Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور ضرورت وارد کردن بذر را مورد اشاره قرار داد و گفت: برخی می‌گویند تعامل سازنده با دنیا خوب نیست.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام حسن روحانی در جلسه شورای اداری، توسعه و نخبگان خراسان‌رضوی همزمان با افتتاح پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی در استان خراسان‌رضوی اظهار داشت: در این ایامی که به‌نام روزهای کارگر و معلم است باید دست همه کشاورزان را بوسید چراکه  تلاش زیادی برای خودکفایی در مواد غذایی مورد نیاز کشور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور بیان کرد: چند نکته مهم از سوی وزیر جهاد کشاورزی بیان شد؛ اولاً اینکه 123 طرح و پروژه در بخش کشاورزی خراسان‌رضوی افتتاح شده، نکته مهم این بود که تلاشی که وزارت کشاورزی و کشاورزان ما صورت می‌دهند برای سامانه‌های نوین آبیاری بسیار مهم است چراکه مشکل کم‌آبی داریم.

بیشتر بخوانید:

روحانی در جمع مردم سبزوار: راجع به سلاح و دفاع کشورمان با کسی مذاکره نمی‌کنیم/ خروج از برجام پشیمانی تاریخی برای آمریکا خواهد داشت

روحانی خاطرنشان کرد: یکی از راه‌حل‌ها صرفه‌جویی در زمینه آب در بخش کشاورزی است و این مهمترین قدم است که باید برداشت، در دولت یازدهم تاکنون 56 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خراسان‌رضوی به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است، کل سامانه نوین آبیاری در همه دولت‌ها در استان خراسان‌، 110 هزار هکتار بوده و بیش از نصف آن در 4 سال رخ داده است.

وی بیان کرد: مهم است که خدمات کشاورزان را نادیده نگیریم، خدمات دولت نادیده گرفته شود ایراد ندارد زیرا در آخرت به نحوی اجر آن داده می‌شود اما خدمات کشاورزان نباید نادیده گرفته شود. اگر بتوانیم 28 هزار هکتار دیگر اضافه کنیم قدم بسیار مهمی در مسئله صرفه‌جویی آب است؛ تحولاتی در بحث گلخانه‌ای در حال رخ‌دادن است، برخی می‌گویند تعامل سازنده با دنیا خوب نیست، سلیقه‌ها متفاوت است.

روحانی ادامه داد: بذری که در برخی از زمینه‌ها وارد می‌کنیم، محصول ما را سه تا چهار برابر می‌کند، یعنی از همان زمین و زحمت سه برابر برداشتی داریم؛ باید سامانه نوین آبیاری و فعالیت دانش‌بنیان گسترش یابد، از زمین باید درست استفاده شده و کشاورزی باید مکانیزه شود و این کار بسیار ارزشمند و مهم است؛ تشکر نخست من از کشاورزان ایران و خراسان‌رضوی است.

محمود حجتی؛ وزیر جهاد کشاورزی نیز در ارتباط ویدئویی اظهار داشت: در این سفر 123 پروژه تولیدی در بخش‌های مختلف با اعتبار 316 میلیارد تومان از محل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی و بانک‌ها افتتاح شد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: تعداد 19 طرح سامانه نوین آبیاری با حجم عملیات 6400 هکتار و اعتبار 42 میلیاردتومان به بهره‌برداری می‌رسد، از 166 هزار هکتار از اراضی کشاورزی مجهز شده، 56 هزار هکتار آن در دولت تدبیر و امید بوده است.

حجتی بیان کرد: تولید چغندر ما با وجود کاهش حجم زیرکشت در استان خراسان‌رضوی افزایش یافته است، طرح کشتارگاه صنعتی در نیشابور با ظرفیت 75 هزار راس دام سبک و سنگین با اشتغال‌زایی 50 نفر و با 8 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: 17 بخش در دام و طیور و صنایع تبدیلی با 150 میلیاردتومان به بهره‌برداری رسید، همچنین 30 طرح آبخیزداری به بهره‌برداری رسید. طرح زنجیره تولید سیب‌زمینی در مشهد به بهره‌برداری رسیده که 65 میلیارد تومان برای آن سرمایه‌گذاری شده و 8.5 میلیون یورو نیز بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کرده است. یکی از خواسته‌های دیرینه ما تولید در قالب زنجیره است.

حجتی با اشاره به کاهش ضایعات و واسطه‌ها در صورت اجرای طرح زنجیره بیان کرد: محصول فرآوری شده نیز به بازار داخلی و جهانی ارسال می‌شود، این بحث در دولت تدبیر و امید محقق شده است.

به گزارش تسنیم، در پایان با دستور رئیس‌جمهور، 19 طرح آبیاری تحت فشار و سیمان زاوه و 5 طرح گلخانه‌ای و 30 طرح آبخیزداری و طرح زنجیره تولید و چند طرح دیگر در زمینه کشاورزی افتتاح شد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۰۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند

دکتر سیدمجید غضنفری گفت:‌ از ابتدای اجرای طرح نفس در سبزوار تا پایان فروردین امسال‌ ۱۳۴ مادر باردار مصمم به سقط در قالب این طرح شناسایی شدند که با مداخله صورت گرفته، برای ۹۵ نفر آنان پرونده تشکیل شده و با مشاوره، حمایت های مالی معیشتی و دریافت آموزش های لازم از سقط جنین منصرف شده و به بارداری خود ادامه دادند.

وی افزود:‌ از این رقم ۲۷ نفر زیر نظر مراکز بهداشتی و مرکز نفس، حمایت‌های بهداشتی، اقتصادی و مشاوره روانشناسی و خانواده رایگان دریافت کردند و با مشارکت خیران و شهروندان، یک سری جهیزیه کامل برای یک مادر باردار آماده و تحویل وی داده شد.

مدیر مرکز مردمی نفس با تاکید بر اینکه انجام سقط جنین عمدی، معادل ارتکاب قتل محسوب می شود و تبعات فردی و قانونی متعددی دارد،‌ گفت: بروز اختلالات روحی و روانی و نیز پیامدهای جسمی جبران ناپذیر از جمله تخریب رحم و عدم امکان بارداری مجدد از دیگر خطرات ناشی از سقط جنین است.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان