Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@20:57:00 GMT

ظرفیت های مراغه برای تبدیل شدن به قطب گردشکری بسیار است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۰۴۱۲۲

ظرفیت های مراغه برای تبدیل شدن به قطب گردشکری بسیار است

به گزارش ایرنا، حمید شکری یکشنبه شب در آیین نکوداشت روز مراغه در تالار عبدالقادر مراغی افزود: با تقویت زیرساخت ها و صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی، این شهر ظرفیت تبدیل شدن به مرکز گردشگری شمالغرب کشور را دارد.
وی ادامه داد: مراغه به عنوان شهری تاثیرگذار در عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری در تاریخ معاصر کشورمان، نیازمند توجه بیشتر مردم و مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: ساخت رصدخانه تاریخی و بزرگ مراغه در قرن هفتم هجری، نقطه عطفی در تاریخ پرشکوه این شهر فرهنگی است.
شکری گفت: این رصدخانه تاریخی به عنوان میراثی ماندگار همواره مرکز فرهنگ و علم و محلی برای حضور دانشمندان بزرگ جهان بوده و از این رو نقش بزرگی در تاریخ و فرهنگ این دیار داشته است.
شهردار مراغه نیز در این آیین با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و هنری این شهرستان گفت: مجموعه مدیریت شهری مراغه با اجرای طرح های مختلف با برنامه ریزی استراتژیک درصدد توسعه و تبدیل این شهر ترایخی به قطب گردشگری است.
محمدرضا احمدی افزود: شهرداری مراغه با اجرای طرح های ورزشی از جمله پیست های ورزش های آبی، تسهیل در ایجاد مراکز درمانی و طرح های فرهنگی در راستای تحقق این امر گام بر می دارد.
وی اضافه کرد: در راستای تجلیل از مشاهیر فرهنگ و ادب این شهرستان نیز تندیس استاد کریمی 19 اردیبهشت امسال رونمایی خواهد شد.
رئیس دانشگاه مراغه نیز در این آیین گفت: مراغه، داروزه تمدن و مکتبی علمی و فرهنگی ایران زمین در تاریخ طلایی خود بوده است.
لطف اللهی افزود: در راستای معرفی و شناساندن ظرفیت های علمی و تاریخی مراغه، این دانشگاه از 2 سال پیش تاکنون اقدام به جمع آوری اسناد و آثار تاریخی این شهر کرده است.
وی ادامه داد: بررسی زوایای مختلف فرهنگی، علمی و تاریخی مکتب مراغه در قالب آثاری در زمینه های هنر، ادبیات، علوم مختلف، عرفان و حکمت می تواند در شناخت بیشتر تاریخ مراغه موثر باشد.
وی اضافه کرد: راه اندازی هفته و روز مراغه در قالب همایش های فرهنگی و هنری، ایجاد شهرک سینمایی، احیا و ایجاد پایگاه دائمی رصدخانه تاریخی، سرمایه گذاری برای احیای آثار تاریخی از جمله معبد مهر، تلاش برای ثبت جهانی معماری گنبدهای تاریخی و تدوین طرح جامع گردشگری این شهرستان از اقداماتی است که می تواند زمینه ساز توسعه این شهر شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه نیز در این آیین با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تصویب روز مراغه در شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: این روز فرصت مناسبی برای تعیین مرزهای فرهنگی و تاریخی و ظرفیت های نهفته این شهر تاریخی است.
احمد دادرس فیاض افزود: تهیه سند جامع روز مراغه در قالب سندی راهبردی برای بسیج امکانات و توسعه زیرساخت ها می تواند زمینه ساز توسعه گردشگری و معرفی این شهر تاریخی را فراهم سازد.
به گزارش ایرنا، در این آیین از طراحان برگزیده لوگوی روز مراغه و نیز هنرمندان و دست اندرکاران روز مراغه با اهدای لوح تجلیل شد.
آیین نکوداشت روز مراغه به مناسبت بسته شدن زیج ایلخانی و تاسیس رصدخانه تاریخی این شهر در 16 اردیبهشت ماه در تالار عبدالقادر مراغی برگزار شد.
شهرستان مراغه با حدود 515 اثر تاریخی و تپه های شناسایی شده جزو 10 شهر دارای بافت غنی تاریخی و فرهنگی در کشور محسوب می شود که حدود 300 اثر تاریخی آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
این شهرستان با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است.
7487/3077
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 ادبیات جهان علمی و فرهنگی فرهنگی و هنری گردشگری موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۴۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی در آخرین شب ضبط برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم با میزبانی از امیر دریادار سیاری، در جمع عوامل این برنامه حضور یافت و با بیان اینکه این برنامه با پشتیبانی یک اتاق فکر قوی طراحی شده است، گفت: «برمودا» در زیست‌بوم رسانه‌ای متنوع و رقابتی کنونی توانسته توفیق بزرگی را رقم بزند و تبدیل به اعتبار، نماد و یکی از ویژندهای سیما و شبکه نسیم شود.

وی افزود: موفقیت برنامه، مسؤولیت تیم تولید را سنگین‌تر می‌کند تا در فصل‌های بعد به توقعات و انتظارات مخاطبانش که بالاتر رفته، پاسخ دهند و با ریل‌گذاری درستی که انجام شده، محتوای مدنظر را به افکار عمومی منتقل کنند.

رییس رسانه ملی با بیان اینکه «برمودا»، قابلیت ساخت فصل‌های متعددی خواهد داشت که با اتکا به اتاق فکری قوی می‌تواند بدرخشد، گفت: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که برنامه نباید روی دور تکرار بیفتد و این رویش و زایش باید تداوم داشته باشد.

وی تحول رویکردی و بسط دامنه ساز و کارهای تولیدی مبتنی بر راهبردهای دوره جدید مدیریتی را از جمله ویژگی‌های ساخت این مجموعه برشمرد و با تأکید بر محوریت محتوا در شاکله برنامه‌هایی چون «برمودا»، تصریح کرد که تحول محتوایی غایت همه تحول‌هاست و ضرورت دارد دست‌اندرکاران این برنامه و برنامه‌های مشابه آن به این موضوع توجه خاص داشته باشند و بدان اهتمام ورزند.

جبلی در خاتمه گفت: باید از ظرفیت‌های به‌وجودآمده به موقع و به‌جا استفاده کرد و «برمودا» را که روی‌هم‌رفته کار خوبی است، در مسیر پیشرفت یاری کرد.

کد خبر 6098557 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین کاشان
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه