Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-24@15:34:47 GMT

سردار باقری: خوزستان موضوع خاص امنیتی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۷۸۳۰

خرداد:رییس ستاد کل نیروهای مسلح با امام جمعه اهواز و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان دیدار کرد.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، سردار سرلشکر محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح در این دیدار گفت: خوزستان استانی مهم و حیاتی که مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری است و ما باید دین بزرگی به این استان ادا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امروز شاهدیم که در خوزستان امنیت پایدار مستقر و الحمدالله در استان خوزستان موضوع خاص امنیتی وجود ندارد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه فعالیت ستاد کل نیروهای مسلح در چارچوب سیاست‌‌های اقتصاد مقاومتی از پارسال آغاز شده است، اظهار داشت: یکی از برنامه‌ها در دوران خدمت سربازی علاوه بر آموزش نظامی، حرفه‌‌آموزی به سربازان است که در این راستا پارسال بیش از یکصد هزار نفر از سربازان گواهی معتبر کارآموزی از سازمان فنی و حرفه‌ای در یافت کردند. 
باقری ادامه داد: از جمله برنامه‌های سفر به خوزستان بازدید از یگان‌های مستقر در استان و دیدار با فرماندهان و رزمندگان و همچنین بررسی مسایل مربوط به نیروهای نظامی مختلف، راهیان نور و مراودات بین دستگاه‌های نظامی و امنیتی استان است. 
نماینده ولی فقیه در خوزستان در این دیدار تصریح کرد: اقداماتی از جمله حرفه‌‌‌آموزی به جوانان برای ایجاد اشتغال می‌تواند در راستای ایجاد فرصت های شغلی بسیار مفید باشد.
حجت‌الاسلام سید محمدعلی موسوی جزایری افزود: جوانان فارغ‌التحصیل اکثر به صورت تئوری آموزش دیده‌‌‌اند و با صرف هزینه‌ای که کرده‌‌‌اند دنبال کار دولتی هستند در حالی که پس از پایان تحصیلات با مشکل بیکاری روبرو می‌‌‌‌شوند که اقداماتی از جمله حرفه‌‌آموزی می‌تواند موجب افزایش اشتغال در کشور شود. برچسب ها: سردار باقری ، خوزستان ، امام جمعه اهواز

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نمایندگان در صحن علنی مجلس، کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع را تصویب رساندند. در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) نیز جزئیات این طرح که شامل ۷ ماده بوده است، مورد بررسی قرار گرفت.

برخورداری سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان

آنگونه که مهر روایت کرده، نمایندگان مجلس، در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برترساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898193

دیگر خبرها

  • حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • وضعیت منطقه قبل و بعد از حمله ایران به اسرائیل تغییر کرده است | همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • سرلشکر باقری: عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی درسطح منطقه و جهان داشت/ همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • سرلشکر باقری: همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • رئیس ستادکل نیروهای مسلح: همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقاً بررسی می‌کنیم
  • نیروهای مسلح سناریوها رادرسطح عملیاتی موردبررسی دقیق قرار می‌دهند
  • بررسی دقیق احتمالات و سناریوها در سطح عملیاتی
  • همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی