Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علميه قم گفت: حمايت نكردن از مفسدان سياسي و اقتصادي جهاد كبير است.

به گزارش خبرگزاري رسا، آيت الله عبدالله جوادي آملي در درس اخلاق هفتگي خود با تفسير سي امين جمله حكيمانه نهج البلاغه گفت: در اين جمله از امير مومنان(ع) در مورد ايمان سوال شده است و ايشان ايمان را «صبر، يقين، عدل و جهاد» توصيف كردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي با اشاره به معناي جهاد از ديدگاه امام علي(ع) اظهار داشت: حضرت علي (ع) جهاد را «امر به معروف و نهي از منكر، صدق و راستي در معركه نبرد و كينه و دشمني با فاسقان» توصيف كرده اند.

وي به امر به معروف و نهي از منكر اشاره كرد و آن را غير از تعليم، ارشاد و تنبيه دانست و عنوان داشت: شخصي كه عالماً، عامداً و بدون عذر گناه مي كند را بايد امر به معروف كرد، زيرا بر اساس آيات قرآن كريم بعضي از مومنان بر ديگر مومنان ولايت دارند؛ حال اگر امر به معروف شونده به آمر به معروف اعتنا نكرد دو گناه مرتكب شده است؛ يكي اين كه به تكليف خود عمل نكرده و ديگري آن كه به امر ولي خود بي توجهي كرده است.

آيت الله جوادي آملي در ادامه با بيان اين كه امر به معروف و نهي از منكر زير مجموعه ولايت است، ابراز كرد: اين ارزش ديني مراحلي دارد كه نخستين آن انزجار قلبي و دومين آن انزجار جوارحي است؛ بر اين اساس اگر زنان نسبت به فرد بي حجاب يا بدحجابي انزجار جوارحي نشان دهند، بي ترديد آن فرد پس از مشاهده اين كه عموم مردم از رفتار او انزجار دارند، بي ترديد تغيير رويه خواهد داد.

استاد برجسته درس خارج حوزه علميه قم در خاتمه با تاكيد بر اين كه حمايت نكردن از تبهكاران و رشوه گيران و مفسدان سياسي و اقتصادي يكي از شعبه هاي جهاد كبير است، عنوان كرد: اگر شخصي به همه مباني ايمان عمل كند، خداوند او را در هر كجا كه نياز به كمك داشت، ياري خواهد كرد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • تجلیل از ۷۰ سال خدمت علمی آیت الله جوادی آملی
  • تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان | ویدئو