Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اينترنتي شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز، وزير امور خارجه انگليس گفت رئيس جمهور آمريکا مي تواند در صورت اصلاح توافق هسته اي ايران نامزد دريافت جايزه صلح نوبل شود.

بوريس جانسون در مصاحبه با اين شبکه گفت: در صورت اصلاح توافق هسته اي ايران و حل مشکل کره شمالي دونالد ترامپ مي تواند نامزد جايزه صلح نوبل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتي از بوريس جانسون پرسيده شد که آيا با ديدگاهي که مي گويد ترامپ مي تواند نامزد دريافت جايزه صلح نوبل شود موافق است يا خير گفت: اگر او بتواند موضوع کره شمالي را حل و توافق هسته اي ايران را اصلاح کند، به نظر من در اين زمينه چيزي کمتر از باراک اوباما ندارد که بدون انجام هيچ کاري، نامزدي دريافت جايزه صلح نوبل شد.

جانسون که با هدف متقاعد کردن ترامپ به حفظ برجام به آمريکا رفته است در اظهارات خود مدعي شد که اگر اين توافق کنار گذاشته شود ايران به دنبال ساخت بمب خواهد رفت.

وي در اين باره گفت: اساس توافق کارآمد است و آمريکا و متحدان اين کشور بايد بر روي اصلاح بقيه (جنبه هاي) آن کار کنند.

وزير خارجه انگليس افزود: در اين زمينه که پس از انقضاي توافق هسته اي چه اتفاقي خواهد افتاد، حق با رئيس جمهور آمريکا است اما در صورت لغو اين توافق، در حال حاضر هيچ طرح جايگزيني وجود ندارد.

جانسون در ادامه گفت: در حال حاضر توافقي وجود دارد که کارايي دارد. آژانس بين المللي انرژي اتمي 400 بار بازرسي به عمل آورده است. ما توانسته ايم دو سوم سانتريفيوژ ايران و 95 درصد اورانيوم غني شده آنها را کاهش دهيم. اين جنبه هاي (توافق ) کارايي دارد، بنابراين بايد اصل آن را حفظ کرد و بقيه را اصلاح نمود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انگلیس برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • وزرای خارجه ایران و بنگلادش دیدار کردند
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در بانجول
  • وزرای خارجه ایران و اندونزی با یکدیگر دیدار کردند
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است