Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفری بای آسیب شناس اجتماعی و خانواده در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر والدین فرزندان خود را بیش از حد متعارف امر و نهی کنند و یا به کاری که مد نظر خود بوده آنها را وادار کنند، این عمل ممکن است باعث بی توجهی فرزندان و کودکان به حرف های والدین منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی والدین کودکان خود را به کار مد نظر خود وادار کرده، این امر سبب می شود تا حرف والدین در پیش فرزندان خریداری نداشته باشد و این امر باعث بروز مشکلات متعددی در آینده تربیت فرزندان می شود.

این آسیب شناس اجتماعی و خانواده با بیان اینکه والدین باید نکات تربیتی و دستورات خود را یکبار به کودکان خود گوش‌‎زد کنند، افزود: اگر والدین دستورات اخلاقی و تربیتی خود را یکبار به کودکان بگویند این کار سبب شده تا فرزندان بیشتر به سمت خواسته والدین بروند و پدر مادرها باید منتظر نتیجه دستورات تربیتی خود بمانند.

بای عنوان کرد: در زماینکه والدین درخواست های مکرر داشته و حرف های گوناگونی می زند این کار بی توجهی کودک را ایجاد می کند و والدین نمی توانند پیامد رفتار زشت و نامناسب فرزندانشان را به آنها بازگو کنند و آنها دچار یک اشتباه تربیتی در خصوص فرزندانشان می شوند.

وی با اشاره به اینکه فرزندان باید بدانند که با بی توجهی به حرف والدین تفریحی از آنها گرفته می شود، تاکید کرد: وقتی به کودک خود دستوری می دهید نباید سریعا در صورت حرف گوش نکردن او درخواست خود را انجام دهید، زیرا در بلند مدت کودکان می فهمند که اگر حرف والدین خود را گوش نکنند پدر یا مادرشان آن کا را انجام می دهد و لذا هیچ اعتنایی به حرف والدین خود نمی کند.

این آسیب شناس اجتماعی و خانواده گفت: انتظار اطاعت نکردن از دستورات پدر و مادر از طرف فرزندان باید همیشه وجود داشته باشد و این مسئله هیچ گونه ارتباطی به زمان و دوره خاصی ندارد زیرا ╥پدر و مادر باید برای فرزندان خود کارهای تربیتی را تعیین کنند و این مسئله بیشتر به این دلیل است که فرزندان هنوز به اندازه کافی رشد نکرده تا فرق کار درست از نادرست را تشخیص دهند.

بای یادآور شد: والدین باید در دستور دادن به کودکان خود در عین مهربانی و عطوفت اقتدار در دستوراتشان دیده شود تا فرزندان از پدر و مادر خود حرف شنوی کامل را داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسیب شناس والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۱۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران با بیان اینکه عوامل مختلفی بر میزان هوش و توانمندی فرزندان تأثیرگذار است، گفت: مادر در دوران بارداری باید به دوری از استرس و داشتن آرامش توجه داشته باشد و فراهم کردن تغذیه مناسب برای نوزاد از جمله مواردی است که بر تقویت هوش و توانمندی‌های او تاثیرگذار است.

میرشهرام صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به عوامل مؤثر بر هوش کودکان اظهار کرد: عوامل مختلفی بر میزان هوش و توانمندی فرزندان تأثیرگذار است که بخشی از این عوامل به دوران نوزادی و بخش دیگری به دوران بارداری مادر مربوط می‌شود.

وی افزود: مادر در دوران بارداری باید به داشتن تغذیه مناسب و دوری از استرس، اضطراب و داشتن آرامش توجه بیشتری داشته باشد، چراکه موارد بیان شده بر رشد و نمو کودک تأثیر بسیاری دارد، همچنین یک مادر باردار باید از مواد سمی، آلاینده‌ها و داروهایی که بر مغز کودک تأثیرگذار است دوری کند تا نوزاد متولد شده از مغز سالم برخوردار و بهره هوشی خوبی داشته باشد.

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران تصریح کرد: در دوران بارداری، مادر باید به خواب کافی خود اهمیت دهد و در صورتی که بارداری او دارای مشکلاتی است، به دنبال درمان باشد، همچنین ابتلای مادر به مشکلاتی از جمله آلرژی و حساسیت‌های خاص می‌تواند بر مغز کودک تأثیر داشته باشد.

صفری ادامه داد: با توجه به اینکه دوران نوزادی یکی از مهمترین دوران زندگی هر فرد به شمار می‌رود، فراهم کردن تغذیه مناسب برای نوزاد که همان شیر مادر است و استفاده مکمل‌ها با دستور پزشک از جمله موارد حائز اهمیت به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه نوزاد باید خواب کافی داشته باشد و در صورتی که موانعی بر سر داشتن خواب کافی و باکیفیت کودک وجود دارد، والدین باید نسبت به رفع آن اقدام کنند، گفت: والدین باید به صورت مداوم با کودک بازی کنند، چراکه انواع بازی‌های مختلف منجر به افزایش توانمندی کودکان خواهد شد.

توانمندی کنجکاوی و جست‌وجوگری را در نوزاد تقویت کنید

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران با بیان اینکه پخش شدن و شنیدن آهنگ‌های ساده و دارای کلام تأثیر مؤثری بر رشد هوشی کودک خواهد داشت و از جمله این آهنگ‌ها می‌توان به آهنگ‌های ساده کودکانه اشاره کرد، اضافه کرد: نوزاد در مراحل ابتدایی، یادگیری را از طریق آواها و ریتم تشخیص می‌دهد و از همین رو به آهنگ‌ها واکنش خوبی نشان می‌دهد.

صفری با بیان اینکه هنگامی که نوزاد مراحل رشد خود را طی می‌کند، توصیه می‌شود که والدین تمرین آواز و همخوانی با او داشته باشد، افزود: والدین باید با کلمات ساده صحبت کردن با نوزاد را آغاز کنند و سپس به سمت استفاده از کلمات پیچیده پیش بروند تا توانمندی‌های کلامی نوزاد افزایش یابد.

وی با بیان اینکه تهیه کردن اسباب بازی‌های مناسب سن از دوران نوزادی تا بزرگسالی از جمله موارد حائز اهمیت به شمار می‌رود و منجر به رشد هوشی نوزاد می‌شود، تصریح کرد: لمس کردن و ماساژ بدن نوزاد منجر به افزایش توانمندی‌های حسی حرکتی او خواهد شد.

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران با بیان اینکه توصیه می‌شود که والدین توانمندی‌های کودک را مبتنی بر حافظه او بسیار بالا نبرند و بیشتر توانمندی کنجکاوی و جست‌وجوگری را در نوزاد خود تقویت کنند، ادامه داد: والدین باید توجه داشته باشند که مهمترین توصیه برای رشد هوشی مناسب کودکان، پرهیز از استفاده وسایل ارتباطی دارای صفحه نمایش هوشمند از جمله تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ است.

صفری خاطرنشان کرد: برای نوزادان زیر دو سال مدت زمان استفاده از تلفن همراه و سایر وسایل ارتباطی دارای صفحه نمایش هوشمند برابر با صفر و برای کودکان دو تا پنج سال حداکثر زمان توصیه شده یک ساعت است که والدین باید نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.

کد خبر 750567

دیگر خبرها

  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟