Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون مديرعامل شرکت ملي نفت ايران در امور توسعه و مهندسي از امضاي هفت قرارداد نفتي جديد با شرکت هاي داخلي و خارجي تا 6 ماه آينده براي توسعه ميدان هاي نفت و گاز خبر داد و گفت: در حال نهايي کردن مذاکراتيم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «غلامرضا منوچهري» امروز (دوشنبه) در نشست خبري بيست و سومين نمايشگاه بين المللي صنعت نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي افزود: 10 قرارداد نيز تا پايان امسال به امضا مي رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يادآوري کرد: 50 فرصت سرمايه گذاري در حوزه اکتشاف و توليد نيز پيش از اين معرفي شده اند که تعداد زيادي از اين ميادين منتظر ورود به قرارداد توسعه اي اند.
معاون مديرعامل شرکت ملي نفت ايران در امور توسعه و مهندسي گفت: اکنون 20 قرارداد همکاري براي پوشش حداکثري 50 فرصت سرمايه گذاري در دست بررسي است.
به گفته منوچهري، تاکنون سه قرارداد توسعه ميادين مشترک را در قالب قراردادهاي جديد نفتي امضا شده که اميد است تا پايان امسال تعداد بيشتري از ميادين نفتي و گازي در قالب قراردادهاي جديد، وارد فاز اجرايي شود.
وي ابراز اميدواري کرد با معرفي 14 بلوک اکتشافي توسعه اي جديد، فرصت هاي بيشتري براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي فراهم شود.
** مناقصه ساخت خط لوله انتقال نفت منطقه جاسک
معاون مديرعامل شرکت ملي نفت ايران در امور توسعه و مهندسي درباره توسعه ميدان گازي فرزاد «بي» نيز گفت: قرارداد توسعه اين ميدان گازي در ماه هاي آتي با شرکت هاي هندي امضا مي شود.
«مخازن ذخيره سازي 10 ميليون بشکه اي منطقه جاسک ساخته مي شود که مناقصه مربوط به ساخت خط لوله انتقال نفت نيز در حال نهايي شدن است».
منوچهري يادآوري کرد: طرح صادرات گاز به عمان نيز در حال پيگيري است و در حال مذاکره با شرکت هاي خارجي براي جذب سرمايه گذاري در خط لوله انتقال گاز هستيم.
** بررسي مناقصات توتال در فاز 11 پارس جنوبي
معاون مديرعامل شرکت ملي نفت ايران در امور توسعه و مهندسي درباره فعاليت توتال فرانسه در فاز 11 پارس جنوبي گفت: توتال، مناقصات لازم را انجام و نتايج را به شرکت ملي نفت ارايه کرده است و در مرحله تاييد مناقصات هستيم.
وي افزود: براي توسعه ميدان هاي غرب کارون با کشورهاي ايراني و چيني همکاري مي کنيم.
** استقبال از سرمايه گذاري 200 ميليارد دلاري خارجي ها
منوچهري تصريح کرد: با توجه به نياز اين صنعت به 200 ميليارد دلار سرمايه خارجي، از حضور شرکت هاي غربي در اين بخش استقبال مي کنيم.
به گزارش ايرنا، در پي آغاز اجراي برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) از دي ماه 1394 بسياري از ارتباط ها با شرکت هاي خارجي از سر گرفته شد.
وي درباره توسعه پارس جنوبي نيز گفت: با به مدار آمدن فازهاي جديد پارس جنوبي، حدود 200 هزار بشکه ميعانات گازي به ميزان توليد افزوده مي شود.
معاون مديرعامل شرکت ملي نفت ايران در امور توسعه و مهندسي با بيان اينکه قرار است فازهاي 13، 14، 22 تا 24 وارد مدار شود، گفت: با راه اندازي يک واحد فاز 14 حدود 500 ميليون فوت مکعب گاز به ميزان توليد اضافه شده است.
به گزارش ايرنا، بيست‌ و سومين نمايشگاه بين‎المللي صنعت نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي با حضور 1053 شرکت ايراني و 600 شرکت خارجي از 37 کشور ديگر از ديروز (يکشنبه) گشايش يافت.
نمايندگان جمهوري آذربايجان، اتريش، اسپانيا، آلمان ، امارات، انگليس، ايتاليا، بلژيک، ترکيه، جمهوري چک، چين، روسيه، ژاپن، سوئد، سوئيس، فرانسه، کرواسي، کره جنوبي، لهستان، هلند، هند، فنلاند، هنگ کنگ، بحرين، قزاقستان، موناکو، کانادا، ليختن اشتاين، عمان، دانمارک، تايوان، آمريکا، نروژ، استراليا، برزيل، مالزي و سنگاپور در اين نمايشگاه شرکت کرده اند.
چين، آلمان، فرانسه، ايتاليا، اسپانيا، انگليس، روسيه، ژاپن، کره‌جنوبي، اتريش و هلند پاويون اختصاصي دارند.
اين نمايشگاه از نظر وسعت و تعداد شرکت‌کنندگان نخستين در خاورميانه و پنجمين در دنيا به شمار مي‎رود که 90 درصد شرکت‌کنندگان در آن نيز فعالان بخش خصوصي يا نيمه‌خصوصي اند.
مهم‌ترين هدف برگزاري اين نمايشگاه، تلاش براي جذب سرمايه‌ و انتقال فناوري و معرفي شرکت‌هاي اکتشاف و توليد ايراني است.
بيست و سومين نمايشگاه بين‎المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي، تا نوزدهم ارديبهشت ماه از ساعت 10 تا 18 در محل دائمي نمايشگاه‎هاي بين‎المللي تهران برگزار برپاست.
اقتصام*2022*1070*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ گفت: یکی از ابتکارات وزارت کشور طی امسال برگزاری نمایشگاه معرفی زنجیره ارزش است که همه استان‌ها بتوانند ظرفیت هایشان را در معرض دید عموم قرار دهند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های صنعتی کشور و در بسیاری از موارد دارای رتبه اول است.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی با هشت میلیارد تن بیشترین ذخیره معدنی کشور را دارد.

رحمتی افزود: یکی از زنجیره‌های ارزش راهبردی برای آذربایجان شرقی زنجیره ارزش صنایع معدنی است که در تولید کنسانتره و مس کاتدی در حال انجام طرح‌های عملیاتی هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به صنعت فرش اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ زنجیره کامل تولید فرش و صنایع دستی استان را به نمایش گذاشته ایم و در کنار آن زنجیره صنعت چرم، کیف و کفش نیز ارائه شده است.

رحمتی ادامه داد: در آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در صنایع غذایی به ویژه شیرینی و شکلات وجود دارد و صادرات این محصولات نشان دهنده جایگاه این زنجیره ارزش است و اتفاق خوبی در این نمایشگاه برای شناسایی سرمایه گذاران در طول این زنجیره ارزش افتاده است.

وی به توانمندی‌های بالای استان در حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: آذربایجان شرقی در کنار صنایع ظرفیت‌های گردشگری چشمگیری هم دارد.

وی تشریح کرد: آذربایجان شرقی ظرفیت‌های بالایی در گردشگری تاریخی و طبیعی دارد که می‌تواند برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی دارای جذابیت باشد و این ظرفیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه گذاران عرضه شده است.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است و در این راستا تفاهنامه‌ای در حضور وزیر محترم کشور مابین استان آذربایجان شرقی و کشور سوریه در سه محور اساسی به امضا رسید.

رحمتی گفت: آذربایجان شرقی در حوزه تولید لوازم یدکی و قطعات خودرو دارای افتخارات ملی و بین المللی است و بر اساس تفاهمنامه امضا شده با سوریه مقرر شد توجه ویژه‌ای به این موضوع شود تا بتوانیم سرمایه گذاری‌های مشترکی در این عرصه داشته باشیم.

وی ادامه داد: صنایع غذایی و صادرات آن از آذربایجان شرقی به کشور سوریه از دیگر محور‌های مهم این تفاهم نامه بود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی فرصت استثنایی برای معرفی ظرفیت‌های کشور برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی علاقمند به سرمایه گذاری در کشورمان فراهم می‌کند تا بتوانند با این استعداد‌ها آشنا شوند.

رحمتی بیان کرد: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی‌های دولت به ویژه وزارت کشور و استانداران شاهد رشد و تحول در همه استان‌ها باشیم.

رحمتی تاکید کرد: مهمترین وجه تمایز نمایشگاه اکسپو با سایر نمایشگاه ها تمرکز بر زنجیره‌های ارزش است که می‌تواند بهره وری را در صنایع ما بالا ببرد.

در سومین روز از نمایشگاه ایران اکسپو تفاهمنامه همکاری اقتصادی و تجاری در سه محور مهم مابین آذربایجان شرقی و سوریه با حضور وزیر کشور و استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

همچنین مراسم افتتاح واحد تولیدی انواع کفش ورزشی با سرمایه گذاری ۵ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۵۰۰ یورویی برگزار شد.

 قرارداد همکاری با سرمایه گذار کشور ترکیه برای تولید جک تریلی دیگر تفاهم نامه‌ای بود که با حضور استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

دیگر خبرها

  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله