Web Analytics Made Easy - Statcounter

تکدی گری داستانی دنباله دار است که تمامی ندارد، جولان تکدی گری در شهرستان زلزله زده به اوج خود رسیده، متکدیانی بومی و غیر بومی که با حضور در مراکز پر رفت و آمد گدایی می کنند و بازار متکدیان هر روز گرم تر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز حضور متکدیان متجاهر در شهرستان سرپل ذهاب داستان دنباله داری است که تمامی ندارد، بر مردم رنج کشیده و زلزله زده شهرستان سوال برانگیزشده است که چرا مسئولین با توجه به شرایط حاکم بر وضعیت زندگی مردم ، فکرچاره ای اساسی برای جمع آوری و ناامن کردن محیط برای حضور این قبیل افراد درسطح شهر نمی کنند ؟

متأسفانه پس ازوقوع زلزله آبان ماه سال گذشته در سرپل ذهاب علاوه بر وجود متکدیان بومی ، حضور متکدیان بصورت سازمان یافته از شهرهای دیگرچشمگیر شده و باعث ترسیم سیمایی ناپسند از جهت معضل اجتماعی در نزد مردم عزتمند شهرستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ار این رو افزایش متکدیان درهسته مرکزی شهر موجب شده تا برخی شهروندان نیز انتقادهایی داشته باشند.

 

بیشتر این قبیل افراد غیربومی بوده و از شهرهای دیگر به شهرستان سرپل ذهاب مهاجرت کرده اند  که برای فرار از قانون در نقاط مختلف شهر ظاهر می شوند و به نظر می رسد به موجب کمکهای نقدی که به قصد مردم زلزله زده صورت می گیرد سبب شده تا همچنان این شهرستان جولانگاه چنین افرادی باشد.

به همین منظور خبرنگار ما به سراغ جمعی از مسئولین مربوطه شهرستان سرپل ذهاب رفته و علت حضور مستمر متکدیان متجاهر در سطح شهر را نیز جویا شد و اقدامات در دستور کار را نیز مورد بحث قرار داد:

 

جمع آوری متکدیان درحوزه فعالیت نیروی انتظامی نیست

فرمانده نیروی انتظامی سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به اینکه حضور متکدیان درسطح شهر آثار مخربی را در پی دارد تمام سعی ما بر این است که بتوانیم شهر را از وجود چنین افرادی پاک نماییم.

وی افزود: جمع آوری متکدیان درحوزه فعالیت نیروی انتظامی نیست و در گام اول اداره بهزیستی نسبت به جمع آوری این قبیل افراد باید اقدام کند که درصورت لزوم و نیاز به حضورمأموران انتظامی آمادگی خود را جهت همکاری با ارگانهای مسئول جمع آوری متکدیان اعلام می نماییم.

 

وظیفه سازمان بهزیستی تنها زمانی پررنگ خواهد شد که متکدیان توسط دستگاه قضایی به این ارگان ارجاع داده شوند

رئیس اداره بهزیستی سرپل ذهاب نیز در گفتگو با ما اظهار داشت: طی جلسات و ابلاغیه های متعدد ازسوی سازمان کل، سازمان بهزیستی تنها زمانی می تواند وارد عمل شود که شرایط متکدیان برای پذیرش مشخص شود.

بهمن بوچانی تصریح کرد: تنها زمانیکه از طریق مکاتبات مقامات قضایی متکدیان نیاز به نگهداری در یکی از مراکز بهزیستی را دارا باشند، می توانیم آنها را ساماندهی و نگهداری کنیم.

وی همچنین با بیان اینکه تکدی گری درقانون جرم محسوب می شود، اذعان کرد: سازمان بهزیستی جهت برطرف و پاک کردن شهرستان از این معضل آمادگی خود را جهت همکاری با ارگان های مربوطه اعلام می دارد اما نباید نادیده گرفت که وظیفه سازمان بهزیستی تنها زمانی پررنگ خواهد شد که متکدیان توسط دستگاه قضایی به این ارگان ارجاع داده شوند.

 

سازمان بهزیستی نسبت به ساماندهی متکدیان خیابانی چاره اندیشی اساسی کند/ متکدیان بعد از گذشت مدت کوتاهی برمیگردند

شهردار سرپل ذهاب در ادامه با ما گفت: جمع آوری متکدیان متجاهر در سطح شهرستان در گام اول برعهده ستاد اجرائیات شهرداری و نیروی انتظامی است که در این راستا مامورین اجرائیات نهایت همکاری خود را به عمل می آورد و در محل حضور پیداکرده و نسبت به جمع آوری تکدی گران اقدام می کند.

صابرحیدری عنوان کرد: اهمیت این موضوع این است که پس از جمع آوری، سازمان بهزیستی نسبت به ساماندهی این قبیل از افراد چاره اندیشی اساسی کرده، چه بسا این افراد بعد ازمدتی کوتاه مجدد به شهرستان برگشته و این ناهنجاری نیز ادامه دارد.

با توجه به شرایط روحی نامناسب و اسکان مردم زلزله زده سرپل ذهاب در چادر و کانکس ، باشد که مسئولین شهرستان سرپل ذهاب دست به دست هم دهند و بطورمنسجم این پدیده ناهنجار اجتماعی را برای همیشه در سطح شهرستان ریشه کن نمایند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟