Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه خیریه ثامن‌الحجج(ع) استان کرمان با اشاره به اینکه این مرکز به ۱۰ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در استان خدمات ارائه می‌دهد گفت: واحد مددکاری این مرکز به این بیماران در تامین هزینه‌هایی از جمله دارو، درمان و تجهیزات پزشکی کمک می‌کند. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ استانها کرمان نظرات

سید نصرالله گنجعلیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان با تشکر از تمامی مردم و خیرانی که در تمامی این سال‌ها یار و مددکار ما در خدمت‌رسانی به بیماران خاص و صعب‌العلاج بودند اظهار داشت: دانشگاه علوم‌پزشکی، سازمان بهزیستی و انجمن‌های درمانی نیز از جمله نهادهایی بودند که ما را در این راستا حمایت و کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه پنج بیماری هموفیلی، تالاسمی، پیوند کلیه، دیالیز و  MS جزو بیماری‌های خاص محسوب می‌شوند گفت: سرطان، هپاتیت، دیابت و ایدز نیز زمره بیماری‌های صعب‌العلاج قرار دارند.

مدیرعامل موسسه خیریه ثامن‌الحجج(ع) و مرکز درمانی بیماران خاص استان کرمان با اشاره به اینکه موسسه خیریه ثامن‌الحجج(ع) با همکاری مردم و خیران، برای خدمات‌رسانی بیشتر به بیماران، شعباتی را در شهرستان‌های تابعه استان کرمان راه‌اندازی و تجهیز کرده است عنوان کرد: در حال حاضر موسسه خیریه ثامن‌الحجج(ع) در شهرستان‌های کهنوج، جیرفت، بم، عنبرآباد، بافت، شهربابک، سیرجان، رفسنجان و زرند نیز شعبه دارد.

وی با بیان اینکه مرکز ثامن‌الحجج(ع) شهر کرمان دارای مراکزی از جمله دارو درمانی، درمانگاه دیالیز، تالاسمی، فیزیوتراپی، درمانگاه عمومی، تصویربرداری، آزمایشگاه طبی و ژنتیک، سونوگرافی، دانسیتومتری، ترک اعتیاد، شنوایی‌سنجی، بینایی‌سنجی، کاردرمانی، واحد حمایت، اوتیسم، مشاوره و روان‌سنجی و واحد رسیدگی به بیماران ضایعه‌نخاعی است بیان کرد: جدیدا مرکز بازتوانی برای بیماران پس از اتاق ICU در این مرکز راه‌اندازی شده است.

گنجعلیخانی با اشاره به اینکه مرکز خیریه ثامن‌الحجج(ع) به 10 هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در استان کرمان خدمات ارائه می‌دهد افزود: واحد مددکاری این مرکز به این بیماران در تامین هزینه‌هایی از جمله دارو، درمان، لوازم و تجهیزات پزشکی کمک می‌کند.   

وی با اشاره به هزینه‌های بالای درمان این بیماران گفت: علاوه بر اینکه قسمتی از هزینه‌های درمانی این بیماران را بیمه پوشش می‌دهد، این بیماران کارت مخصوص داشته و کمک‌های مردمی و خیرین در بخش ساخت و ساز، خرید تجهیزات، وسایل و دارو و درمان وجود دارد.

انتهای پیام/  ت

R7860/P1336/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین سرمست در حاشیه بازدید دادستان مرکز خوزستان از مجموعه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز که امروز با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در اهواز به منظور توسعه و ایجاد یک بیمارستان ویژه چشم پزشکی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود 350 تا 400 بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند و بیش از 30 عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

 وی افزود: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

در این بازدید، گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مجموعه چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) ارائه شد.

صادق جعفری چگنی دادستان مرکز خوزستان نیز با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های موجود در چشم پزشکی اهواز، بر لزوم حمایت از این حوزه تاکید و دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشگاه، این موضوع به صورت ویژه دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری