Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@13:30:49 GMT

وقوع ۳۱ حادثه طبیعی البرز را تهدید می کند

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۰۰۶۴۱

وقوع ۳۱ حادثه طبیعی البرز را تهدید می کند

خبرگزاری شبستان: استاندار البرز در همایش مدیریت بحران استان البرز از احتمال وقوع ۳۱ حادثه طبیعی در البرز خبر داد و گفت: پیشگیری و آمادگی برای مدیریت بحران اهمیت اساسی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، محمدعلی نجفی، استاندار البرز در آئین همایش مدیریت بحران که یکشنبه (16 اردیبهشت) در سالن همایش دانشگاه پردیس کشاورزی البرز برگزار شد، گفت: مدیریت بحران به معنای آمادگی لازم در خصوص احتمال وقایع احتمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نجفی با تاکید بر این مهم که ایران به عنوان یکی از کانون های بحران آفرین طبیعی است، اظهار کرد: استان البرز تحت تاثیر 31 حادثه طبیعی است؛ از این رو لازم است نسبت به تهدیدها و آسیب های احتمالی آمادگی لازم را داشت.

 

وی افزود: زلزله یکی از نمونه بلاهای طبیعی است که باید با احیاء زیرساخت های لازم عمرانی در سطح استان نسبت به آن آمادگی لازم را پیدا کرد.

 

برپایی کارگاه هایی این چنین در زمینه اطلاع رسانی نسبت به بلاهای طبیعی مورد توجه استاندار البرز قرار گرفت و بر اهمیت برپایی آن تاکید کرد.

 

نجفی در پایان بر لزوم بهره مندی مسئولان استانی از اینگونه کارگاه ها در جهت ارتقاء آگاهی آنان نسبت به آمادگی در برابر بلاهای طبیعی اشاره کرد.

 

این کارگاه آموزشی به مناسبت هفته هلال احمر و به منظور تبیین آموزش های مدیریتی در بحران ها برگزار گردید.

 

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران برجام مجلس مسجد مساجد مصلی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی جشن نیمه شعبان بیرجند تهدیدهای طبیعی حادثه طبیعی بلاهای طبیعی استاندار البرز استان البرز مدیریت بحران کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۰۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه احتمال وقوع بارش‌های مجدد در استان وجود دارد گفت: سرعت امدادرسانی جهاد به قنوات و چاه‌ها افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی ملک‌زاده ظهر امروز در نشست ارزیابی اولیه خسارات بارندگی‌های اخیر یزد اظهار داشت: بر اساس اعلام هواشناسی، احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید آمادگی کامل برای این موضوع وجود داشته باشد گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در این دولت به آن توجه ویژه صورت گرفت، ایمن سازی در مقابل حوادثی همچون سیل بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد تصریح کرد: با توجه به بارش‌های صورت گرفته و احتمال وقوع بارندگی‌های جدید، لازم است که نظارت و ارزیابی ایمن‌ سازه‌های آبی و خاکی استان یزد با جدیت دنبال شود.

ملک‌زاده به بارش‌های خوب استان و نقاط مختلف کشور اشاره کرد و ادامه داد: بارندگی‌های صورت گرفته، زمینه ذخیره‌سازی خوب آب در سازه‌های آبی و خاکی نقاط مختلف استان را به وجود آورد که اتفاق بسیار خوبی است.

وی افزود: با این وجود و با توجه به کارآیی سازه‌های آبی و بند‌های خاکی که جلوی سیل را می‌گیرد، باید حتما نسبت به تخلیه آب و هدایت آن انجام شود تا این سازه‌ها بتوانند گنجایش لازم در باران‌های بعدی برای جلوگیری از وقوع سیل را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به احتمال بارش‌های جدید نیاز است اقدامات لازم برای ارزیابی، ایمن‌سازی و تخلیه آب سازه‌های آبی خاکی توسط آب منطقه‌ای و منابع طبیعی صورت گیرد و در این زمینه بخشداران و دهیاران همکاری لازم را داشته باشند.

ملک‌زاده با اشاره به احتمال حوادث ثانویه در مخاطره بارندگی و سیلاب افزود: شهرداران و بخشداران با استفاده از ظرفیت نظام مهندسی و بنیاد مسکن بازدید و دستورات لازم برای ایمن‌سازی آن را ارائه نمایند.

وی در خصوص قنوات و چاه‌های کشاورزی آسیب دیده از سیل نیز خواستار تسریع در امدادرسانی توسط جهاد کشاورزی شد و گفت: کشاورزان، باغداران و مالکین قنوات جهت پیگیری و ثبت خسارت می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی  مناطق خود مراجعه کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • معرفی استان کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی غرب کشور در سوانح و بلایای طبیعی
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد