Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@18:35:55 GMT

خبر خوش سپاه درباره تولید بنزین

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۷۸۴۸

خبر خوش سپاه درباره تولید بنزین

سردار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران در نشستی خبری اظهار داشت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء امروزه توانمندی بالایی از حیث نیروی انسانی، ماشین‌آلات و فناوری‌های روز دارد و در 10 حوزه بزرگ کشور فعالیت می‌کند.

خبرگزاری تسنیم: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: با بهره‌برداری از فاز دوم ستاره خلیج فارس و رسیدن ظرفیت تولید بنزین در این پالایشگاه به ۲۲ میلیون لیتر در روز در تولید بنزین خودکفا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران در نشستی خبری اظهار داشت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء امروزه توانمندی بالایی از حیث نیروی انسانی، ماشین‌آلات و فناوری‌های روز دارد و در 10 حوزه بزرگ کشور فعالیت می‌کند.

سردار عبداللهی با بیان اینکه ما بر اساس اولویت‌بندی و نیاز کشور به پروژه‌ها ورود می‌کنیم گفت: هر ساله جلسات مختلفی با وزرای دولت گذاشته می‌شود که در این جلسات تلاش می‌شود بر اساس اولویت‌بندی و نیاز کشور تدابیری اندیشیده و همگرایی موثری با دولت داشته باشیم.

وی افزود: در سال‌های 95 و 96، عملکرد خوبی داشتیم، اما سال 97، سال ویژه‌ای است چرا که در سال جاری 40 ابرپروژه مهم را به ارزشی بالغ بر 118 هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسانیم که در این بین 10 پروژه بزرگ نفتی، 11 پروژه آب، 10 پروژه راه و راهسازی، 2 پروژه صنعت و معدن، 3 پروژه ساختمان و ابنیه، 3 پروژه اطلاعات و فناوری و ... هستند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، پالایشگاه ستاره خلیج فارس را یکی از مهمترین پروژه‌های زیرساختی کشور عنوان کرد و گفت: در سال گذشته اولین فاز این پالایشگاه به بهره‌برداری رسید و تا امروز بیش از 6 میلیارد لیتر تولید فرآورده در این پالایشگاه محقق شده که از این رقم حدود 3 میلیارد لیتر بنزین بوده است.

سردار عبداللهی افزود: خبر خوشی را برای مردم ایران داریم که و آن این است که فاز دوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس در روز‌های اخیر به بهره‌برداری رسیده و هم اکنون تولید بنزین این پالایشگاه به 22 میلیون لیتر رسیده است. به طوریکه روزانه 240 هزار بشکه از میعانات گازی در این پالایشگاه تبدیل به فرآورده می‌شود و در روز‌های آینده با حضور ریاست محترم جمهوری فاز دوم این پالایشگاه به بهره‌برداری رسمی می‌رسد.

وی تصریح کرد: همچنین در روز‌های آتی واحد تقطیر فاز سوم نیز به بهره برداری خواهد رسید و بهره‌برداری کامل از این پالایشگاه را با ظرفیت پالایش روزانه 360 هزار بشکه میعانات گازی تا پیش از پایان سال 97 خواهیم داشت.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ادامه داد: با بهره‌برداری از فاز دوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس به خودکفایی در تولید بنزین رسیده‌ایم که این خودکفایی با حمایت و استفاده از کالای ایرانی رقم خورده است چرا که بیش از 70 درصد از تجهیزات مورد استفاده در پالایشگاه خلیج فارس، تجهیزاتی است که ساخت ایران است.

سردار عبداللهی اذعان داشت: ایران با بهره‌برداری از پالایشگاه خلیج فارس به جمع کشور‌های صادرکننده بنزین می‌پیوندد که این مهم پیش از بهره‌برداری کامل از پالایشگاه نیز با برنامه‌ریزی دولت قابل تحقق است.

وی طرح سامانه جمع‌آوری آب‌های غرب کشور را بزرگترین پروژه آبی کشور عنوان کرد و گفت: در مجموع این طرح 155 کیلومتر تونل، 680 کیلومتر خط انتقال با قطر 2400 و 2600 میلیمتری دیده شده که عمده کار این طرح به اتمام رسیده و حتی درخصوص ساخت شبکه‌های سوم و چهارم که احداث آن‌ها برعهده جهاد کشاورزی بوده نیز اقدام کرده‌ایم و این شبکه‌ها تکمیل شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: بهره‌برداری از این پروژه درزمانی که کشور با تنش‌های آبی روبرو است می‌تواند هم در زمینه تامین مناسب آب شرب و هم در زمینه احیای کشاورزی و احداث کمربند سبزی در غرب کشور برای مبارزه با ریزگرد‌ها بسیار موثر باشد و دولت باید برای استفاده از این آب در صنایع پایین‌دستی و تکمیل ارزش افزوده فکر کند.

سردار عبداللهی از هم‌گرایی و پشتیبانی مناسب دولت و عنایت ویژه مقام معظم رهبری برای تامین مالی و تکمیل طرح سامانه جمع‌آوری آب‌های غرب کشور خبر داد و گفت: کار‌های پایین‌دستی در حد رفع نقص‌هایی باقی مانده که تا پایان سال این طرح به طور کلی به اتمام می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه شرکت صدرا یک شرکت ورشکسته بود گفت: این شرکت ورشکسته با مدیریت قرارگاه به جایی رسید که اکنون می‌تواند پروژه‌های بزرگی را در زمینه پروژه‌های نفتی و ساخت کشتی‌های بزرگ و ... انجام دهد که تاکنون علاوه بر فعالیت در زمینه ساخت 10 سکوی نفتی که یکی از آن‌ها در پایان سال 96 به آب‌اندازی شد و 9 سکوی دیگر بیش از 90 درصد پیشرفت دارند و تا 5 ماه آینده تمامی آن‌ها به آب‌اندازی می‌شوند، یک کشتی 113 هزار تنی ساخته و تحویل شده و کشتی دوم نیز تا پایان سال انجام می‌گیرد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: از مجموع 118 هزار میلیارد تومان ارزش پروژه‌هایی که تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند 100 هزار میلیارد تومان در صنعت نفت است که بخشی از آن سکو‌های پارس جنوبی و بخش دیگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس و همچنین پروژه‌هایی در زمینه احداث خط لوله گاز و ... است.

سردار عبداللهی با بیان اینکه آمادگی این قرارگاه به زمان جنگ تحمیلی باز می‌گردد گفت: از دوران دفاع مقدس تا امروز این قرارگاه در آمادگی کامل به سر می‌برد و می‌توانیم بگوییم در طول این سال‌ها ظرفیت‌های قرارداد از حیث کسب دانش و فناوری روز و همچنین در اختیار داشتن نیرو‌های انسانی متخصص چندین برابر شده به طوریکه در حال حاضر 205 هزار نفر به صورت مستقیم و یک میلیون نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی دارد و باید بگوییم 200 لشکر سازندگی در کشور داریم.

وی افزود: از مجموع 45 میلیارد متر مکعب سد‌های ساخته شده در کشور 25 میلیارد متر مکعب توسط قرارگاه ساخته شده است و در حوزه‌های راه، راه‌آهن، آب، صنعت و ... نیز به همین گونه حضوری فعال و پررنگ داشته‌ایم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه این قرارگاه خط هفتم مترو تهران را به طول 27 کیلومتر، به صورت EPC و به بهترین کیفیت انجام داد گفت: برای مسائلی که دامن‌گیر شهر‌های بزرگ مثل تهران است باید ابتدا و انتهای شهر را مهندسی کرد، نه تنها فقط میانه شهر را مورد توجه و اجرای پروژه‌ها قرار داد؛ در حال حاضر بزرگراه همت کلا زیر بار ترافیک است که باید فکر اساسی برای آن کرده و با ایجاد رینگ‌هایی ترافیک‌های آن را کاهش داد.

سردار عبداللهی افزود:‌قرارگاه در حال حاضر در حال احداث آزادراه کمربند جنوبی تهران به طول 166 کیلومتر است که این آزادراه در شرایط عادی 10 سال زمان می‌برد و شاید در شرایط اضطراری به 5 سال زمان برای تکمیل آن نیاز باشد، اما قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء این پروژه را در 3 سال به اتمام می‌رساند.

سردار عبداللهی افزود: مترو تهران همچنان نیاز به توسعه دارد و می‌توان مترو تهران را به شهر‌های اطراف وصل کرد، همچنین کمربند‌هایی باید در شمال شهر تهران پیش‌بینی شود که بار ترافیکی این شهر کاهش یابد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص میزان اثرگذاری تحریم‌ها در فعالیت‌های اجرایی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: ما نبایدتسلیم تحریم‌ها شویم بلکه باید برای ایستادگی در مقابل آن، تدبیر کنیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: وقتی در شرایط تحریمی، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان را توسط متخصصان داخلی می‌سازیم این خود مهمترین جواب به تحریم‌ها است و ما معتقدیم ظرفیت‌هایی در کشور داریم که می‌توانیم در زمینه‌های مختلف به خودکفایی برسیم. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003OoT

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا،جواد اوجی، امروز ( ۱۹ اردیبهشت) در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال بیش از ۱۷۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم با اتکا و پشتیبانی سازندگان و پیمانکاران صنعت نفت اتفاقات بزرگی رقم خورد، افزود: در این دولت معطل رفع تحریم‌ها نماندیم و پروژه‌های صنعت نفت را با ظرفیت‌های داخلی پیش بردیم.

وزیر نفت گفت: اولویت در وزارت نفت دولت سیزدهم، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای رشد تولید، افزایش ظرفیت و رونق تولید بوده است. در پایان سال ۱۴۰۲ توانستیم ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶.۵ میلیارد را به بهره برداری رسید و اجرای۵۰ پروژه به ارزش ۴۷.۵ میلیارد تومان نیز آغاز شد.

به گزارش آنا، اوجی بیان کرد: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت، ۵۴ میلیون متر مکعب به تولید گاز، بیش از ۲۲۰هزار بشکه به ظرفیت فرآورشی کشور و۱۰ میلیون تن افزایش تولید محصولات پتروشیمی افزوده شد.

وی ادامه داد: توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی که بیش از ۲۲ سال معطل مانده بود در دولت سیزدهم انجام شد که اکنون ۱۲ میلیون متر مکعب از این فاز میدان مشترک پارس جنوبی گاز تولید می‌شود و با تکمیل ان روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز تولید خواهد شد.

عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: در دولت قبل اعلام کرده بودند حاضرند پالایشگاه آبادان را رایگان واگذار کنند، اما با اقدامات انجا شده در دولت سیزدهم این پالایشگاه ۱۲ هزار میلیارد تومان سودآوری داشت و ساخت فاز سوم این پالایشگاه به‌زودی آغاز خواهد شد. این اقدامات نشان می‌دهد که نه تنها معطل قدرت‌های بزرگ نشدیم بلکه بر توان داخلی تکیه کردیم.

وزیر نفت با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم بیش از ۵ میلیارد دلار برای جمع‌آوری گاز‌های همراه قرارداد بستیم، تصریح کرد: اکنون ۱۱.۵ میلیون مترمکعب از این گاز‌ها جمع می‌شود و تا پایان سال به ۳۰ میلیون مترمکعب می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد
  • راه‌اند‌ازی ۶۵۰ نیروگاه خورشیدی در استان سمان در سال ۱۴۰۳
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته