Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-30@15:17:01 GMT

آسیب‌شناسی جرایم ارتکابی در حوزه بیمه سلامت در سراسر کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۸۸۰۶

به گزارش وانانیوز، 

محمد صادق دبیری با اشاره به اینکه دفتر حقوقی در راستای توسعه و ارتقاء امور حقوقی سازمان، برنامه‌های قابل توجه و مهمی را تدارک دیده که این برنامه‌ها در چارچوب برنامه عملیاتی مصوب سازمان در حال اجرا است، بیان کرد: اولین اقدام صورت گرفته که در حال تکمیل است، ایجاد و راه‌اندازی واحدهای متناظر استانی است که با انجام مصاحبه تخصصی، نسبت به جذب و بکارگیری نیروی متخصص حقوقی اقدام شده و تا حداکثر یک ماه دیگر تمام استان‌ها در این رابطه تعیین تکلیف می‌شوند و البته به موازات آن نیز نسبت به تقویت بدنه کارشناسی در ستاد هم اقداماتی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به راه‌اندازی و تاسیس شورای حقوقی سازمان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه اولین جلسه این شورا در فروردین ماه سال جاری برگزار شد. این جلسات در ماه یک مرتبه تشکیل می‌شود و با دستور کار مشخص و دبیرخانه فعال در اداره کل حقوقی، فعالیت خود را آغاز کرده است.

دبیری ادامه داد: امیدواریم این شورا بتواند در خصوص رفع ابهامات و مشکلات حقوقی سازمان کمک شایانی به حوزه بیمه سلامت کشور کند و با تدبیر و نقطه نظرات اعضای محترم شورا، زمینه‌های تولید محتوای ادبیات حقوقی بیمه سلامت نیز فراهم شود.

وی به روز کردن قوانین و مقررات را از موضوعات در دستور کار این دفتر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر مشغول بررسی قوانین و مقررات موجود، شناسایی قوانین مزاحم و همچنین شناسایی خلاء‌های قانونی هستیم که در نهایت منجر به اصلاح، تصویب و تکمیل قوانین مورد نیاز شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت ایران، مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: ازجمله برنامه‌های اساسی که این دفتر بر روی آن هدفگذاری کرده است، آسیب‌شناسی جرایم ارتکابی در حوزه بیمه سلامت در سطح کشور است که با بررسی میزان فراوانی موارد گزارش شده، جهت آسیب‌شناسی و بررسی دلایل ارتکاب جرایم مزبور به مراجع ذیربط داخل سازمان گزارش می‌شود تا بدین ترتیب بتوان در جهت پیشگیری از بروز این تخلفات و جرایم، تصمیمات و اقدامات شایسته‌ای از سوی سازمان اتخاذ و صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: برگزاری همایش‌ ملی حقوق بیمه سلامت از برنامه‌های مهم این دفتر است که در برنامه عملیاتی نیز به تفصیل پیش‌بینی شده است. در نظر داریم که از ظرفیت‌های علمی و تخصصی حقوقدانان برتر کشور و صاحب‌نظر در حوزه بیمه سلامت استفاده شود و پس از ارائه مقالات برتر در همایش مزبور، نسبت به چاپ و انتشار آن در قالب کتاب اقدام شود.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان بیمه سلامت ایران در پایان گفت: برنامه دیگری که این دفتر پیش رو دارد و حائز اهمیت است، موضوع پیگیری جدی املاک و ساختمان‌های فاقد سند مالکیت است که این عزم جدی وجود دارد تا از طرق مختلف قانونی، ثبتی و عندالزوم از طریق مراجع قضایی، این امر مهم تحقق یافته و کلیه املاک فاقد سند سازمان در سطح کشور دارای سند قطعی مالکیت شوند.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۸۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود