Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت نفت در حالی تابستان امسال ۱۴ بلوک اکتشافی خود را به مناقصه می گذارد که بر این باور است ۶ بلوک جذابیت بیشتری برای سرمایه گذاران خارجی دارد.

 آنگونه که سیدصالح هندی مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران می گوید، برگزاری مناقصه این بلوک های اکتشافی در ماه ژوئیه (تیر- مرداد) امسال آغاز می شود و انتظار می رود تا پایان امسال، قرارداد آنها امضا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، بلوک نفتی که در مجموع حدود 80 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و در 6 حوضه رسوبی کشور قرار گرفته است، در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت در تهران، به شرکت های داخلی و خارجی معرفی شد.

آنگونه که هندی گفته است، شرکت‎هایی چون «او ام وی» اتریش، «لوک اویل» روسیه و شرکت ملی نفت چین (سی‌ ان ‌پی ‌سی) چین علاقه ‌مندی خود را برای حضور در این بلوک‎های اکتشافی اعلام کرده اند.

نیمی از بلوک های نفتی معرفی شده در حوزه زاگرس و خلیج فارس قرار دارند.

بلوک‎های معرفی شده، ترکیبی از بلوک‎های دارای پتانسیل اکتشافی بالا در حوضه‎های رسوبی شناخته شده و بلوک‎های مربوط به حوضه‎های رسوبی جدید هستند که از میان آن، می‎توان به چهار بلوک اکتشافی در حوضه رسوبی زاگرس شامل یک بلوک در لرستان، یک بلوک در زیرحوضه فارس و 2 بلوک در زیرحوضه دزفول شمالی و دشت آبادان اشاره کرد.

سه بلوک دریایی در حوضه خلیج فارس و سه بلوک اکتشافی در حوضه کپه‎داغ در شمال شرق ایران واقع است؛ یک بلوک اکتشافی در حوضه رسوبی مغان در شمال غرب ایران دارای سیستم هیدروکربوری اثبات شده است و یک بلوک اکتشافی نیز در حوضه ایران مرکزی قرار دارد.

همچنین 2 بلوک اکتشافی به نام‌‎های تایباد و سیستان به عنوان بلوک‎های حوضه‎های رسوبی جدید در شرق ایران واقع شده اند.

 بیست ‌و سومین نمایشگاه بین‎المللی صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور 1053 شرکت ایرانی و 600 شرکت خارجی از 38 کشور از 16 اردیبهشت در تهران آغاز شده است و تا فردا ادامه دارد.

نمایندگان جمهوری آذربایجان، اتریش، اسپانیا، آلمان ، امارات، انگلیس، ایتالیا، بلژیک، ترکیه، جمهوری چک، چین، روسیه، ژاپن، سوئد، سوئیس، فرانسه، کرواسی، کره جنوبی، لهستان، هلند، هند، فنلاند، هنگ کنگ، بحرین، قزاقستان، موناکو، کانادا، لیختن اشتاین، عمان، دانمارک، تایوان، آمریکا، نروژ، استرالیا، برزیل، مالزی و سنگاپور در این نمایشگاه شرکت کرده اند.

چین، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، روسیه، ژاپن، کره‌جنوبی، اتریش و هلند پاویون اختصاصی دارند.

این نمایشگاه از نظر وسعت و تعداد شرکت‌کنندگان نخستین در خاورمیانه و پنجمین در دنیا به شمار می‎رود و 90 درصد شرکت‌کنندگان فعالان بخش خصوصی یا نیمه‌خصوصی هستند.

مهمترین هدف برگزاری این نمایشگاه، تلاش برای جذب سرمایه‌ و انتقال فناوری و معرفی شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت شرکت ملی نفت اکتشاف نفت سرمایه گذاری خارجی بلوک نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، در دومین روز از نمایشگاه اقتصادی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران اکسپو ۲۰۲۴، با حضور نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، برترین‌های مناطق آزاد ایران در حوزه سرمایه‌گذاری و صادرات تعیین و تقدیر شدند.

بر همین اساس منطقه آزاد اروند در هر دو حوزه، صاحب عنوان برتر شد.
پس از انتخاب شرکت کربور سیلیسیم به عنوان صادر کننده برتر این منطقه، عنوان سرمایه‌گذار برتر نیز به شرکت پارس اروند رسید.

بدین ترتیب از سوی نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، از آقای وحید فاطمی‌زاده مدیریت شرکت پارس اروند به عنوان سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد.
شرکت پارس اروند الکتریک فعالیت خود را از سال ۱۳۶۸ در دو شهر آبادان و تهران آغاز و کار خود را با شرکت CIE( کارخانه) و بنیان صنعت اوپاتان (دفتر اصلی) گسترش داده است.

این شرکت در شهرک صنعتی آبادان واقع در سایت صنعتی منطقه آزاد اروند بنا نهاده شده است و با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه برق صنعتی و روشنایی، یکی از پیشگامان و نامداران این عرصه به حساب می آید که تولیدات خود را با دو برند سی آی ای و پارس اروند در تولید فیوزهای مینیاتوری، محافظ جان، کنتاکتور، پروژکتور، چراغ، پنل، لامپ، ریسه، سنسور و تایمر عرضه می‌کند.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان