Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان-معاون آموزشی و پژوهشی حوزه علمیه اصفهان گفت: همزمان با سراسر کشور حوزه های علمیه استان اصفهان برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از مقاطع متوسطه، دیپلم و دانشگاهی برای دوره‌های بلند مدت و کوتاه مدت (سفیران هدایت) تا نیمه مردادماه سال‌جاری ثبت‌نام می‌کند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین محسن جلالی صبح دوشنبه در نشست خبری که به مناسبت آغاز پذیرش سراسری حوزه های علمیه اصفهان برگزار شد، اظهارکرد: دوره های تحصیلی حوزه های علمیه با اهداف آموزشی و پژوهشی و تربیتی و تهذیبی برگزار می شود که در بخش آموزشی و پژوهشی مباحثی همچون فراگیری علوم پایه و مقدماتی، فهم عمیق علوم و معارف اسلامی بر اساس قرآن و مکتب اهل بیت(ع)، تولید علم و اندیشه ناب اسلامی، پرورش اندیشمندان و اساتید حوزه و جواجع اسلامی، تامین نیازهای معنوی جوامع اسلامی و تأمین نیازهای فرهنگی و پژوهشی مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دوره های آموزشی به صورت کوتاه مدت و بلند مدت وجود دارد که دوره کوتاه مدت(سفیران هدایت) شامل دو مقطع پنج سال تحصیل و پنج سال تبلیغ تعریف شده و برای آنها سه مدرسه در شهرهای رهنان، خمینی شهر و حبیب‌آباد در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی و پژوهشی حوزه علمیه اصفهان افزود: دوره بلند مدت حوزه های علمیه شامل آموزش بلند مدت در چهار سطح تحصیلی از جمله مقدماتی و سطح یک و مقاطع تکمیلی در سطوح دو، سه و چهار تعریف شده است.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان ۳۷ مدرسه در نظام بلند مدت فعالیت می کنند که ۱۲ مدرسه در شهر اصفهان و ۲۵ مدرسه در شهرستان ها است، خاطرنشان کرد: در مجموع ۴۰ مدرسه در نظام بلند مدت و کوتاه مدت وجود دارد.

حجت الاسلام جلالی یادآور شد: مدرسه شهید طباطبایی‌نژاد در منطقه زینبیه نیز ویژه حفظ قرآن است و این مدرسه افراد جدیدالورود که زمینه حفظ قرآن را داشته باشند را پذیرش می کند.

وی آخرین مهلت ثبت نام از داوطلبان را ۱۵ مردادماه سال ۹۷ از طریق سایت اینترنتی www.hozeh.com اعلام کرد و افزود: آزمون مرحله نخست پذیرش  حوزه علمیه اصفهان روز هفتم اردیبهشت ماه، همزمان با حوزه‌های علمیه سراسر کشور، در اصفهان برگزار شد و نتایج آن در تاریخ پنجم خرداد سال‌جاری در سایت معاونت آموزش و پژوهش به نشانی اینترنتی www.esf-hozeh.com قابل مشاهده است.

معاون آموزشی و پژوهشی حوزه علمیه اصفهان گفت: مدیران حوزه‌های علمیه کشور بر امر جذب جوانان مستعد و توانمند، به منظور تربیت عالمان و مبلغان دینی شاخص، تاکید دارند، به همین دلیل در امر پذیرش، علاقه‌مندان ورود به حوزه  با حساسیت  خاصی مورد ارزیابی قرار می گیرند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سیدمفید حسینی کوهساری مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور و مدیرعامل خبرگزاری حوزه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی و عرصه بین‌الملل هستند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های خوبی در تفاهم‌نامه فاخر حوزه و دانشگاه آزاد دیده شده است، افزود: دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه به منظور عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه ایجاد شده است؛ بنابراین معتقدیم فضای گفتمانی بسیار ارزشمندی در حوزه و دانشگاه آزاد مهیا شده است.

مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حضور دکتر طهرانچی به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان نقطه عطف همکاری‌های حوزه و دانشگاه آزاد برشمرد، افزود: ظرفیت‌های مشترک بسیار خوبی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که با یک طرح کلان و آمایش ملی می‌توان فعالیت‌های عملیاتی ارزشمندی انجام داد.

کوهساری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی را ظرفیت نظام جمهوری اسلامی می‌دانیم از فعالیت ۴۰ هزار مبلّغ دینی در سطح حوزه‌های علمیه کشور خبر داد.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • همایش «حوزه انقلابی حوزه منتظر» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه