Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@23:37:56 GMT

تماس 2 تاسواره "اینسایت" با زمین

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۲۰۳۸۳

ناسا تایید کرد که دو تاسواره همراه کاوشگر مریخ‌نورد "اینسایت" سلامت هستند و با پایگاه زمین ارتباط گرفته‌اند. آفتاب‌‌نیوز : ناسا تایید کرد دو تاسواره(CubeSat) یا ماهواره‌های مکعبی که کاوشگر مریخ‌نورد "اینسایت"(InSight) را در سفر تاریخی آن به سمت مریخ همراهی می‌کنند، سالم و روشن هستند.
آژانس فضایی آمریکا(ناسا) می‌گوید اولین سیگنال‌ها را از تاسواره موسوم به "MarCO" در تاریخ 5 مه و دومی را چند ساعت بعد دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این دو تاسواره به نام‌های "MarCO-A" و "MarCO-B" در روز شنبه توسط فضاپیمای "اینسایت" در ساعت 4:05 بامداد به وقت محلی از پایگاه نیروی هوایی واندنبرگ در کالیفرنیا به عنوان بخشی از برنامه اولین پرتاب یک ماموریت فضایی عمیق از ساحل غربی ایالات متحده آمریکا آغاز شد.
اگرچه این دو تاسواره که به اندازه یک کیف دستی هستند، "اینسایت" را در مسیر مریخ همراهی می‌کنند، اما قرار نیست همراه آن روی مریخ فرو بیایند. در عوض هدف آنها این است که تعیین کنند که آیا چنین ماهواره‌های کوچک و ساده‌ای می‌توانند در فاصله‌های بین سیاره‌ای کار کنند؟
ناسا می‌گوید سیگنال‌ها از تاسواره‌های "MarCO" به عدم اطمینان در مورد شرایط آنها پایان داد. چرا که آنها از اواسط ماه مارس، یعنی زمانی که روی موشک "اطلس V" بارگیری شدند، آزمایش نشده بودند.
ناسا نگران این بود که عدم آزمایش طولانی مدت آنها باعث شده باشد که باتری‌های آنها خالی شده باشد و ماهواره‌ها کارایی لازم را نداشته باشند. با این حال، سیگنال‌های دریافتی ثابت کردند که هر دو آنها سلامت هستند با موفقیت به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
"اندی کلش" مهندس ارشد ماموریت MarCO گفت: این سیگنال‌ها نشان می‌دهد که هر دو تاسواره سالم هستند.
هر دو فضاپیما می‌توانستند پنل‌های خورشیدی خود را قبل از تثبیت مسیر خود، با خورشید هماهنگ کنند و رادیوهای خود را فعال کنند.
ناسا می‌گوید که دو هفته دیگر، سیستم کنترل چک می‌شود، تا ارزیابی کند که این کاوشگرهای کوچک چگونه در معرض انواع مختلف دمای شدید و شرایط سخت و تابش شدید اشعه در فضای عمیق واکنش نشان می‌دهند.
علاوه بر این، این دو تاسواره، آنتن جدید تاشو و همچنین سیستم‌های کنترل مسیر و نیروی محرکه را آزمایش می‌کنند.
اگر همه چیز خوب پیش برود، MarCO-A و MarCO-B به عنوان ایستگاه آزمایشی برای کمک به نظارت بر فرودگر "اینسایت" که وارد جو مریخ می‌شود و در ماه نوامبر روی سطح سیاره سرخ می‌نشیند، عمل خواهند کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، "جوئل کراجوفسکی"، مدیر پروژه MarCO می‌گوید: ما نگران اما هیجان‌زده‌ایم. تلاش‌های بسیاری در طراحی و آزمایش این اجزای انجام شده بود تا آنها بتوانند در سفر به مریخ زنده بمانند و اطلاعات را در هنگام فرود "اینسایت" به زمین مخابره کنند.
وی افزود: اما هدف بزرگتر ما، کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تطبیق فناوری تاسواره برای مأموریت‌های فضای عمیق در آینده است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس آمریکایی‌ها با ناو ایرانی!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 6 علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران از تماس نیروی دریایی آمریکا با ناو شهید ناظری و مکالمه جالب آنها پرده برداشت. روایت تنگسیری را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • شبیه‌سازی ناسا از سقوط به سیاهچاله + ویدئو
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • کشف پاسخ جدیدی برای معمای دیرین یک سیاره جهنمی!
  • جزئیات تماس آمریکایی‌ها با ناو ایرانی!
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟