Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@07:47:10 GMT

تکلیف جدید ساختمانی در بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۷۶۰۱

تکلیف جدید ساختمانی در بانک مسکن

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از بانک مسکن -هیبنا؛ محمد رضا امینی در مراسم رونمایی از طرح های برتر معماری برای اجرای پروژه بازآفرینی شهری تبریز که قرار است از طرف گروه سرمایه گذاری مسکن اجرا شود، گفت: ورود به پروژه‌های بافت های نوسازی بافت‌های ناکارآمدی شهری سابقه چندین ساله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی تعداد پروژه های مصوب و اجرا شده توسط گروه سرمایه گذاری مسکن را 1400 واحد با زیربنای 150 هزار مترمربع اعلام کرد و گفت: در این راستا مشارکت در بافت فرسوده سیروس انجام شد که تا کنون تجهیز کارگاه آن انجام شده است، همچنین روی زمین 5.4 هکتاری تبریز اقدامات اولیه انجام شده و عرصه پروژه از شهرداری طی یک فرآیندی خریداری شد.
 
مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن با یادآوری این که در اردبیل یک زمین 4200 متری با ظرفیت 100 واحد خریداری شده که در مرحله طراحی قرار دارد، گفت: در اصفهان با مشارکت مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن برای زمینی در منطقه همت آباد اصفهان وارد مذاکره شده‌ایم تا پروانه این زمین را دریافت کنیم.
 
امینی با بیان اینکه برای ورود به حوزه نوسازی بافت فرسوده استان بوشهر در مراحل نامه‌نگاری و مذاکرات هستیم، افزود: همچنین تفاهم نامه‌ای را با شهرداری شیراز امضا کرده‌ایم که برای ساخت و ساز در یکی از مناطق پیشنهاداتی ارائه شده است. در کرمانشاه نیز پروژه 11800 متر مربعی با ظرفیت 72 واحد مسکونی تا 4 ماه آینده بهره برداری می شود.
 
وی از برنامه‌ریزی برای حضور گسترده‌تر و موثر در بافت‌های فرسوده توسط گروه سرمایه‌گداری مسکن خبر داد و گفت:‌ از وزیر راه و شهرسازی درخواست می کنیم در جهت تجمیع حمایت‌های مردمی و دولتی و این‌که از تجربه این طرح در سایر پروژه‌ها استفاده کنیم، ما را حمایت کنند.
 
 
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن تاکید کرد: با توجه به سیاست های جدید دولت در حوزه ورود به نوسازی مناطق بافت فرسوده و همچنین تاکیدات مدیریت بانک مسکن در اجرای این سیاست ها، بازآفرینی شهری به عنوان یک دستور کار ویژه برای گروه سرمایه گذاری تعریف شده است.
 
وی با بیان اینکه گروه سرمایه گذاری مسکن تلاش کرد تا ورود به پروژه‌های بازآفرینی شهری را به عنوان کارکرد وظیفه ای برای خود تعریف کند افزود: در کنار آن موضوع توجیه اقتصادی پروژه ها قطعا مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد اما آنچه که مهم است گروه سرمایه گذاری نگاه اقتصادی به اجرای این پروژه ها ندارد.
 
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن ادامه داد: در راستای همین سیاست‌ها، گروه سرمایه گذاری مسکن به تمام شرکت‌های وابسته خود در سراسر کشور تکلیف کرده که تا پایان شهریور 97 حداقل یک پروژه برای نوسازی بافت های ناکارآمد شهری برای خود تعریف کنند که در قالب مشارکت بخش خصوصی، مالکان بافت‌های فرسوده یا مذاکره با شهرداری‌ها خواهد بود.
 
امینی اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری در شهرهای اردبیل، اصفهان، مشهد، بوشهر، رشت و کرمانشاه را از دیگر پروژه های این گروه سرمایه گذاری اعلام کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۷۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد