Web Analytics Made Easy - Statcounter


حجت‌الاسلام ذوالنور چندی پیش به دیدار یکی از سران فتنه در حصر رفته بود. او در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید که آثار پشیمانی در سران فتنه نمی‌بیند و تا مادامی که آنها علنی عذرخواهی نکرده‌اند، باید حصر ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی امتداد نیوز، ۲۵ آبان سال گذشته بود که خبر دیدار حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی با مهدی کروبی یکی از سران فتنه در حصر، به‌روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در همین زمینه به رسانه‌ها گفته بود که در دوران حصر حدوداً 14 ساعت بحث خصوصی دونفره با کروبی داشته است.

خبرنگار پارلمانی امتداد نیوز در گفت‌وگویی که به‌تازگی با حجت الاسلام ذوالنور داشته نظر وی را درباره رفع حصر سران فتنه را که اخیراً از سوی برخی نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس دنبال می‌شود جویا شده است که در ادامه آن را می‌خوانید:

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره سران فتنه معتقد است: در چند وقت گذشته ندیده‌ام که سران فتنه از گذشته خود به‌صورت علنی اظهار ندامت کنند و تا زمانی که این اتفاق رخ نداده، باید حصر ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید:

چرا کروبی و موسوی باید همچنان محصور باشند؟

حجت الاسلام ذوالنور با بیان اینکه ممکن است پشت‌پرده سران فتنه اظهاراتی داشته یا اظهار ندامت کرده باشند، ادامه داد: گناه علنی، عمومی و  اجتماعی سران فتنه نیاز به توبه علنی دارد که این اتفاق هنوز نیفتاده است.

وی با اشاره به تحرکات شماری از نمایندگان اصلاح‌طلب برای رفع حصر سران فتنه می‌گوید: اگر افرادی که به‌دنبال رفع حصر سران فتنه هستند در این راستا گام بردارند که سران فتنه از عملکرد خود در فتنه 88 ابراز پشیمانی و توبه خود را به‌صورت علنی اعلام کنند، قطعاً اقدامی مناسب و قابل پشتیبانی است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: اگر اقدامات برخی از نمایندگان برای ایجاد ذهنیت برای مردم، موج‌سواری، شعاردرمانی و ژست قهرمانانه باشد و بخواهند یک سری آرای خاص را به دست بیاورند و ابراز پشیمانی سران فتنه را به‌دنبال نداشته باشد، قطعاً تنها خود را به‌زحمت انداخته‌اند.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه “بنده آثار متنبه شدن در چهره سران فتنه را ندیدم”، گفت: سران فتنه ۸۸ باید در تریبون رسمی از اقداماتی که انجام داده‌اند اظهار پشیمانی کنند تا به دامن مردم بازگردند.

انتهای پیام/*

true برچسب ها : اخبار سیاسی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • جمعیت هلال احمر نماد خدمت به جامعه است
  • به روز رسانی| هاشمی: قول حضور در جام یونس شکوری را داده بودم
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در هرمزگان منصوب شد
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • جزئیات دیدار و گفتگوی گروسی با امیرعبداللهیان
  • عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن «سبحان» ادامه پیدا می‌کند
  • دیدار ائمه جمعه خراسان جنوبی با حجت الاسلام و المسلمین عبادی
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • دیدار و گفتگوی صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش استان با خانواده های معزز شهدای فرهنگی