Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب از گلستان، «حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدوی مهر» در «اجلاس سالانه اساتید جامعه المصطفی گرگان»، اظهار کرد: اساتید فقط متصدی درس دانش آموختگان نیستند؛ بلکه باید تمام شئون انسانی طلاب را تصدی گری نمایند.
به گفته وی؛ تربیت انسان یک بعدی بسیار خطرناک برای جامعه است و بشریت را به فنا و نابودی می کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین رئیس جامعه المصطفی العالمیه، ظرف وجودی انسان را نامحدود دانست و گفت: ظرف وجودی انسان برای فراگیری بسیار نامحدود است؛ ولی این ظرف برای ملائکه محدودیت دارد و توان یادگیری همه چیز را ندارند.
وی، افزود: این خصوصیت انسان است که می تواند با تعلیم و تربیت بالاتر از فرشتگان برود و در بعد قوس نزول از حیوانات هم پست تر، گمراه تر و پایین تر باشد.
اساتید سربازان خط مقدم تعلیم و تربیت هستند
رئیس جامعه المصطفی العالمیه واحد گرگان نیز در این مراسم، گفت: اساتید و معلمان سربازان خط مقدم جبهه تعلیم و تربیت هستند.
«حجت الاسلام علی تقوی»، اظهار کرد: اساتید مغز متفکر یک مجموعه آموزشی، پژوهشی، علمی و تربیتی هستند.
به گفته وی؛ با توجه به مسئولیت خطیر اساتید در این عرصه، ضروری است مسئولان توجه ویژه ای به مراکز علمی از جمله جامعه المصطفی داشته باشند.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه واحد گرگان با اذعان بر انتظارات فراوان از اساتید در بعد آموزش و پژوهش، ابراز کرد: اجرای دقیق برنامه ها و طرح های آموزشی و پژوهشی بدون همت و تلاش اساتید ثمری نخواهد داشت.
وی، افزود: ارتقاء سطح علمی طلاب بستگی به توجه به اساتید و اجرای درست و به موقع برنامه ها دارد.
جامعه المصطفی مثل الماسی در جهان اسلام می درخشد
عضو نخبگان دفتر تبلیغات حوزه علمیه مشهد نیز در این مراسم، گفت: در جهان اسلام، جامعه المصطفی العالمیه همانند الماسی می درخشد.
«حجت الاسلام ابوالحسن ایزدخواه»، اظهار کرد: این مجموعه با اقدامات ارزنده ای که در تعلیم و تربیت دانش آموختگان از کشورهای مختلف اسلامی دارد پرچمش در اکثر نقاط جهان به اهتزار درآمده است.
به گفته وی؛ باید همانند رسول اکرم (ص) و بزرگان دین دغدغه دین داشت و این نکته را به دانش آموختگان و طلاب انتقال داد تا در کشورهای خودشان، اسلام برگرفته از سیره و سنت نبی گرامی اسلام (ص) را تبلیغ و ترویج کنند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است
  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است