجر به قرمزی و خشکی پوست دست شما می‌شود.

 

2- سطوح تغذیه ای

آیا تا به حال ناخن‌های شما به طور مداوم شکسته است؟ ناخن‌های ضعیف از کمبود زینک، ویتامین A، ویتامین C و یا بیوتین خبر می‌دهد . علاوه بر آن این نوع ناخن‌ها می‌تواند نشانه‌ای از هیپوکلسمی (کلسیم کم) باشد.همچنین شیارهای موجود بر روی ناخن ناشی از کمبود پروتئین است.

 

3-علائم هیپرهیدروز (تعرق بیش از حد)

مطمئنا بسیاری از ما تجربه عرق کردن کف دست را داشته‌ایم که به هنگام ورزش یا اضطراب افزایش می‌یابد که اینها می‌تواند علائم بیماری هیپرهیدروز باشد.

 

4 -علائم پارکینسون

لرزش دست در زمان استراحت نشانه‌ بیماری پارکینسون است. این لرزش در افراد مختلف متفاوت است که ناشی از استرس و مصرف کافئین می‌باشد.

 

5-سطح اکسیژن

کم‌خونی بیماری است که موجب کاهش سطح گلبول‌های قرمز خون و در نتیجه کاهش توانایی سلول برای حمل اکسیژن به بافت‌ها می‌شود. زردی پوست و لایه لایه شدن ناخن علائم کم خونی به حساب می‌آید.

 

6-اگزما

نشانه‌هایی از جمله تاول، ترک‌های دردناک بر روی پوست، خشکی، پوسته پوسته شدن، احساس سوزش و خونریزی پوست خبر از اگزما می‌دهد.

 

تابناک

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: گوناگون اگزما دست بیماری جام نیوز تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۸۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»