Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:18:57 GMT

غلامی:وزارت علوم پاسخگوی نیازهای جامعه باشد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۰۲۷۴

غلامی:وزارت علوم پاسخگوی نیازهای جامعه باشد

تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رشد و توانایی علمی کشور در عرصه های جهانی گفت: باید این پتانسیل را در سطح جامعه ملموس تر کنیم لذا نیازمند فارغ التحصیلانی با نگاهی متفاوت از شرایط کنونی هستیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا، دکتر منصور غلامی امروز دوشنبه در مراسم گرامیداشت روز استاد و تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: شرایط زمانی حال با گذشته متفاوت است به گونه ای که در یک طرف توسعه کمی داشتیم و مجموعه بزرگی در محدوده زمانی نه چندان طولانی شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:بر همین اساس امروز مدیریت این امر نیاز به اقدامات کارشناسی دارد تا در جریان تصمیم گیری ها خسارت هایی وارد نشود. بحث توسعه آموزش علمی کشور در شاخصه های کیفی خود را نشان می دهد به گونه ای که شاخصه های تولید علم و رتبه های جهانی باعث افتحار و دلگرمی است.
غلامی خاطرنشان کرد: انتظاری که از آموزش عالی داریم این است که ضمن حفظ این شاخص ها حضور در مجامع علمی دنیا به شاخصه های تاثیرگذاری در سطح جامعه نیز توجهی ویژه داشته باشد.
وی اظهار داشت: حوزه معاونت پژوهشی وزارت علوم در تلاش است تا برنامه های کمک کننده به این آرمان ها را در دانشگاه ها عملیاتی کند.
غلامی ادامه داد: همچنین در حال جمع آوری نظرات برای بازنگری در آیین نامه ارتقای اساتید دانشگاهی هستیم تا کار شایسته ای انجام داده و اثرگذاری تحقیقات و پژوهش در جامعه با یک نگاه ویژه و امتیازات خاصی نیز به همراه داشته باشد.
وزیر علوم گفت: امروز با تعداد زیادی از دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی در سطح جامعه مواجه هستیم که امکان اشتغال متناسب با سطح علمی خود را نمی یابند؛ لذا باید دانشجویان را با نگاه متفاوت از گذشته فارغ التحصیل کنیم.
وی افزود: برخی بحث کاهش پذیرش ظرفیت را مطرح می کنند؛ اما معتقدم نمی توان بی حساب وارد این امر شد. اینکه به سبب افز ایش فارغ التحصیلان ورودی ظرفیت مقاطع کاهش یابد منطقی نیست؛ بلکه باید مسیرهای اثرگذار دانشجویان در جامعه را تبیین کنیم.
ادامه دارد.....
علمی**9187**9157**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علمي آموزشي وزير علوم دانشگاه تربيت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد