Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اينترنتي شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز، وزير امور خارجه انگليس گفت رئيس جمهور آمريکا مي تواند در صورت اصلاح توافق هسته اي ايران نامزد دريافت جايزه صلح نوبل شود.

بوريس جانسون در مصاحبه با اين شبکه گفت: در صورت اصلاح توافق هسته اي ايران و حل مشکل کره شمالي دونالد ترامپ مي تواند نامزد جايزه صلح نوبل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وقتي از بوريس جانسون پرسيده شد که آيا با ديدگاهي که مي گويد ترامپ مي تواند نامزد دريافت جايزه صلح نوبل شود موافق است يا خير گفت: اگر او بتواند موضوع کره شمالي را حل و توافق هسته اي ايران را اصلاح کند، به نظر من در اين زمينه چيزي کمتر از باراک اوباما ندارد که بدون انجام هيچ کاري، نامزدي دريافت جايزه صلح نوبل شد.

جانسون که با هدف متقاعد کردن ترامپ به حفظ برجام به آمريکا رفته است در اظهارات خود مدعي شد که اگر اين توافق کنار گذاشته شود ايران به دنبال ساخت بمب خواهد رفت. 

وي در اين باره گفت: اساس توافق کارآمد است و آمريکا و متحدان اين کشور بايد بر روي اصلاح بقيه (جنبه هاي) آن کار کنند.

وزير خارجه انگليس افزود: در اين زمينه که پس از انقضاي توافق هسته اي چه اتفاقي خواهد افتاد، حق با رئيس جمهور آمريکا است اما در صورت لغو اين توافق، در حال حاضر هيچ طرح جايگزيني وجود ندارد. 

جانسون در ادامه گفت: در حال حاضر توافقي وجود دارد که کارايي دارد. آژانس بين المللي انرژي اتمي 400 بار بازرسي به عمل آورده است. ما توانسته ايم دو سوم سانتريفيوژ ايران و 95 درصد اورانيوم غني شده آنها را کاهش دهيم. اين جنبه هاي (توافق ) کارايي دارد، بنابراين بايد اصل آن را حفظ کرد و بقيه را اصلاح نمود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه که پیش از این مکررا ادعا می کرد رقابت فراگیر بین احزاب و سلیقه های مختلف وجود دارد، نوشت: ۱۶۵ نامزد آنها تایید صلاحیت شدند که ۴۵ نفرشان در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند.اگر انتخابات مهندسی شده و غیررقابتی بود، چگونه ۱۶۵ نفر اصلاح‌طلب و اعتدالی تایید شدند؟

بار دیگر باید از امتداد داخلی دشمن و مدعیان اصلاحات پرسید؛ اگر انتخابات مهندسی شده و غیر رقابتی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده به مجلس راه یافتند؟

کیهان که از راه یافته های این جریان به مجلس، علیرغم ایجاد تنگناهای شدید، ناراضی به نظر می رسد، ادامه داد:
در حالی‌که بسیاری از رسانه‌های مدعی اصلاحات مدعی عدم امکان رقابت در انتخابات بودند، در گزارش‌های خود گفتند «نامزدهای میانه‌رو» رأی آورده‌اند. خبر آنلاین گزارشی با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات» منتشر کرد، سایت انتخاب نیز یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه‌رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد.

۲۳۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903290

دیگر خبرها

  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • محبی کاندیدای بهترین لژیونر تازه‌وارد لیگ روسیه
  • محمد محبی؛ نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه شد
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ روسیه
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق