Web Analytics Made Easy - Statcounter

آثار منتخب در بخش فیلم‌های کوتاه، آثار فرهنگی، عنوان‌بندی، دینی و آثار جلوه‌های بصری در این خبر معرفی و اعلام شده است. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آثار نخستین جشنواره ملی پویانمایی در همدان در بخش‌های فیلمنامه، فیلم‌های تبلیغاتی، فیلم‌های آموزشی، فرهنگی، عنوان بندی، دینی، جلوه‌های بصری، دانشجویی، آسیب‌های اجتماعی، انقلاب و دفاع مقدس و موشن گرافیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش فیلم‌های کوتاه هم «زادگاه زندگی» به کارگردانی علی نیکوکار، «زینو، زندگی نو» به کارگردانی وریا نیک‌منش، «شالاپ شولوپ» به کارگردانی هادی خجسته، «طلای شیرین» به کارگردانی حسین حسنشاهی و «پرزنتیسم» به کارگردانی امیر حسین معظمی هم جزو آثار منتخب این بخش هستند.

در بخش موشن‌گرافیک هم «انرژی خورشیدی» به کارگردانی علی نیکوکار، «به زیست» به کارگردانی میلاد شهبانی، «سبک زندگی» به کارگردانی فرهاد عباس‌نژاد، «سره نما» کاری از سامان ارشدی گرامی، «کرمان_Histoncal» به کارگردانی احمد نخعی، «من یک چاق خوشحال هستم» و «هشتگ» هر دو به کارگردانی میلاد شهبانی آثار منتخب این بخش هستند.

در بخش آثار فرهنگی هم هفت فیلم کوتاه، 20 مجموعه، چهار سریال و یک موشن‌گرافیک به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کردند.

در بخش فیلم کوتاه «استریپی» به کارگردانی بابک و بهنودی نکویی، «الفابت» کاری از کیانوش عابدی، «دایره گچی» به کارگردانی بهار کیامقدم و سهیل سراجی، «روز برفی» به کارگردانی بابک و بهنود نکویی، «زنده بود» کاری از علیرضا فتاحی، «میم» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان و «ناگهان باد بر می‌خیزد» به کارگردانی ادریس سامانی، آثار منتخب این بخش هستند.

20 مجموعه بخش فرهنگی راه یافته به بخش نهایی شامل «از همین امروز نه ...» به کارگردانی نادر دهنوی، «آقا معلم و بچه‌ها» کاری از سید علی میرآغاسی، «این پسر پسری نمیشه» به کارگردانی اسماعیل جباری، سه سری از مجموعه «پارسا کوچولو» با عناوین شکمو، قهر آشتی و مسافر نوروزی کاری از بهزاد مظاهری و علی ذکوری، «پهلوانان» به کارگردانی سیاوش زرین‌آبادی، «جنگل دامون» کاری از هادی امیری و رها فرجی، «حکمت پنهان» به کارگردانی مریم خوش‌اقبال، «دومان و داستان‌های ایل – کوچ» کاری از پیمان دهقانی، «سارا و سامان» به کارگردانی ناهید صمدی امین، «شاهنامک» به کارگردانی مازیار محمدی‌نژاد، «طوطی نامه» کاری از وریا نیک‌منش، «قصه‌‌های کهن – آبروی بر باد رفته» به کارگردانییاسر محدثی، «ماجراهای آریتا» به کارگردانی امین قائدی، «ماهی بادکنکی» کاری از سلمی افکاری، «هزار افسان» به کارگردانی عباس جلالی یکتا و اصغر صفار و «همین حالا» در سه قسمت کاری از پژمان علی‌پور است.

«بچه‌های هفتاد قله» با کارگردانی پیمان شریفی، «بشنو از نی» کاری از محمد صفار، «گلستان سرزمین من» به کارگردانی علیرضا کاویان‌راد و «نظر شما چیه» کاری از محمدرضا عابدی هم عناوین سریال‌های منتخب بخش فرهنگی جشنواره به شمار می‌روند.

در بخش عنوان‌بندی «ایریلیق» (سجاد صبوری) و «تیتراژ برنامه کوک طلایی» (آرمین بهاری)، «Africa Today»، «The Isle» و «UnReported Opener» هر سه با طراحی بهروز قزل، «آشپزی خانواده یک طعم امروز شبکه یک» (حسین جاودان)، «تیتراژ برنامه هفت» (حامد عزیزی)، «تیتراژ پایانی فیلم سینمایی زار» (سامان ارشدی)، «چشم جنگ» (حامد عزیزی)، «دورهمی» (جواد اشرفیان)، «روزی روزگاری ایران» (امیر حسین معظمی)، «سکانس سلامت» (علی معصومی)، «سی و پنج» (محمدرضا رستمی) و «ملاقات شیشه‌ای» (حامد عزیزی) آثار هستند که به مرحله نهایی جشنواره راه یافته‌اند.

در بخش آثار دینی، موشن‌گرافیک «بعثت خون» به کارگردانی عباس ایمانیان و مجموعه «داستان‌های قرآنی» کاری از سعید شاهوردی دو اثر منتخب این بخش به شمار می‌روند.

همچنین هشت فیلم کوتاه جزو آثار منتخب بخش دینی جشنواره هستند که شامل «دو نفر بر فراز یک منبر» به کارگردانی عبدالامیر سبیعی، «راه بهشت» کاری از علی نیکوکار، «سلام» به کارگردانی عباس عباسی وزین، «قرار» کاری از وریا نیک‌منش، «قصه نجف» به کارگردانی سعید ترخانی، «نماز وحدت» کاری از شهرام بیگی هرچگانی، «وصال» به کارگردانی عدنان نصاری و «همه ایمان» کاری از سید مصطفی حسینی می‌شود.
«سلام بابا» به کارگردانی رسول آذرگون، «قصه‌های پیامبران» کاری از وحید هماتاش و سلمان خورشیدی و «خادم کوچک» به کارگردانی سید علی موسوی‌نژاد سه سریال در بخش آثار دینی هستند که به مرحله نهایی راه یافتند.

آثار بخش جلوه‌های بصری شامل «آشیانه مهر» (محمد مهدی خداکرمی)، «نگینی بر خاک» (محمد حسن عابدی‌نژاد)، «انتخاب هوشمند» (محمد جواد شجاعت‌مند)، «حضرت رقیه» (آرزو مرادی)، «زیر این طاق کبود (قسمت اول)» (محمد جواد شجاعت‌مند)، «قصر کویر» (محمد حسن عابدی‌نژاد)، «کل» (حسین مظلوم)، «مجموعه تیزرهای سه بعدی» (ریحانه کاوش)، «مدافعان حرم» (عابدین محمدی)، «مسافران اربعین» (رسول گورکانی) و محله دود (آرزو مرادی) است که به عنوان 11 اثر منتخب این جشنواره به مرحله نهایی راه یافتند.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟

حسن فتحی با سریال «ازازیل»، محمدحسین مهدویان با سریال «زخم کاری ۳» و کمال تبریزی با سریال «بی عاطفه» و رضا دادویی با سریال «پوکر» این روزها مشغول ساخت سریال‌ در شبکه نمایش خانگی هستند.

به گزارش ایسنا، این روزها در شبکه نمایش خانگی از نظر ژانری با سریال‌هایی مواجه هستیم که اغلب مضمونی پلیسی، معمایی و اجتماعی دارند .سریال «ازازیل» ساخته حسن فتحی، فصل سوم از سریال «زخم کاری»، «بی عاطفه» کمال تبریزی و سریال «پوکر» به کارگردانی رضا دادویی، از جمله آثاری هستند که با مضامین اجتماعی این روزها در شبکه نمایش خانگی در حال تولید هستند.

در این بین ساخت سریال‌های «در انتهای شب» آیدا پناهنده، «بلیط یک طرفه» به کارگردانی پوریا حیدری و «بازنده» به کارگردانی امین حسین‌پور نیز به اتمام رسیده و هنوز وضعیت انتشار آنها در شبکه نمایش خانگی مشخص نشده‌ است.

«زخم کاری۳» و تاکید بر حضور جواد عزتی و شخصیت‌های اصلی

سریال «زخم کاری» این روزها به کارگردانی محمدحسین مهدویان در حال تولید است و به‌زودی بعد از دریافت مجوز انتشار در سبد محتوایی شبکه نمایش خانگی قرار می‌گیرد. به گفته‌ی این کارگردان همه شخصیت‌های اصلی از جمله جواد عزتی در این فصل حضور دارند.

با تاکید مهدویان بر حضور بازیگران اصلی این سریال در فصل سوم، به نظر می‌رسد مخاطب در فصل جدید دیگر شاهد حضور سایه‌وار مالک (جواد عزتی) در جریان قصه نباشد؛ روندی که در فصل دوم انتقادهای زیادی به همراه داشت.

جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، کامبیز دیرباز، الناز ملک از بازیگران اصلی فصل سوم «زخم کاری» هستند.

اما بر اساس آنچه منتشرشده داستان فصل سوم «زخم کاری» همچون فصل اول و دوم، بر اساس یکی از نمایشنامه‌های ویلیام شکسپیر طراحی شده و گفته شده منبع اقتباس فصل سوم نمایشنامه «ریچارد سوم» است. محمدحسین مهدویان فصل اول این مجموعه را بر اساس نمایشنامه «مکبث» و فصل دوم را بر اساس نمایشنامه «هملت» ساخت.

انتشار فصل نخست «زخم کاری» از خرداد ۱۴۰۰ در شبکه نمایش خانگی شروع شد که سانسورها در مقاطعی صدای اعتراض سازندگان و بیننده را درآورد و حتی وقفه‌ای در انتشار را موجب شد.

پس از پایان فصل نخست، گمانه‌زنی‌ها دربارهٔ ساخت فصل دوم مطرح شد. در خرداد ۱۴۰۲ فصل دوم تحت عنوان «بازگشت» به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان و کارگردانی محمدحسین مهدویان تولید و منتشر شد و کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک هم از جمله هنرپیشه‌های جدیدی بودند که به جمع بازیگران قبلی پیوستند.

با توجه به فاصله زمانی تولید و تدوین، گویا قرار است «زخم کاری ۳» در تابستان سال ۱۴۰۳ پخش می‌شود. ضمن اینکه همانند فصل دوم که زخم کاری؛ «بازگشت» نام داشت، فصل سوم هم زیرعنوان دیگری خواهد داشت، ولی هنوز نهایی نشده است.

«ازازیل» حسن فتحی پلیسی است؟

سریال «ازازیل» حسن فتحی نیز این روزها بعد از حواشی جزئی در بدو کار، طبق اعلام عوامل در حال تصویربرداری است و اخیرا هم از سوی ساترا مجوز تولید گرفته است.

حسن فتحی که چندسالی را به کارگردانی سریال تاریخی «جیران» گذراند، حالا در حال تولید «ازازیل» در شبکه نمایش خانگی است و هنوز زمان انتشار آن اعلام نشده است.

از پریناز ایزدیار و مریلا زارعی به عنوان بازیگران این سریال یاد شده است. ایزدیار پس از «شهرزاد»، «جیران» و «زمانه» در چهارمین همکاری با حسن فتحی نقش اصلی زن سریال را بازی می‌کند و مریلا زارعی پس از حضور در «جیران» و فیلم «کیفر»، سومین همکاری‌اش با حسن فتحی را تجربه می‌کند. همچنین پیمان معادی، بهرنگ علوی، بابک حمیدیان از جمله بازیگران اصلی این سریال هستند.

«بی‌عاطفه» کمال تبریزی در دست تولید

کمال تبریزی که تا چندی قبل سریال «سرزمین مادری» را روی آنتن تلویزیون داشت، این روزها هم سریال جدیدی با عنوان «بی عاطفه» را در دست تولید دارد.

این سریال توسط امیرعباس پیام نگارش شده و تهیه‌کنندگی آن را محمدصادق میرکریمی برعهده دارد. رضا کیانیان، مریلا زارعی، بهاره افشاری، بهاره کیان افشار و حامد بهداد از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال به ایفای نقش می‌پردازند.

مجموعه «ابله» به کارگردانی کمال تبریزی اولین تجربه این کارگردان سینما و تلویزیون در شبکه نمایش خانگی محسوب می‌شود؛ سریالی که در آن مجموعه بازیگرانی چون مهران احمدی، هانیه توسلی، احمد مهرانفر، بهنام تشکر، شبنم مقدمی، بهادر مالکی، محسن تنابنده، سیامک صفری، یکتا ناصر و مجید صالحی به ایفای نقش پرداختند با این حال با اقبال زیادی مواجه نشد.

«پوکر» رضا دادویی

سریال «پوکر» به کارگردانی رضا دادویی و تهیه‌کنندگی مجید مولایی در دست تولید است.

به گفته‌ی مجید مولایی سریال «پوکر» در مرحله‌ی پیش تولید است و هنوز کلید نخورده. پیش از این حضور شهاب حسینی، لاله مرزبان و میرسعید مولویان در این سریال قطعی شده بود. امین حیایی و نیکی کریمی نیز به گروه بازیگران سریال «پوکر» اضافه شده‌اند.

رضا دادویی کارگردانی «چشم سوم»، «لونه شغال»، «تعبیر خواب»، «مواجهه» و نمایش «به مناسبت ورود اشکان» ... را برعهده داشته است.

آیدا پناهنده و سریال «در انتهای شب»

سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده و بازی پارسا پیروزفر، هدی زین‌العابدین به‌زودی از شبکه نمایش خانگی پخش شود. سریال ۹ قسمتی «در انتهای شب» اولین حضور آیدا پناهنده در شبکه نمایش خانگی است.

آیدا پناهنده و ارسلان امیری نویسندگان فیلمنامه و محمد یمینی تهیه‌کننده «در انتهای شب» هستند.

ساخت این مینی‌سریال ۹ قسمتی به پایان رسیده اما هنوز خبری از انتشار آن نیست.

آیدا پناهنده پیش از این فیلم‌های «ناهید»، «اسرافیل»، «تی تی» و... را کارگردانی کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی