Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه یزد با بیان اینکه خدمت به طلاب یکی از برنامه‌های همیشگی حاج شیخ بود گفت: در یک موضوع تمام طلبه های مدرسه سید می گفتند اگر حاج شیخ نبود ما همه مرده بودیم. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵ استانها یزد نظرات

آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در یزد در ارتباط با سیره و شخصیت آیت‌الله مرحوم حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی(یزدی) اظهار داشت: در نجف یک زمانی وبا آمده بود و طلبه‌ها گرفتار وبا بودند، بهداشت آن زمان هم نمی‌توانستند اینها را جمع کند، مدرسه‌ها و طلبه ‌ها هم گرفتار این بیماری بودند و هیچ کسی نبوده که به اینها کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حاج شیخ در مدرسه سید درس و بحث را کنار می‌گذارد و آماده می‌شود برای اینکه از این طلبه‌های گرفتار مراقبت و پذیرایی کند.

ناصری یزدی خاطرنشان کرد: در زیر زمین، در سرداب، در اتاقهایشان همیشه حاج شیخ می‌رفته، لباس‌هایشان را می‌شسته، قضا می‌پخته برای آنها، دارو می‌گرفته و به خورد آنها می‌داده، آنقدر مراقبت از اینها می‌کرده است که همه این طلبه‌ها می‌گفتند اگر حاج شیخ نبود تمام ما مرده بودیم.

امام جمعه یزد ادامه داد: در عین حال با توجه به اینکه لباس اینها آلوده می‌شد و باید این لباس‌ها را عوض می‌کرده ولی هیچ کسی نبوده که لباس‌های آنها را بشوید، ایشان به طلبه‌ها می گفته که من کسی را سراغ دارم که نمی‌خواهد شما بشناسیدش، شما لباس‌هایتان را شب بگذارید جلوی اتاقتان و آن شخص می‌آید و لباس‌های شما را می‌برد می‌شوید و بر‌می‌گرداند.

ناصری یزدی گفت: بعد از اینکه طلبه‌ها این کار را می‌کند، حاج شیخ شب‌ها روی صورتش را می‌بندد، می‌آید و وقتی که اینها خواب هستند لباس‌ها را بر می‌دارد و می‌رود در بیرون شهر در نقطه‌ای به نام جدول می‌شوید، خشک می‌کند و همانجا هم عبادتش را می‌کند و بعد لباس‌ها را بر می‌گرداند و به آنها می‌دهد.

وی تصریح کرد: مدتی کار حاج شیخ همین بوده است، خب طلبه‌ها خوب می‌شوند و اوضاع عادی می‌شود و آنوقت حاج شیخ به سر کار و درس و بحثش بر می‌گردد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: ببینید یک انسان مجتهد عارف عالم اینچنینی، اینچنین از خود گذشته است که خودش را به خدا باخته و به این صورت برای بندگان خدا کار می‌کند و هیچ ابایی در این زمینه ندارد که من مجتهدی هستم، من استاد هستم، من مدرس هستم، نه اصلا این چنین چیزهایی نداشت و برای خدمت به بندگان خدا تا این حد کمر همت را بسته بود.

انتهای پیام/ ت

R41376/P1336/S6,76/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان وجود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به مهمانان؛ به روایتی از بازدیدهای میدانی از کتابخانه‌ شهرستان‌ها و بررسی مشکلات از نزدیک پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت‌های فرهنگی و نیروهای انسانی مستعدی در کردستان وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر است.

وی خواستار رسیدگی و توجه مسئولان کشوری به حوزه کتابخانه‌های کردستان شد و گفت: ساختمان کتابخانه، تجهیزات و نوع کتاب‌ها در سنندج نیاز به بازسازی و به‌روزرسانی دارد. توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی موجب توسعه فرهنگی جامعه خواهد شد.

زیباسازی و شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان‌ها تعداد اعضای کتابخانه‌ها کم است، تصریح کرد: فضاسازی، شاداب‌سازی و طراحی فضای داخلی کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد تا باعث ترغیب مراجعه‌کنندگان شود چراکه در بازید میدانی که از بیجار داشتم وضعیت کتابخانه این شهرستان چندان مناسب بود.

وی افزود: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌های عمومی می‌تواند در جلب توجه عمومی مردم به این مکان مقدس فرهنگی بسیار تأثیرگذار باشد

پورذهبی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان؛ هنرمندان، هنرپیشه، موسیقدانان و نویسندگان بسیار مستعد و در تراز دارد، عنوان کرد: حیف است که این همه ظرفیت و استعدادها به کار گرفته نشوند. خواستار توجه به این عزیزانمان هستیم.

اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های کردستان اختصاص یابد

وی وجود 330 هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست و اظهار کرد:  این دفتر آمادگی حمایت از ترویج مطالعه و کمک فکری را دارد. باید زمینه مطالعه ویژه اقشار مختلف در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تأکید کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کند تا بلکه زمینه دسترسی و عدالت فرهنگی بیش از پیش برقرار شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های استان اختصاص یابد، ابراز داشت: کتابخانه مریوان، سقز، سروآباد و بیجار نیازمند توجه بیشتر هستند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • توصیه نماینده ولی فقیه به فرماندار کاشان
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • ضرورت حفظ روابط دوستانه در بین فرهیختگان و دانشگاهیان
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف