Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@02:07:17 GMT

مطهری: اگر سریال زندگی‌ام را بسازید، تکذیب می‌کنم!

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۳۹۹۰

صراط: عزت‌الله مطهری (عزت شاهی) مبارز انقلابی گفت: با ساخت سریال زندگی‌ام مخالفت کردم، چون با خاطراتم از دوران مبارزات انقلاب منافات داشت و مملو از مسائل عشقی بود؛ بنابراین به مدیر شبکه گفتم اگر این سریال را بسازید، آن را تکذیب می‌کنم!   به گزارش فارس نشان گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (دوشنبه 17 اردیبهشت) در بنیاد فرهنگی روایت فتح رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی کتاب‌ها قهرمان‌سازی‌های الکی می‌کنند

در این مراسم عزت‌الله مطهری (عزت شاهی) مبارز انقلابی در سخنانی اظهار داشت: سن و سالی از صاحبان انقلاب گذشته است و به قول معروف به خاطره‌ها پیوسته‌اند، این جوانان هستند که باید راه گذشته را ادامه دهند و ادامه انقلاب در گروی روشنگری برای نسل‌های سوم و چهارم انقلاب است.

وی افزود: خوشبختانه یا متأسفانه با امکانات امروز مانند اینترنت و شبکه‌های مجازی، اگر کسانی نباشند که مباحث را با دروغ و فریب کمتری مطرح کنند، این مسائل برای نسل جوان ایجاد اشکال می‌کند.

مطهری خطاب به اصحاب رسانه و قلم گفت: سعی کنید واقعیت‌ها را جلوه دهید ولو اینکه به مذاق عده‌ای خوش نیاید. بهترین راه این است که با مردم صادقانه برخورد کنیم، نه مانند برخی سریال‌های تلویزیونی که صرفاً جنبه سرگرمی دارند و خالی از تاریخ‌نگاری هستند.

وی تأکید کرد: تلویزیون قصد داشت از کتاب خاطرات من سریالی ۲۶ قسمتی بسازد، من هیچ خواسته معنوی و مادی از آن‌ها نخواستم، فقط تأکید کردم باید واقعیت‌ها بیان شود، مثلاً راضی نبودم خانم‌ها در مسیر مبارزات مسلحانه قرار بگیرند و ضمن اینکه سریال باید پیام و محتوا داشته باشد، نه مانند برخی سریال‌ها که ساواک را احمق و کارهایش را خنده‌دار جلوه می‌دهد. خواسته دیگری هم داشتم که فیلمنامه را بخوانم و از منظر هنری آقای مرتضی سرهنگی آن را تأیید کنند.

راوی کتاب «خاطرات عزت شاهی» ادامه داد: خلاصه اینکه هفت ـ. هشت قسمت فیلمنامه را خواندم و دیدم تنها چیزی که در آن مطرح نیست، مسائل انقلاب است. در این فیلمنامه نوشته بودند که من با خانمی در پارک و خانه تیمی و ... قرار دارم و درگیر ماجرا‌های عاشقانه می‌شوم. به همین دلیل اعتراض کردم، گفتم این خاطرات من نیست، گفتند این ذهنیات شماست! گفتم در ذهنیات من این مزخرفات مطرح نیست! نهایتاً مدیر شبکه گفت: ما اصلاً دوست داریم هر طور می‌خواهیم سریال را بسازیم! من هم گفتم هنوز زنده هستم و اگر بسازید، آن را تکذیب می‌کنم!

مطهری با انتقاد از برخی مجموعه‌های تلویزیونی گفت: سریال‌هایی که ساخته می‌شود خیلی کارساز نیست، چون طوری می‌سازند که خیلی تاریخی نیست و اثرگذاری‌اش کم می‌شود، درباره کتاب‌ها هم برخی از آن‌ها دارای قهرمان سازی‌های الکی و بت‌سازی‌های آبکی است. مسئولان سعی می‌کنند کمتر حرف بزنند، راست‌تر حرف بزنند و زودتر هم تصمیم بگیرند.

 مسئولان کمتر دروغ بگویند

مهدی طالقانی فرزند آیت‌الله طالقانی هم در این مراسم گفت: به قول آقای عزت‌شاهی مسئولان باید به خودشان بیایند و کمتر دروغ بگویند، متأسفانه دین‌گریزی در جوانان زیاد شده و دلیل آن هم عملکرد بد برخی مسئولان است.

وی ادامه داد: آدم‌های ناکارآمدی داریم و آن آدم‌ها اصرار دارند به هر قیمتی در منصب خود بمانند.

در ادامه این مراسم، نشان گرامیداشت چهلمین سال انقلاب اسلامی که توسط مسعود نجابتی طراحی شده است، رونمایی شد. این نشان با الهام از فرمایشی از مقام رهبری و عبارت «خورشید انقلاب» طراحی شده و دارای ۴۰ پرّه به عنوان نمادی از چهل سالگی انقلاب است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطرات شنیدنی رهبر انقلاب از استادِ شهید مرتضی مطهری
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌خ»
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • خواننده خانم قبل از انقلاب، سریال پایتخت را توقیف کرد!