Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشارات ققنوس با ارائه 5 عنوان کتاب «ملت عشق»، «سمفونی مردگان»، «سال بلوا»، «تسلی بخش‌های فلسفه»، «هنر همیشه بر حق» توانسته نظر مخاطبان در نمایشگاه کتاب تهران را جلب کند.

مهدی حسین‌زادگان که از مسئولان غرفه انتشارات ققنوس در سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا گفت: 1200 عنوان کتاب به نمایشگاه کتاب تهران آورده‌ایم که از این میان 105 عنوان چاپ اول هستند و در نمایشگاه پیشین به نمایش در نیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این انتشارات کتاب‌های متنوعی در حوزه ادبیات، ادبیات ایرانی، هنرهای نمایشی، ادبیات جهان، رمان و داستان، فلسفه، علوم اجتماعی، روان‌شناسی، پزشکی و سلامت، دین، تاریخ اراپه کرده، ادامه داد: انتشارات ققنوس در کنار کتاب، در حوزه نشر دیجیتال هم فعال است به طوریکه نزدیک به 30 عنوان کتاب صوتی، نزدیک به هزار عنوان کتاب دیجیتال ارائه کرده است.

حسین‌زادگان در معرفی پرمخاطب‌ترین کتاب این انتشارات در نمایشگاه کتاب تهران بیان کرد: «ملت عشق»، «سمفونی مردگان»، «سال بلوا»، «تسلی بخش‌های فلسفه»، «هنر همیشه بر حق» 5 عنوان کتاب پرطرفدار بوده است.

وی درباره میزان استقبال مردم از آثار ارائه شده در این غرفه تصریح کرد: استقبال مردم بسیار خوب بوده و ورای تصور ما بود و تنها مشکل ما میزان فضایی است که در اختیار ما گذاشته شده است. در حال حاضر فضای غرفه حدود 120 متر است، در حالی که میزان فضای درخواستی ما 250 متر بود.

مسئول غرفه انتشارات ققنوس درباره سی‌ویکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیان کرد: بیشترین معضلی که مصلای امام خمینی(ره) دارد، میزان فضایی است که می‌تواند در اختیار ناشران قرار گیرد؛ چراکه این مکان گنجایش محدودی دارد. از سوی دیگر عدم هماهنگی میان برگزارکنندگان نمایشگاه و مسئولان مصلی که در روزهای نخست مشکلات زیادی مخصوصا در حمل و نقل کتاب‌ها ایجاد کرده بود از بزرگترین مسائل نمایشگاه کتاب در مصلای امام خمینی(ره) بود. این مسائل با گذشت زمان از روز آغازین نمایشگاه تا حدی رفع شده است.

وی درباره اینکه وجه نمایشی و معرفی کتاب در مصلای امام خمینی(ره) بیشتر محقق می‌شود یا در شهر آفتاب گفت: فضای شهرآفتاب به نمایشگاه نزدیک‌تر بود تا مصلی، اما استقبال مردم در مصلیبیشتر از شهر آفتاب است.

قیمت گرانی کاغذ و کتاب‌ چقدر در بی‌توجهی مردم نسبت به کتابخوانی موثر است تاکید کرد: قیمت کتاب‌هایی که اکنون در دست چاپ است با بهای کاغذ قدیم است و هنوز گرانی کاغذ در نرخ کتاب هنوز به چشم نمی‌آید. از این پس با تغییر قیمت کاغذی که بندی 67 هزار تومان بوده و امروز به 94 هزار تومان رسیده است بهای کتاب افزایش می‌یابد. البته اگر در کنار افزایش 25 تا 30 درصدی، چاپ و صحافی را نیز به حساب آوریم عملا ناشر مجبور است که قیمت کتاب را بالا ببرد.

وی افزود: البته ما سعی داریم تا جایی که می‌شود به مخاطب فشار وارد نکنیم برای مثال کتاب «ملت عشق» از سه سال پیش قیمتش ثابت مانده است.

حسین‌زادگان درباره حمایت دولت از گران نشدن بهای کتاب اظهار کرد: دولت با قراردادن کاغذ در ارز مبادلاتی و اینکه با ارز مبادلاتی وارد شود می‌تواند ناشران را در ثابت نگه‌داشتن قیمت کتاب یاری رساند، این اتفاق بسیار تاثیرگذار است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال سادات شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، در خصوص نشست فوق العاده کمیته امنیتی برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که با حضور علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و قائم مقام سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، اعضای کمیته امنیتی و متولیان برگزاری نمایشگاه برگزار شد، از اتخاذ تدابیر و تمهیدات امنیتی لازم پیرامون برگزاری این نمایشگاه خبر داد.

سادات با اشاره به اینکه سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ اردیبهشت ماه در محل مصلای امام خمینی (ره) و با حضور مقامات مختلف از ۴۰ کشور دنیا آغاز و تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد داشت، گفت: میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کشور هند است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران عنوان کرد: هماهنگی‌های لازم بین مجموعه فرهنگی مصلا، کمیته اجرایی نمایشگاه و نمایندگان دستگاه‌های امنیتی و انتظامی برای برگزاری این رویداد بزرگ فرهنگی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ساعت کاری این دوره از نمایشگاه همانند سال‌های گذشته از ۱۰ صبح تا ۲۰ است و در روزهای پنج‌شنبه و جمعه به مدت یک ساعت تمدید می‌شود، افزود: تاریخ این رویداد فرهنگی با دهه کرامت و برگزاری دور دوم انتخابات همزمان و بر این اساس تمهیدات لازم امنیتی در خصوص برنامه‌های جشن کتاب و آئین‌های مذهبی و فرهنگی تدارک دیده شده است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران با تاکید بر ضرورت اتخاذ تمهیدات ترافیکی، انتظامی و استقرار خودروها گفت: مقرر شد که طرح ترافیکی پیرامون محل برگزاری نمایشگاه توسط مجموعه «فاتب» به مرحله اجرا گذاشته شود.

کد خبر 6087109

دیگر خبرها

  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • عرضه ویژه کتاب‌های انتشارات علمی و فرهنگی
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟