Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@15:22:09 GMT

پرچم قرمز؛ ماشین سیاسی چینی‌ها! (+تصاویر)‎

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۰۵۸۲۷

پرچم قرمز؛ ماشین سیاسی چینی‌ها! (+تصاویر)‎

موبنا– از چینی ها و صنعت خودروی این کشور انواع و اقسام محصولات را دیده ایم از سدان های مشابه با خودروهای روز دنیا گرفته تا انواع اس یو وی و کراس اوور اما نظرتان درباره یک لیموزین چینی چیست؟!

هونگ کی نام لیموزین تولیدی کشور چین است که احتمالا نمونه های از آن را در تصاویر و ویدئوهای مربوط به جشن و یا نشست های سیاسی مقامات چینی دیده اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سابقه تولید اولین نمونه هونگ کی به سال ۱۹۵۸ میلادی باز می گردد و این واژه در زبان چینی به مفهوم پرچم قرمز است که باری کاملا سیاسی دارد. از این رو هونگ کی محصولی است که طی تاریخ باره توسط دولتمردان چینی مورد استفاده قرار گرفته است.

در اول آگوست سال ۱۹۵۸ اولین نمونه این خودرو با مدل CA72 تولید شد. در مدتی کوتاه نسخه کانورتیبل آن نیز تولید شد و در مراسم روز ملی جمهوری خلق چین مورد استفاده قرار گرفت. CA72 نیز بر پایه کرایسلر مدل ۱۹۵۵ طراحی و تولید شده بود و ظاهرا سابقه کپی برداری چینی ها در صنعت خودرو به دهه ۵۰ باز می گردد. این نمونه از هونگ کی دارای موتوری ۸ سیلندر با توان خروجی ۱۹۷ اسب بخار بود و البته همچنان نیز مودر استفاده قرار دارد.

CA72 :

 

کرایسلر ۱۹۵۵:

در سال ۱۹۶۳مدل جدید با نام CA770 تولید شد و تا سال ۱۹۸۰ روی خط تولید باقی ماند البته میزان تولید این نمونه محدود بود. براساس آمار در حدود ۱۶۰۰ موتور ۸ سیلندر هونگ کی تولید شده است.

CA770 :

نسل دوم هونگ کی از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۶ روی خط تولید قرار گفت. این نمونه ها براساس پلتفرم آئودی ۱۰۰ و لینکلن تاون کار طراحی شده بودند. مدل های CA7200 و CA7220 از جنس آئودی و نمونه CA7460 روح آمریکایی لینکلن را با خود همراه داشت.

CA7460 :

در سال ۲۰۰۶ نسل سوم هونگ کی براساس طرحی شبیه تویوتا کراون ماجستا تولید شد و HQ3 نام گرفت. در سال ۲۰۰۸ قیمت این مدل کاهش و تغییراتی جزئی یافت و نام آن به شنگشی تغییر کرد.

HQ3 :

نسل چهارم هونگ کی در سال ۲۰۱۳ روانه بازر شد. این مدل H7 نامگذاری شده بود و بازهم از پلتفرم تویوتا کراون در طراحی آن استفاده شد. در سال ۲۰۱۴ ارتش آزادی بخش خلق چین ۱۰۰۰ دستگاه از مدل مذکور را خریداری کرد. علاوه بر H7 ؛ گرانترین نمونه تولید شده هونگ کی L5 نیز در سال ۲۰۱۴ تولید شده است.

H7 :

L5 :

نمونه هایی از شاسی بلندهای هونگ کی:

گفتنی است هونگ کی در مالکیت گروه خودروسازی فاو قرار دارد که در زمینه ارائه انواع خودروهای سبک و سنگین فعالیت دارد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم