Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- وزير امور خارجه گفت: معاونت اقتصادي اين وزارتخانه در تعامل مستمر با کميسيون اقتصادي مجلس پيشبرد اهداف اقتصاد مقاومتي را پيگيري مي کند.

به گزارش ايرنا، محمدجواد ظريف وزير امور خارجه امروز - دوشنبه - پس از حضور در جلسه کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي اظهارداشت: در اين جلسه توضيحاتي در خصوص روابط اقتصادي، بين المللي و همچنين تغيير ساختار وزارت امور خارجه ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: در ساختار جديد وزارت امور خارجه معاونت مستقلي در راستاي توسعه ديپلماسي اقتصادي تشکيل شده است که انجام اين مهم يکي از خواسته‌هاي مجلس شوراي اسلامي بود.
وزير امور خارجه يادآور شد: معاونت اقتصادي وزارت خارجه اهداف اقتصادي کشور را در سياست خارجي پيگيري مي کند البته وظيفه اين وزارتخانه تسهيل ارتباطات بخش خصوصي و دولتي در خارج از کشور است.
ظريف همچنين گفت: غلامرضا انصاري معاون اقتصادي وزارت خارجه نيز در اين جلسه برنامه‌هاي اين معاونت را براي اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي تشريح کرد و مقرر شد تعاملي مستمري بين اين معاونت و کميسيون اقتصادي براي پيشبرد اهداف اقتصاد مقاومتي وجود داشته باشد.
**تقويت ديپلماسي اقتصادي با ايجاد معاونت اقتصادي در وزارت خارجه
محمدرضا پورابراهيمي داوراني رييس کميسيون اقتصادي مجلس نيز درمورد جلسه اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس با وزير امور خارجه و معاونان اين وزارتخانه گفت: يکي از موضوعات و اولويت‌هاي اصلي کشور توسعه همه جانبه اقتصاد است و در اين راستا بايد از ظرفيت وزارت امور خارجه در پيشبرد اهداف اقتصادي استفاده کرد چرا که از ديدگاه کميسيون اين وزارتخانه نقش مهمي در توسعه اقتصاد دارد.
وي يادآور شد: ضرورت داشت که ساختار سنتي وزارت خارجه تغيير کند و اصلاحاتي صورت گيرد که با تأکيد کميسيون اقتصادي و نگاه مثبت وزارت خارجه از چند ماه گذشته موضوع ايجاد معاونت اقتصادي در وزارت امور خارجه صورت گرفت.
رييس کميسيون اقتصادي مجلس ادامه داد: اصلاح ساختار وزارت خارجه يک حرکت بزرگ در ساختار اقتصادي محسوب مي‌شود چرا که توجه به ديپلماسي اقتصادي در بسياري از کشورها حرف اول را مي‌زند؛ فکر مي‌کنم عقبه بسياري از حوزه‌ها و مأموريت‌ها در بحث‌هايي مانند برجام توجه به موضوعات مذکور است.
پورابراهيمي افزود: با توافق کميسيون اقتصادي مجلس و وزارت خارجه پيش‌بيني مي‌شود ظرفيتي ايجاد شده که ديپلماسي به يک عقبه قدرتمند براي مأموريت‌هاي ديپلماسي سياسي و امنيتي در خارج از کشور تبديل شود و در حوزه‌هايي مانند برجام خود را نشان دهد.
وي تصريح کرد: مجموعه‌اي از پيشنهادها در جلسه اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس با وزير امور خارجه در راستاي تقويت ديپلماسي اقتصادي ارائه شد و در صورت ضرورت طرح جامع قانون ديپلماسي اقتصادي در کميسيون اقتصادي مجلس در دستور کار قرار مي گيرد تا به وزارت خارجه براي تقويت حوزه‌هاي اقتصادي کشور کمک شود.
سيام**9121**1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، اين نشست با حضور مهرداد بذرپاش ، وزير راه و شهرسازي کشورمان و رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات و عبدالله بن طوق المری وزیر اقتصاد امارات، برگزار شد.

وزير راه و شهرسازي گفت: بعد از 10 سال کمیسیون مشترک دو کشور را برگزار ميکنیم که فرصتی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور است. امارات به عنوان دومین کشور شریک ایران، اهميت استراتژیک زيادي براي ما دارد.

بذرپاش ا اشاره به حضور ایران و امارات در مسیر کریدور شمال و جنوب گفت: دسترسی به بازارهای شمال و جنوب میتواند باعث بوجود آمدن فرصت بای دو کشور باشد.

رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در ادامه افزود: توانمندی های فناوری نو و دانش بنیان میتواند فرصت برای توسعه روابط بر پايه نکنولوژی را فراهم کند. تشریفات گمرکی و حمل و نقل از مشکلات تجاری دو کشور بوده که لازم است این موضوع را برای گسترش روابط تجاری حل و فصل کنیم.

بذرپاش درباره مراودات بندري دو کشور گفت: در حال حاضر حمل و نقل از بندر شهید بهشتی و گمرک بازرگان در حال اجراست. تسهیل برای خروخ در ترانزیت کالا در حوزه جاده ای و ریلی بايستي گسترش یابد.

وزير راه و شهرسازي در پايان بر حل مشکل بانکی و مالی براي تسهيل روابط تجاري دوجانبه تاکييد کرد.

وزیر اقتصاد امارات در اين نشست گفت: برگزاري جلسه امروز نشان از توسعه و گسترش روابط اقتصادی دو کشور است. امارات بعد از چین، بيشترين ميزان روابط تجاری با ايران را دارد. ازرزش تجارت به ۲۷ میلیارد دلار رسیده و بسياري از شرکتهای ایرانی در امارات تشکیل شده است.این کمیسیون مي تواند بازار دو کشور برای همديگر فراهم آورد.

المری افزود: ايجاد فرصت هاي زیادی برای حمل و نقل و همکاري هاي بانکی ، از دستاوردهاي اين کمسيون هاست.

وزیر اقتصاد امارات با اشاره به عملکرد دولت امارات در زمينه سرمایه گذاری گفت: تصویب قانون تشکیل شرکتهای خارجی و تشویق در زمینه حمایت از شرکت‌هایی که در زمینه انرژی نو فعالیت میکنند با استفاده از زیر ساختهاي اين کشور، فرصت خوبی برای تجارت با امارات ايجاد کرده است.

وزیر اقتصاد امارات در پايان از فعالان بخش خصوصی ایران براي حضور در بازار امارت دعوت کرد.

 

دیگر خبرها

  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد