Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جعفر توفیقی رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه با پالایشگاه کرمانشاه که در حاشیه نخستین روز از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد اظهار کرد: طبق همکاری با پالایشگاه کرمانشاه موفق شده‌ایم تا در زمینه تولید هگزان پلیمرگرید به موفقیت دست یابیم این مهم قبل از این از خارج از کشور تأمین می‌شد و واحد‌های کوچکی که در داخل کشور در زمینه تولید آن اقداماتی را انجام می‌دادند تنها به روش اسید شده‌ای دست به تولید این محصول می‌زدند که برای محیط زیست مضر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پژوهشگاه به دلیل برتری علمی و قیمت ارائه شده در مناقصه برنده شده و اکنون با عنوان طرف قرار داد با پالایشگاه کرمانشاه پای میز انعقاد حاضر شده است.

توفیقی با بیان اینکه مدت زمان این قرارداد 3 سال است، افزود: هزینه در نظر گرفته شده برای این طرح 25 میلیارد تومان است. این طرح یک طرح سبز و دانش‌بنیان است که برای اولین بار در کشور و در پالایشگاه کرمانشاه و همکاری پژوهشگاه صنعت نفت به تحقق خواهد رسید.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه سالانه 12 هزار تن هگزان پلیمر گرید در راستای فاز اول اجرای این طرح محقق خواهد شد گفت: بنزن هگزان از 6 تا 4.5 درصد به یک دهم درصد کاهش خواهد یافت.

اکبر زمانیان رییس پردیس پژوهش و توسعه فناوری‌های پایین‌دستی پژوهشگاه صنعت نفت گفت: اولین واحد هگزان پلیمر گرید در راستای امضای تفاهم‌نامه امروز در کشور راه‌اندازی خواهد شد قبل از این استخراج روغن از دانه‌های روغنی که مورد نیاز صنعت پتروشیمی روغن بود وارداتی بوده اما پس از این این مهم با فناوری 100 درصد ایرانی در داخل کشور تولید خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه واحد‌های روغن‌کشی از دانه‌های روغنی به علت وجود بنزن برای سلامتی و محیط زیست مضر بوده، افزود: با اجرای فاز اول و دوم این قرارداد مشکلات موجود در این زمینه مرتفع خواهد شد.

زمانیان با بیان اینکه فاز اول این قرارداد به طراحی و ارائه دانش فنی در داخل کشور مربوط می‌شود درباره فاز دوم این طرح گفت: با یک شرکت مشاور مهندسی در حال مذاکره هستیم تا با تشکیل یک کنسرسیوم ایرانی و سرمایه‌گذاری داخلی این طرح در داخل کشور توسعه یابد.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نفت انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۹۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس