Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان اظهار کرد: 40 تا 70 درصد فرانشیز دارویی بیماران خاص و صعب‌العلاج توسط این دانشگاه پرداخت می‌شود.

جواد میانداری در گفت‌وگو با ایسنا،  با اشاره به اینکه 18 اردیبهشت‌ماه مصادف با روز بیماران خاص و صعب‌العلاج است، گفت: 40 تا 70 درصد فرانشیز دارویی بیماران خاص و صعب‌العلاج توسط دانشگاه علوم‌پزشکی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: بیماری‌های خاص شامل بیماری ام‌اس، بیماران پیوندی، هموفیلی، تالاسمی، بیماران سرطانی و دیالیزی هستند و در حال حاضر در استان زنجان، جمعیت بیماران ام‌اس 1200 نفر، پیوندی 1100 نفر، هموفیلی 150 نفر و تالاسمی 180 نفر هستند.

 

مدیر امور دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هزینه دارویی و درمانی این بیماران بالا است، از همین رو دانشگاه علوم‌پزشکی همراه با انجمن‌های خیریه مساعدت‌هایی را در جهت تامین هزینه دارویی و درمانی آنها پرداخت می‌شود.

 

میانداری افزود: علاوه بر اینکه بخشی از هزینه درمان و دارویی این بیماران از سوی بیمه پرداخت می‌شود، بخشی هم از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی مساعدت می‌شود.

 

وی با اشاره به عملکرد خوب انجمن‌های خیریه اظهار کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج نظیر بیماران پیوندی و هموفیلی و تالاسمی با داشتن انجمن‌های خیریه از سوی این انجمن‌ها نیز مساعدت می‌شوند و بیماران سرطانی نیز از سوی انجمن مهرانه یاری می‌شوند تا این بیماران تنها درد بیماری خود را داشته باشند.

 

مدیر امور دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان افزود: با کمک‌هایی که از سوی بیمه، علوم‌پزشکی و انجمن‌ها پرداخت می‌شود تنها بخش کوچکی از هزینه باقی می‌ماند که بیمار پرداخت کند که این میزان نیز ناچیز است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود