Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@14:28:19 GMT

کارخانه قند در کنگاور احداث مي‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۰۳۹۰۵

کارخانه قند در کنگاور احداث مي‌شود

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - سرپرست فرمانداري کنگاور گفت: کارخانه توليد قند در اين شهرستان با ظرفيت سالانه 400 هزار تن فرآوري چغندر قند احداث مي شود.

به گزارش ايرنا، خيراله خزايي روز يکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان که به رياست هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در کنگاور برگزار شد، افزود: کارخانه قند کنگاور در مساحت 30 هکتار يکي از بزرگترين کارخانه هاي قند کشور خواهد بود که با همت بخش خصوصي ساخته مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اين که کنگاور در کشت چغندر جايگاه نخست استان را دارد و هرساله چغندرکاران براي فروش اين محصول با مشکلات عديده‌اي روبرو هستند و نارضايتي آن‌ها را به همراه داشته است، عنوان کرد: احداث‌ کارخانه قند در اين شهرستان مي‌تواند در بهبود شرايط اقتصادي، توسعه کشاورزي و همچنين ايجاد اشتغال پايدار تأثيرگذار باشد.
وي با بيان اينکه تمام کشاورزان منطقه و مردم از اين کارخانه منتفع خواهند شد، گفت: اين کارخانه در اراضي حاشيه تصفيه خانه فاضلاب کنگاور ساخته مي شود.
سرپرست فرمانداري کنگاور در ادامه گفت: عمليات اجرايي سد آناهيتاي کنگاور با 65 درصد پيشرفت فيزيکي متوقف شده و پيمانکار آن کار را تعطيل کرده و پيشرفت چنداني در اين طرح عمراني محقق نشده است.
وي همچنين با اشاره به فعاليت 33 واحد صنعتي فعال، هشت واحد نيمه فعال و 18 واحد تعطيل در شهرک صنعتي کنگاور اظهار داشت: حمايت از توليد داخل و ايجاد اشتغال پايدار در واحدهاي صنعتي نيازمند مساعدت و حمايت کارگروه اشتغال استان است.
امام جمعه کنگاور نيز در اين جلسه با بيان اينکه اين شهرستان به ظاهر به عنوان پيشاني استان شناخته مي شود ولي در عمل محروم ترين شهر کشور است، افزود: کنگاور به عنوان نگين استان کرمانشاه بايد در مسير توسعه و پيشرفت قرار گيرد.
حجت الاسلام علي محمد لروند در ادامه اظهار داشت: تاکنون فقط 50 تا 60 درصد از کشاورزان پول محصولات خود را دريافت کرده اند که جاي بررسي دارد.
وي با اشاره به اعتراض کشاورزان نسبت به انسداد چاههاي آب در فصل کشاورزي، بيان کرد: امسال شهرستان کنگاور مشکل کمبود آب دارد که با پلمب چاه هاي غيرمجاز مي توان تا حدودي از مصرف بي رويه جلوگيري کرد ولي بايد در فصل پاييز يا زمستان اين اقدام صورت گيرد که کشاورزان نيز متضرر نشوند.
شهرستان کنگاور با جمعيتي افزون بر 76 هزار نفر در 94 کيلومتري شرق کرمانشاه واقع شده و دروازه ورودي اين استان غربي است.
8066/7447
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • مشارکت شهرداری در احداث یادمان شهدای جاویدالاثر تکاب
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام