Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ابراهیم خوش‌گفتار با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: بورس انرژی تنها بورسی است که انحصاری است و خریداران برق در این بورس شرکت‌های تقریباً دولتی توزیع هستند. 

وی با اشاره به اینکه هیأت تنظیم بازار برق که ریاست آن برعهده معاون وزیر نیرو است، نرخ فروش برق در بورس انرژی را تعیین می‌کند، گفت: صادرات برق به صورت انحصاری دراختیار وزارت نیرو است و در حالی که به پاکستان، عراق و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود، به دلایل مختلفی مثل ندادن پول برق صادرات برق به ترکیه نیز متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته وی، در حال حاضر ترکیه ۲۰۰ میلیون یورو به ایران و به یک شرکت ایرانی از بابت خرید برق بدهکار است.  

وی به ابلاغیه صادرات برق توسط بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در حالی که ابلاغیه هموار کردن صادرات برق توسط نیروگاه‌های خصوصی وجود دارد، اما به دلایل مختلفی از سوی وزارت نیرو جلوگیری و خودداری می‌شود. 

وی ادامه داد: در حالی که ۵۶ درصد برق تولیدی کشور توسط نیروگاه‌های خصوصی صورت می‌گیرد، وضعیت مطالبات باعث شده تا بانک‌ها از حق خود نگذرند و ادامه این وضعیت باعث شده تا ۳ نفر از اعضای شرکت تولید برق ممنوع‌الخروج شوند. 

وی با بیان اینکه علی‌رغم تمام واگذاری‌ها به بخش خصوصی تولید ۵۶ درصد برق توسط نیروگاه‌های خصوصی حجم اداره وزارت نیرو به هیچ عنوان کاهش نیافته است ادامه داد: از سال ۹۳ تاکنون قیمت برق از تولیدکنندگان ارزان‌تر هم شده است به طوری که از ابتدای دولت یازدهم قیمت برق ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده است، اما از تولیدکنندگان برق ۵۰ درصد ارزان‌تر خریداری می‌شود. 

همچنین محمد علی وحدتی رئیس هیات مدیره شرکت‌های تولیدکننده برق با تاکید بر ضرورت اصلاح قیمت برق و اینکه افزایش هفت درصدی قیمت برق به هیچ وجه نمی تواند مشکلات این صنعت را حل کند، گفت: قیمت برق در همه کشورهای همسایه بالاتر از پنج سنت است اما زمانی که ما می خواهیم قیمت برق را به یک سنت برسانیم، همه اعتراض می کنند.

وی ادامه داد: تعرفه های خرید برق از نیروگاه های خصوصی در چهار سال اخیر نه تنها افزایش پیدا نکرده بلکه از هر کیلووات ساعت 444 ریال به 406 ریال کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۴۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند

در جریان معاملات امروز فرابورس، روند واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به سرانجام رسید و بدین ترتیب پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه ۸۵ درصد سهام استقلال و شش بانک خصوصی ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کردند.

به گزارش ایسنا، به دنبال تایید صلاحیت متقاضیان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در روز یکم اردیبهشت، از صبح امروز در فرابورس ایران مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه برگزار و در نهایت به صورت رسمی این مقدار از سهام این دو باشگاه به متقاضیان واگذار شد.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کرد.

طبق برنامه مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام خواهد شد. همچنین قبلا ۱۰ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به هواداران آن‌ها فروخته شده بود.

امروز مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نشست خبری در پاسخ به سوال ایسنا گفت: شرکت‌هایی که قرار است دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند، اما ممکن است به اصطلاح شبه دولتی تلقی شوند. با این حال مدیریت این دو باشگاه به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری آن‌ها نیز کلا متفاوت می‌شود.

وی درباره روند واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد که در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. مدت‌ها بود که ملاحظاتی از باب مناسبات بین‌المللی داشتند که قرار بر واگذاری این دو باشگاه بود. حیطه اصلی آن هم سازمان خصوصی‌سازی بوده و واگذاری قطعی است و به نهاد‌های دولتی هم واگذار نخواهد شد. ممکن است کسانی که می‌خرند شبه دولتی باشند. البته شبه دولتی یک تعریف و اصطلاحی است که در تصور عمومی ایجاد شده است؛ لذا شرکت‌هایی که قرار است پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند و اثر مدیریتی آن‌ها به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

دیگر خبرها

  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • انتصاب عضو جدید هیأت مدیره شرکت ملی پست
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد
  • توضیحات بانک شهر درباره خرید سهام پرسپولیس
  • معاملات ۳۰۷ میلیارد ریالی ۲۱ شرکت توزیع در نخستین روز بازگشایی
  • درخواست بورس از خریداران استقلال و پرسپولیس | بانک های خریدار ملزم به ارائه توضیح و برنامه‌ شدند
  • بورس از خریداران استقلال و پرسپولیس توضیح و برنامه خواست
  • برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صبا فولاد خلیج فارس