Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) با تولید روزانه 16 میلیون لیتر بنزین پاک و سوپر و 12 میلیون لیتر دیزل پاک به عنوان بزرگترین پالایشگاه تولید کننده سوخت، نقشی موثر در روند کاهش آلودگی کلانشهرهای کشور ایفا می کند.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش وپخش فرآورده های نفتی، علیرضا امین، مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی گفت: این پالایشگاه ضمن تولید روزانه بیش از 3 میلیون لیتر گاز مایع و بیش از 500 تن پروپیلن گرید پلیمری در میان پالایشگاه‌های کشور مزیت ویژه‌ای دارد، البته ظرفیت اصلی تولید پروپیلن در این پالایشگاه 180 هزار تن با 99.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد خلوص است و درصورت نیاز آماده عرضه در بورس و صادرات هستیم.

وی افزود: این شرکت تنها پالایشگاه کشور است که طبق طراحی بیش از 90 درصد از خوراک آن به محصولات با ارزش افزوده بالا شامل گاز مایع، پروپیلن، بنزین پاک، نفت سفید و گازوئیل تبدیل شده و فقط 6.8 درصد از نفت خام ورودی آن به نفت کوره و قیر تبدیل می‌شود که بر این اساس هم‌اکنون بالاترین میزان سودآوری را در میان پالایشگاه‌های کشور دارد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) با بیان این‌که فرآورده‌های نفتی این شرکت مطابق با استاندارد روز دنیا (EURO IV) و با قابلیت صدور به کشورهای منطقه تولید می‌شود، تصریح کرد: این شرکت برای صیانت از محیط زیست نیز اقدام‌های قابل توجه و گسترده ای داشته است که به طور تیتروار می توان به  مدیریت‌های صیانت از محیط زیست؛ مدیریت پسماند و  مدیریت آلودگی‌های زیست محیطی اشاره کرد.

امین، رسیدن به چنین دستاورد مباهات انگیز یرا مرهون تلاش گسترده و خستگی ناپذیر همه کارکنان پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند دانست و  اظهار کرد: با این روند مطلوب، باوجود نبود حضور شرکت‌های طراح و صاحب لیسانس این واحدها، دانش راهبری و حتی ساخت برخی از تجهیزات  شرکت، با بهترین کیفیت بومی سازی شده است.

شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند نخستین پالایشگاه عصر انقلاب است که به عنوان مدرن ترین و سود آورترین پالایشگاه ایران و نگین فیروزه صنعت پالایش کشور شناخته می‌شود.

تاریخ تاسیس این شرکت به سال های 1371-1368 بر می گردد و راه اندازی آن پس از پایان جنگ تحمیلی در سال 1372 توسط دو شرکت ژاپنی و ایتالیائی و با کمک نیروهای متخصص داخلی انجام گرفت. ظرفیت اولیه این شرکت، پالایش روزانه یکصدو پنجاه هزار بشکه نفت خام سبک اهوازآسماری بوده است.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۹۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی

مدیر بازاریابی و فروش شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: محصولات ویژه این مجموعه عظیم پالایشی کشور فقط از طریق بورس انرژی ایران به صورت شفاف عرضه، معامله و صادر می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت ستاره خلیج فارس، حسین ریاحی اظهار کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس،بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، افزون بر تولید فرآورده‌های اصلی سبد سوخت کشور، محصولات ویژه دیگر از جمله انواع نفتا، نفت سفید، حلال ۴۰۲، ته‌مانده برج تقطیر، گاز بوتان و گاز مایع را تولید می‌کند.

وی ادامه داد: فرآورده‌های اصلی این شرکت از طریق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و محصولات ویژه از طریق بورس انرژی ایران به‌طور شفاف عرضه، معامله و صادر می‌شود و افزون بر اینکه هیچ واسطه‌ای در این میان دخل و تصرف ندارد، فروش محصولات نیز خارج از بورس انرژی انجام نمی‌شود.

مدیر بازاریابی و فروش شرکت نفت ستاره خلیج فارس افزود: با توجه به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، به‌منظور جلوگیری از خام‌فروشی و برای توسعه زنجیره ارزش و تأمین خوراک پتروشیمی‌های بزرگ داخلی با دستورات حاکمیتی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، ۱۳۷ هزار تن از انواع نفتای تولیدی این پالایشگاه در سالی که گذشت به شرکت‌های پتروشیمی شازند، تبریز و بوعلی سینا به فروخته شده است.

ریاحی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، ۲ میلیون و ۷۰۰ تن انواع فرآورده‌ این پالایشگاه در قالب ۱۲۸ عرضه در رینگ بین‌الملل بورس انرژی عرضه شده و ۹۵۰ میلیون دلار فروخته شده که این فرآیند صادراتی به‌طور شفاف انجام شده و ارز حاصل از صادرات آن حسب مقررات جاری بانک مرکزی فروخته شده است.

وی یادآور شد: با این حجم از صادرات همه وجوه حاصله در سامانه‌های اعلام شده از سوی بانک مرکزی فروخته شده است و از اینکه توانسته‌ایم در ارزآوری در چرخه اقتصادی کشور سهیم باشیم، بسیار خرسندیم.

مدیر بازاریابی و فروش شرکت نفت ستاره خلیج فارس اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، ۲۵ شرکت تازه بین‌المللی به‌عنوان خریداران محصولات این شرکت اضافه شده و به عرضه رقابتی و شفافیت در فروش کمک شایانی کرده و منجر به افزایش فروش، صادرات و قیمت‌گذاری صحیح محصولات نسبت به سال‌های پیش شده است.

ریاحی گفت: خریداران بر اساس نوع فرآورده، محصولات را به صورت زمینی یا دریایی دریافت کرده‌اند و همسو با تنوع‌بخشی به فروش گاز مایع، فروش دریایی این فرآورده در حداکثر ظرفیت انتقالی موجود انجام شده است.

وی ادامه داد: با توجه به دستورهای حاکمیتی مقدار خوراک دریافتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس طبق برنامه‌ریزی‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران بوده و بیشترین مقدار فرآورده نفتای تولیدی این پالایشگاه به بنزین تبدیل شده است.

شایان ذکر است با رفع تعهد ارزی از محل منابع حاصل از صادرات این شرکت، بخش بیشتر منابع حاصل از این دستاوردها صرف پرداخت دیون تسهیلات دوران ساخت پالایشگاه شده و منابع ریالی نیز صرف بازپرداخت تسهیلات ریالی، پرداخت سود سهام و مخارج جاری شرکت شده است، همچنین هم‌اکنون همه منابع مالی این شرکت در بانک‌های استان هرمزگان است و رسیدگی‌ها به پرونده‌های مالیاتی شرکت نیز در خود استان انجام می‌شود و این شرکت با ثبت رکورد در فروش فرآورده‌ها نسبت به دیگر پالایشگاه‌ها طی سال‌های اخیر، تاکنون منابع قابل‌توجهی را به وصولی‌های مالیاتی استان افزوده و در عمل به‌طور غیرمستقیم منابع بسیاری را در اختیار توسعه و آبادانی هرمزگان سرافراز قرار داده است.

دیگر خبرها

  • اعزام زائران به حج عمره از سوم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • اعزام زائران به حج عمره از سوم اردیبهشت آغاز می شود
  • آثار منفی کاهش تولید پالایشگاه‌های نفت بر ارزش صادرات روسیه
  • تولید پایدار سوخت در پالایشگاه تهران با تنوع‌بخشی به سبد محصولات 
  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • پرواز‌های خارجی به دبی همچنان تعلیق است
  • پرواز‌های فرودگاه امام خمینی در حال انجام است
  • پروازهای شارجه و دبی از سر گرفته شد
  • احیای ماده ۴۸ قانون الحاق مالی دولت
  • اهدا بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی(ره)